" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Επιστολή προς Βο(υ)λευτές: Ευρώ ή Δραχμή? Μετά τις εκλογές θα πρέπει να συγκλιθεί ολιγομελής σύσκεψη των πλέον έγκριτων Ελλήνων οικονομολόγων για να εισηγηθει για το θέμα. Δεν μπορεί να αποφασίζει για μας ο Σόϊμπλε σύμφωνα με τα νεοΝΑΖΙστικά συμφέροντα του.

Κύριοι Βουλευτές,

Μετα τη διαβίβαση του εξαιρετικά ενδιαφέροντος  άρθρου της πρώην Πρυτάνεως και Καθηγήτριας στο Πανεπιστήμιο της Μακεδονίας Μαρίας Νεγρεπόντη-Δελιβάνη με τίτλο «PSI: REQUIEM  ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ», παρακαλώ να μου επιτραπεί να παρατηρήρω τα εξής:

-      Οι εγκυρότεροι Έλληνες και ξένοι οικονομολόγοι αποφαίνονται ότι μόνον η επιστροφή στο εθνικό νόμισμα θα σώσει τον Ελλήνισμό.

-      Μετά τις εκλογές θα πρέπει να συγκλιθεί ολιγομελής σύσκεψη των πλέον έγκριτων Ελλήνων οικονομολόγων για να εισηγηθει για το θέμα. Δεν μπορεί νααποφασίζει για μας ο Σόϊμπλε σύμφωνα με τα νεοΝΑΖΙστικά συμφέροντα του.

-      Φτάσαμε στο χείλος της καταστραφής οδηγούμενοι σε αυτό, ηθελημένα από μερικούς για αλλότριες αρρωστημένες ιδέες και ξένα συμφέροντα και από λάθος ίσως τινών που παρασύρθηκαν.

-      Σήμερα ο διανυόμενος δρόμος οδηγεί σαφώς στην πλήρη κατστροφή με ψευδή προσδοκία αφού ξεπουληθεί όλος ο δημόσιος και σχεδόν όλος ο ιδιωτικός μας πλούτος, αφού διαλυθεί το κράτος μας, δημόσιες υπηρεσίες, νοσοκομεία κτλ, ναφτάσουνε λένε το 20020 εκεί που είμαστε πριν αρχίσει η «σωτηρία» μας. Μόνον ένας ηλίθιος ή όχι Έλληνας μπορεί να το αποδεχθεί αυτό.

-      Το να επιμένει ένας παρασυρθείς σε ένα σφάλμα με τόσον τρομερές επιπτώσειςαποτελεί έγκλημα εναντίον του έθνους.

-      Αποτελεί  θλιβερή εικόνα το να βλέπουμε εκπροσώπους των δύο κομμάτων σε ψεύτικες «κοκορομαχίες» του τύπου εσείς φταίτε για το πρώτο μνημόνιο το δεύτερο  του κ. Σαμαρά (το δολοφονικότερο) είναι ωραίο κτλ.

-      Ακούμε επισης ηλίθια επιχειρήματα του τύπου ότιαν επιστρέψουμε στη δραχμή θα έρθουν όσοι έβγαλαν τα λεφτά τους έξω να εξαγορλάσουν σχεδόν δωρεάν ότι θέλουν κτλ. Τους διαφεύγει ότι αυτό θα συμβεί με τη μνημονιακή πολιτική του ευρώ που απαξιώνει ελλείψει ρευστότητας, τεράστιας μείωσης μισθων, ύφεσης κτλ κάθε αξία που μετά τον Ιούνιο θα πουλιέται για ένα κομμάτι ψωμί. Σε αυτό απέβλεπε και αποβλέπει η μέχρι σήμερα προδοτική έναντι των Ελλήνων πολιτική.

-      Είναι σαφές μετά από τα ανωτέρω ότι όποιος Έλληνας πολιτικός αγαπά πράγματι την πατρίδα του θα πρέπει εφ όσον κριθεί από τους πλέον έγκριτους Έλληνες οικονομολόγους (όχι μέλη Τριμερών ή Κεντρικών τραπεζών) ότι η μόνη σωτήρια λύση είναι η επιστροφή στη δραχμή  θα πρέπει αυτή πάραυτα να γίνει.

Δεν είναι δυνατόν η Ελλάδα να υφίσταται τη βάρβαρη αντιμετώπιση των γερμανών και των υπηρετών τους τύπου Όλλι Ρεν για τη σωτηρία του ευρώ. Η σωτηρία τιου ευρώ έπρρεπε να συνοδεύεται και από την πραγματική σωτηρίατης Ελλάδας και όχι από τα PSI  του δοτού που απα;ράδεκτα απειλούσε μισθούς, συντάξεις, φάρμακα, πετρέλαιο κτλ, αν δεν υποδουλωνόταν η Ελάδα μέσω του ευρώ.

Προφανώς για ότι λέει ισχύει το αντίθετο (όπως αναλύθηκε και στο αποσταλέν άρθρο της τέως Πρυτάνεως του Πανεπιστημίου της Μακεδονίας, κ. Μαρίας Νεγρεπόντη-Δελιβάνη ).
Ευριπίδης Μπίλλης
Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου