" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

Μπάϊντεν : Θά κάνω ὅ,τι περνᾷ ἀπό τό χέρι μου γιά νά ἐμβολιαστοῦν παιδιά κάτω τῶν 5 χρονῶν


«...επιτρέψτε μου να πω το εξής: υποστηρίζω σθεναρά την ανεξάρτητη επιστημονική ανασκόπηση των χρήσεων εμβολίων για παιδιά κάτω των πέντε ετών . Τώρα δεν μπορούμε να κάνουμε συντομεύσεις με αυτήν την επιστημονική εργασία, αλλά θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να υποστηρίξω τον FDA να το κάνει αυτό με ασφάλεια και όσο το δυνατόν γρηγορότερα όταν φτάσουμε σε αυτό… 

« Θέλουμε τα παιδιά μας στο σχολείο και θα κάνουμε νέα βήματα για να διασφαλίσουμε ότι θα παραμείνουν έτσι, αλλά και πάλι το καλύτερο βήμα είναι να εμβολιάσεις τα παιδιά σου...».

Μην κάνετε λάθος, τα παιδιά κινδυνεύουν να παρασυρθούν από την ιατρική τυραννία της Μεγάλης Επαναφοράς, εκτός εάν οι γονείς και άλλοι σηκωθούν και αντεπιτεθούν πολιτικά.   

( ἀπό :infowars.com)


«Έχουμε μια ομάδα ανθρώπων. Δεν ξέρω αν είναι ο Μπάιντεν. Μπορεί να μην είναι. Αλλά έχουμε μια ομάδα ανθρώπων που καταστρέφουν τη χώρα μας και ίσως εν γνώσει μας την καταστρέφουν », είπε ο Τραμπ.

 

Ἡ Πελασγική

1 σχόλιο:

  1. «Από τους θανάτους που διαβάζετε κάθε μέρα στο δελτίο του ΕΟΔΥ οι μισοί τουλάχιστον είναι κρατικές δολοφονίες με κυβερνητική ευθύνη. Το λέω δημόσια κι επώνυμα γιατί η σχετική αναφορά της ΟΕΝΓΕ προς εισαγγελία του Αρείου Πάγου από τον Απρίλιο έχει αραχνιάσει στα συρτάρια τους.

    γ.γραμματέας της ΟΕΝΓΕ και νευροχειρουργός στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, Πάνος Παπανικολάου.

    Από τους θανάτους που διαβάζετε κάθε μέρα στο δελτίο του ΕΟΔΥ οι μισοί τουλάχιστον είναι κρατικές δολοφονίες με κυβερνητική ευθύνη.
    Το λέω δημόσια κι επώνυμα γιατί η σχετική αναφορά της ΟΕΝΓΕ προς εισαγγελία του Αρείου Πάγου από τον Απρίλιο έχει αραχνιάσει στα συρτάρια τους.
    Αυτά

    — P.G. Papanikolaou (@PGPapanikolaou) November 30, 2021

    ΑπάντησηΔιαγραφή