" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

ΠΑΓΩΣΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ – ΤΑ ΑΤΜ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΑΝΑΛΗΨΕΙΣ!


Πανικός επικρατεί στα υποκαταστήματα των κυπριακών και μη τραπεζών, που έχουν έδρα στην Κύπρο, καθώς οι καταθέτες σπεύδουν μαζικά να κάνουν ανάληψη οποιουδήποτε ποσού, χωρίς όμως να έχουν αυτή τη δυνατότητα.
Οι λογαριασμοί είναι στην ουσία παγωμένοι, ενώ τα ΑΤΜ δεν δίνουν μετρητά. 
 Πληροφορίες από τη μεγαλόνησο αναφέρουν ότι επιχειρείται να παρακρατηθεί ήδη η εφάπαξ εισφορά, παρά το γεγονός ότι το συγκεκριμένο μέτρο πρέπει να περάσει από τη Βουλή μέχρι τη Δευτέρα, ώστε το πρωί της Τρίτης, που θα ανοίξουν ξανά οι τράπεζες, να μην υπάρξει bank run.
Οι διεθνείς τοκογλύφοι και η Κυβέρνηση Αναστασιάδη συμφώνησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου στη συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών της ζώνης του ευρώ, σε εφάπαξ εισφορά 9,9% για τις καταθέσεις σε κυπριακές τράπεζες άνω των 100.000 ευρώ και σε 6,7% για τις καταθέσεις που είναι κάτω από τις 100.000 ευρώ.
Συμφωνήθηκε επίσης να φορολογηθούν οι τόκοι των καταθέσεων στις κυπριακές τράπεζες.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ: Φορολογία στις καταθέσεις των Κυπρίων από Τρόικα…Ο Ανα(Ν)στασιάδης βεβαίωνε φυσικά για το αντίθετο 3 ημέρες πριν εκλεγεί!

από : ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου