" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Μόνο Προδότες, μόνο ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ !!!


Δεν είναι ότι οι αποκαλύψεις των Wikileaks για τα πετρέλαια σε Ιόνιο, νότια της Κρήτης, Θρακικό και Καστελόριζο, μας "ξύπνησαν" έτσι αιφνιδίως... Είναι κάτι που συζητούσαμε τα τελευταία τρία χρόνια, σε περιορισμένο κύκλο δημοσιογράφων και πολιτικών προσώπων,αλλά κυρίως είναι που εδώ και ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ (15) ΧΡΟΝΙΑ Ο κ. ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΟ ΦΩΝΑΖΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΧΑΡΤΕΣ μας γνωστοποιούσε πόσο τυχεροί και άτυχοι είμαστε μαζί!!! 
Τυχεροί που η ελληνική φύση μας χάρισε απλόχερα τα πλουτοφόρα κοιτάσματα τα οποία ήταν και είναι ικανά να καλύψουν τις ενεργειακές μας ανάγκες και ταυτόχρονα να μας καταστήσουν μια πλουσιότατη χώρα, αλλά και άτυχοι μαζί γιατί οι "αγαπημένοι" και "εκλεκτοί" μας πολιτικοί που με την ψήφο μας τους δίνουμε το δικαίωμα να βρίσκονται στην εξουσία τα τελευταία 38 χρόνια, είναι απλά ΠΡΟΔΟΤΕΣ που μόνον το συμφέρον της χώρας μας δεν εξυπηρετούν !!! 
Και άν τα  Wikileaks κάνουν λόγο για αποφυγή του ΔΝΤ και των λοιπών όρνεων που ήρθαν να μας αποστραγγίσουν κάθε σταγόνα της ύπαρξής μας και του ίδιου του τόπου μας (συνταγή απόλυτης καταστροφής), με μια απλή κίνηση που ακούει στην εξόρυξη των επιβεβαιομένων πλούσιων κοιτασμάτων πετρελαίου, παρ' όλα αυτά "πετρέλαια δεν υπάρχουν" ήταν η αγαπημένη φράση των πολιτικών μας!!!
Άν λοιπόν αυτό δεν ισοδυναμεί με ΠΡΟΔΟΣΙΑ, πώς αλλιώς άραγε θα μπορούσε να ειπωθεί; 
Όταν μάλιστα ο πραγματικός αγωνιστής κ. Βελόπουλος, που εδώ και 5 τουλάχιστον χρόνια έχει στρατευθεί στον αγώνα για τα ελληνικά πετρέλαια, με αποκαλύψεις που κάνουν ΠΑΤΑΓΟ και αφορούν χάρτες από έρευνες ξένων πανεπιστημίων (τουλάχιστον από την δεκαετία '80), αλλά και τις ενέργειες του Γεωργίου Παπαδοπούλου ο οποίος όταν θέλησε να βγάλει τα πετρέλαια ( αυτά του Πρίνου το πέτυχε) τον "έφαγε το σκοτάδι" εν μια νυκτί, όταν λοιπόν ο κ. Βελόπουλος καθημερινά φωνάζει πρός πάσα κατεύθυνση (καλά στην βουλή είναι φωνή βοώντος εν τη ερήμω) το μόνο που επιτυγχάνει είναι να δέχεται ορυμαγδό από λάσπη πρός το πρόσωπό του!!!
Να λοιπόν ποιοί μας εξουσιάζουν!!! Αυτοί που θέλουν μια Ελλάδα κακομοίρα και φτωχιά, για να μπορούν να την απομυζήσουν ολοκληρωτικά! 

Μας ήρθαν οι "δημοκράτες" το 1974 (αφού κατασκευάστηκε πρώτα το πραξηκόπημα στην Κύπρο) να μας "σώσουν" από την χούντα που είχε αφήσει μια οικονομία σε σχεδόν μηδενικό επίπεδο και οι δημοκράταρες μας έφτασαν να χρωστάμε καμμιά 600 δις!!! Και να ήταν μόνον αυτό; 
Ήρθαν ξυπόλυτοι και άστεγοι για να αποκτήσουν από 50-60 ακίνητα ο καθένας και εκατομύρια καταθέσεις σε εσωτερικό και  εξωτερικό. Αυτοί, μαζί με όλο τους το σκυλολόϊ!!! 
Και τους ανεχόμαστε ακόμη!!! 
Μα καλά, πότε επιτέλους θα καταλάβουμε ότι ΚΑΝΕΙΣ τους δεν επιζητά το καλό μας πόσο μάλλον αυτό του τόπου μας; !!! Θα το καταλάβουμε άραγε; Έστω και τώρα; Έστω και την ύστατη στιγμή της ολοκληρωτικής καταστροφής; 

Αυτός ο τόπος, αυτός ο λαός μόνον ΠΡΟΔΟΣΙΑ και ΠΡΟΔΟΤΕΣ έχει γνωρίσει!!! Από το 1827 και εδώ, μόνον ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!

Για να αντιμετωπίσουμε όμως μια τέτοια κατάσταση πρέπει οι υγιείς πολιτικές φωνές  να συνασπισθούν σε έναν φορέα που να έχει την ικανότητα να διεκδικήσει την εξουσία και να τιμωρήσει ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ και ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ αυτά τα όντα, αυτούς που θέλουν να λέγονται πολιτικοί άνδρες και δεν είναι τίποτα άλλο από πολιτικά ξόανα, από ξεδιάντροπα ανθρωπάρια, ψεύτες, αναιδείς που μας λοιδωρούν χωρίς ίχνος ντροπής, αυτούς τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!!
Όλες οι φωνές που στάθηκαν απέναντι από τα μνημόνια και διατυμπανίζουν αυτή την πολιτική τους στάση, πρέπει να παρακάμψουν όποια ή όποιες αντιθέσεις μπροστά στο καλό της Πατρίδος μας! Τα κοράκια ήδη συνασπίσθηκαν (ακούσατε τα συγχαρήκια του Βενιζέλου-Τούρκογλου- πρός τον Σαμαρά; )!!! Άλλωστε και τα όρνεα της τρόϊκας έστειλαν το μήνυμα για τον σφιχτό εναγκαλισμό ΠΑΣΟΚ-ΝΔ...

Να συνασπισθούν λοιπόν και να είναι σίγουροι πως θα κερδίσουν την εμπιστοσύνη και την ψήφο του λαού! Και να βάλουν ως πρώτο μέλημά τους την τιμωρία των ενεχομένων στην Προδοσία αυτού του τόπου. Από τον πιό γνωστό ως τον πιό λιγώτερο γνωστό! Πρέπει να ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ όλοι όσοι πρόδωσαν την χώρα μας! ΌΛΟΙ !!!

Μην κατακερματίζεστε είναι κρίμα,πρώτα για την χώρα μας και μετά για εμάς τον απλό λαό που όλα στην πλάτη του ξεσπούν! Μόνο ενωμένοι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αυτούς τους αχρείους, αυτούς τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!
Βλάχου Λία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου