" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 3 Ιουλίου 2022

Τό τραβᾷ τό σχοινί στά ἄκρα ἡ Καμπαλαρία...


Ολλανδία-Κλείνουν δεκάδες κτηνοτροφικές μονάδες για να μειώσουν το εκπεμπόμενο άζωτο !!!

 Αν το πείραμα που συντελείται στην Ολλανδία με τις ευλογίες της ΕΕ, πετύχει θα εφαρμοστεί παντού και θα συμβάλει στην περαιτέρω ενορχηστρωμένη και επιδιωκόμενη επισιτιστική κρίση, που ήδη ξεκίνησε.

Η Ολλανδική κυβέρνηση αποφάσισε την κάθετη μείωση των ζώων που εκτρέφονται σε αγροκτήματα και κτηνοτροφικές μονάδες, για τη μείωση του αζώτου, γεγονός που θα οδηγήσει να κλείσουν δεκάδες αγροκτήματα, κτηνοτροφικές μονάδες, εκατοντάδες άνθρωποι θα μείνουν χωρίς δουλειά και το κρέας: μοσχαρίσιο, πουλερικών, χοιρινό κτλ εκτός του ότι θα είναι για τους λίγους, θα κοστίζει μια περιουσία

Ωστόσο οι Ολλανδοί αγρότες δεν έχουν πεί την τελευταία τους λέξη. Τις τελευταίες ημέρες έχουν κινητοποιηθεί μαζικά κι έχουν στείλει τελεσίγραφο απειλώντας να αποκλείσουν αεροδρόμια, λιμάνια και τα κέντρα διανομής της χώρας..

ἀπό ΕΔΩ 

Δέν ἔφθαναν αὐτά : 

...η εταιρεία Zelp Ltd. που εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο, η οποία είναι αφιερωμένη στη σημαντική μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων της βιομηχανίας κτηνοτροφίας μέσω έξυπνων μασκών αγελάδας που φιλτράρουν το μεθάνιο του ρουθουνίσματος...( Έξυπνες μάσκες αγελάδων για παγίδευση μεθανίου

Τώρα κλείνουν καί τίς μονάδες ἐκτροφῆς ζώων !  

Θέλουν νά ὁλοκληρώσουν τό σχέδιό τους μέ κάθε τρόπον ! ΕΔΩ

Σε μια από τις μεγαλύτερες από ποτέ διαδηλώσεις τους, οι αγρότες απαίτησαν την κατάργηση των σχεδίων που ανακοινώθηκαν πρόσφατα από την κυβέρνηση με έδρα τη Χάγη, η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει σε μείωση 30 τοις εκατό στα ζώα.

Η Ολλανδία, ο δεύτερος μεγαλύτερος εξαγωγέας γεωργικών προϊόντων στον κόσμο, είναι μία από τις κορυφαίες εκπομπές αερίων θερμοκηπίου στην Ευρώπη -- ειδικά αζώτου -- με μεγάλο μέρος της ευθύνης για την κοπριά και τα λιπάσματα που παράγονται από τα βοοειδή.

ΟΧΙ ΑΥΤΑ, ΟΙ ΑΓΓΕΛΑΔΕΣ ΦΤΑΙΝΕ  -   Η χαλυβουργία Tata Steel στο IJmuiden, Velsen, Βόρεια Ολλανδία, Ολλανδία, μεγαλύτερη βιομηχανική περιοχή στην Ολλανδία,φωτό
Διυλιστήριο πετρελαίου,Μπότλεκ Ῥότερνταμ Ὀλλανδία -ἐδῶ-

ἀεροφωτογραφία Χαλυβουργείου στήν Ὀλλανδία (φωτό)

Ωστόσο,
οι αγρότες λένε ότι στοχοποιούνται άδικα σε αντίθεση με τις μεγάλες επιχειρήσεις και τη βιομηχανία, με πολλούς να ορκίζονται να αντισταθούν σε οποιαδήποτε σχέδια για μείωση ή κλείσιμο των αγροκτημάτων.

ἀπό ΕΔΩ

Τό τραβᾷ τό σχοινί στά ἄκρα ἡ Καμπαλαρία...


Ἡ Πελασγική

1 σχόλιο:

  1. Να κανω μια παρενθεση σχετικα με την "κλιματικη αλλαγη" την "μολυνση του περιβαλλοντος" και αλλα τρελλα αφηγηματα.

    Υπηρετησα ως εφεδρος ανθυπολοχαγος στην ΔΥΚ σε Ομαδα Υποβρυχιων Καταστροφων. Το περισσοτερο χρονικο διαστημα της θητειας μου το υπηρετησα μεσα στην 112 Πτερυγα Μαχης, στην Ελευσινα. 1993.
    Η ολιγομελης μοναδα μου ηταν απορρητη και γι αυτο ειχε την βαση της μεσα το αεροδρομιο αυτο.
    Απεναντι απ' την 112 Πτερυγα η οποια εμαθα τοτε οτι απο Πολεμικη ειχε μετατραπει σε Μεταγωγικη, βρισκοταν η Χαλυβουργικη των Αγγελοπουλων.
    Ακουσα λοιπον απο παλιους αξιωματικους της Πτερυγας οτι ο λογος που η μοναδα αυτη μετετραπη απο Πολεμικη σε Μεταγωγικη ηταν οτι ο πυκνος καπνος απ τα φουγαρα της Χαλυβουργικης εισηρχετω στις τουρμπινες των Μιραζ και αλλων πολεμικων αεροπανων δημιουργοντας προβληματα στους κινητηρες τους. Ο τοτε υπουργος βιομηχανιας Μιλτιαδης Εβερτ, ελεγαν οι αεροποροι αξιωματικοι στολιζοντας τον με κοσμητικα, αντι να υποχρεωσει τους Αγγελοπουλους να βαλουν φιλτρα στα φουγαρα τους, υποχρεωσε το ΥΕΘΑ να μετακομισει τα Μιραζ, τα F-16 Φαλκον και αλλα πολεμικα αεροπλανα αν θυμαμαι καλα, στην Αγχιαλο.
    Για ΤΙ ανεπνεαν και ΤΙ συνεχιζουν να αναπνεουν οι κατοικοι της περιοχης δεν γνωριζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή