" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 17 Μαΐου 2021

Κι᾿ἄλλο σημάδι !

 
φωτό

Δεύτερο περιστατικό μέσα σέ 15 ἡμέρες γιά τούς ἑβραίους Ἰσραηλινούς. Στήν Givat Ze'ev,ἕναν οἰκισμό στήν δυτική ὄχθη,5 χλμ.ἀπό τήν Ἱερουσαλήμ,σέ ἐκδήλωσι σέ συναγωγή,ἡ κατάρρευσις τῶν κερκίδων εἶχε ὡς ἀποτέλεσμα τόν θάνατο 2 ἀτόμων,τό ἕνα ἀνήλικο παιδί καί 167 τραυματιῶν ἐκ τῶν ὁποίων 15 σέ σοβαρή κατάστασιν.

Ἡ συναγωγή ἦταν σέ ἡμιτελή κατάστασιν καί εἶχαν προειδοποιηθῆ γιά τήν ἐπικινδυνότητα.

Παρ᾿ὅλα αὐτά ἡ προσέλευσις ἦταν μεγάλη καθώς ἑόρταζαν τό Shavuot,ἕνα ἑβραϊκό πανηγύρι πού γίνεται ἑπτά ἑβδομάδες μετά τό ἑβραϊκό Πάσχα γιά νά τιμήσουν τήν παράδοσιν τῆς Τορά. (πληροφορίες ἀπό ἐδῶ κι᾿ἐδῶ)

φωτό

Τί νά πῶ; Νά τολμήσω νά τό χαρακτηρίσω ὡς θεϊκό σημάδι; Πάντως,σίγουρα δέν εἶναι γιά νά τό προσπεράσῃ κανείς ἔτσι. Ξεκίνησε μέ τό σοβαρό ἀτύχημα πού εἶχε ὡς ἀποτέλεσμα τόν θάνατο τοὐλάχιστον 45 ἀτόμων,στό Ὄρος Μερόν στήν Γαλιλαία ( ΕΔΩ),συνεχίστηκε καί συνεχίζεται μέ τήν ἐπίθεσιν τῆς Χαμάς καί σήμερα ἦρθε μία ἀκόμη τραγωδία μέσα σέ Συναγωγή,στήν Δυτική Ὄχθη. 

Ἔ,ναί. Κάτι σηματοδοτεῖ...! 

Τί ἔχουν νά ποῦν οἱ σιωνιστές; ...


Ἡ Πελασγική

7 σχόλια:

  1. http://esxatianasxesi.blogspot.com/2021/05/blog-post_75.html

    http://esxatianasxesi.blogspot.com/2021/05/blog-post_504.html

    ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΗΝΕΚΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΑ ΠΕΛΑΣΓΙΚΗ, ΠΑΡΑΘΕΤΩ......

    ''Ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος πρέπει να υποθαλφθεί εκ των προτέρων λόγω των διαφορών μεταξύ του φασισμού και των πολιτικών σιωνιστών (ως πολιτικούς σιωνιστές εννοεί τους εβραίους της διασποράς). Αυτός ο πόλεμος πρέπει να έχει ως αποτέλεσμα την καταστροφή του ναζισμού και ο πολιτικός σιωνισμός να ενδυναμωθεί αρκετά για να εγκαθιδρύσει το κυρίαρχο κράτος του Ισραήλ στην Παλαιστίνη. Κατά την διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου ο διεθνής κομμουνισμός πρέπει να γίνει αρκετά δυνατός με σκοπό την εξισορρόπηση της χριστιανοσύνης, η οποία στην συνέχεια πρέπει να συγκρατηθεί και να διατηρηθεί υπό έλεγχο για όσο χρόνο χρειαστούμε, μέχρι την ώρα του τελικού κοινωνικού κατακλυσμού.''

    ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ, ΣΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ, ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ. ΚΟΙΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ;;;;;;

    Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος πρέπει να υποθαλφθεί αφού προηγουμένως προκληθούν διαφορές από τους πράκτορες των Ιλλουμινάτι, μεταξύ των πολιτικών σιωνιστών (πολιτικός σιωνισμός είναι πλέον το κράτος του Ισραήλ) και των ηγετών του Ισλαμικού κόσμου.

    Ο πόλεμος πρέπει να διεξαχθεί με τέτοιο τρόπο που το Ισλάμ (ο μουσουλμανικός αραβικός κόσμος) και ο πολιτικός σιωνισμός να καταστρέψουν αμοιβαία ο ένας τον άλλο. Εν τω μεταξύ τα άλλα έθνη, που για μια ακόμη φορά θα είναι διχασμένα σ’ αυτό το θέμα, θα είναι εξαναγκασμένα να μάχονται μέχρι του σημείου της πλήρους φυσικής, ηθικής, πνευματικής και οικονομικής εξαντλήσεως. … Θα αφήσουμε ελεύθερους τους μηδενιστές και τους αθεϊστές να δραστηριοποιούνται παντού, και θα προκαλέσουμε έναν τρομερό κοινωνικό κατακλυσμό ο οποίος με όλη του την φρίκη θα δείξει καθαρά στα έθνη την επιρροή του απόλυτου αθεϊσμού, που είναι η πηγή προέλευσης της αγριότητας και της αιματηρότατης αναταραχής.

    Εν συνεχεία παντού οι πολίτες θα είναι υποχρεωμένοι να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους από την εναντίον τους παγκόσμια μειονότητα των επαναστατών που θα τους επιτίθενται. Οι πολίτες των κρατών θα εξοντώσουν αυτούς τους καταστροφείς του πολιτισμού, και το πλήθος θα είναι απογοητευμένο από τον χριστιανική θρησκεία. Του ανθρωπίνου πλήθους οι αντιλήψεις περί του Θεού θα είναι από εκείνη την στιγμή χωρίς πυξίδα ή προσανατολισμό, αναζητώντας ανήσυχα ένα ιδανικό, αλλά χωρίς να γνωρίζει προς τα πού να προσφέρει την λατρεία του.

    Τότε το πλήθος, θα παραλάβει το αληθινό φως μέσα από την παγκόσμια εγκαθίδρυση του καθαρού δόγματος του Εωσφόρου, που θα εμφανιστεί τελικά σε δημόσια θέα. Αυτή η εγκαθίδρυση του δόγματος του Εωσφόρου θα προκύψει ως αποτέλεσμα από την γενική αντιδραστική κίνηση των λαών την οποία θα ακολουθήσει η καταστροφή του χριστιανισμού και του αθεϊσμού, και οι δυο (χριστιανισμός και αθεϊσμός) θα νικηθούν και θα εξοντωθούν ταυτόχρονα.

    ΤΩΡΑ ΣΕ ΑΓΑΣΤΗ, ΚΡΥΦΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, ΤΑ ''ΑΔΕΡΦΙΑ'' ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ 3ο ΝΑΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
    ΜΟΝΙΜΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΚΡΑΤΗ, ΔΙΝΟΥΝ ΛΙΓΑ, ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.

    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΘΕ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ, ΑΠΟΒΑΙΝΕΙ ΜΟΙΡΑΙΑ.
    ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ , ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΜΕ Τ'@ΡΧΙ....ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΕΘΡΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
    Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΣ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ;;;;;

    ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ: https://www.pronews.gr/istoria/397081_almpert-paik-aytos-tha-einai-o-g-pp-meta-erhetai-o-antihristos

    ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΜΕΣΗΜΕΡΙ, ΑΓΑΠΗΤΗ ΚΥΡΙΑ ΠΕΛΑΣΓΙΚΗ.
    ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ, ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΔΙΗΝΕΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἔτσι ἀκριβῶς ὅπως σχεδίασαν τόν Α΄,Β΄ ἔχουν σχεδιάση καί τόν Γ΄.Ὁ παγκόσμιος σιωνισμός καί ἡ Μασσωνία σχεδιάζουν κι᾿ἐκτελοῦν γιά νά λάβουν τό ποθητό,γι᾿αὐτούς,ἀποτέλεσμα μέ πάρα πολλά ὠφέλη ! Οἱ παράμετροι,αὐτῶν τῶν σχεδιασμῶν,κανονίζονται ἀναλόγως τοῦ τί ἐπιτάσσουν οἱ καιροί γιά τήν ὁλκλήρωσιν τοῦ σχεδίου τους.

      Εὐχαριστοῦμε ἀγαπητέ μου Εὖ-Στρατιῶτα !

      Διαγραφή
    2. ΧΡΙCΤΟC ANECTH και στους δύο ! ΧΡΙCΤΟC ANECTH σε όλους και όλες τους αναγνώστες τού ιστολογίου !
      Όπως ακριβώς τα λέτε είναι.

      Διαγραφή
    3. ΑΛΗΘΩC ΑΝΕCΤΗ, ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ.
      ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΜΕΝ ΑΥΤΟΥ ΤΗΝ ΤΡΙΗΜΕΡΟΝ ΕΓΕΡΣΙΝ.

      Διαγραφή
  2. Μήνυμα προς Διηνέκη:

    Φίλε μου, επειδή τυχαίνει να είμαι πολύ προληπτικό άτομο.. μόλις είδα την φράση σου "Τουρκο - ισραηλινή κατοχή Κ Α Ι στη Γάζα !!! Όπως το διαβάζετε !!! Άντε και στα δικά μας...", μού σηκώθηκε η τρίχα! Δεν γίνεται να γράψεις.. "Όπως το διαβάζετε !!! Και μακριά από 'μάς!"...

    Με εκτίμηση,
    και καλή εβδομάδα σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΡΙCTOC ANECTH !
      ================
      Προληπτικός, να μην είσαι. Προνοητικός να είσαι Κώστα.
      ======================================================
      Άμα δεν τα γράψω έτσι, ουδείς δίνει την παραμικρή σημασία για το τι ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ.
      Βρίσκονται στην κ@ρ@κοσμάρα τους...

      Ψυχραιμία εσύ.
      Καρτερία και Ευψυχία σε όλους μας, για ό,τι έρχεται.
      Αυτά. Αρκούν._

      Διαγραφή
  3. Οι Αυτείμ (αυτοί) με τους βοστρύχους ένθεν κ ένθεν της κεφαλής ανήκουν στην ιουδαϊκή σέχτα οπαδών του βλαμμένου ραβίνου Ναχμαν του Μπράκλεβ ή Μπράκτσαλβ ή κάτι τέτοιο.
    Είναι οι ολιγότερον επικίνδυνοι εν σχέσει με τους « κοσμικούς Εβραίους» τους γνωστούς διεθνείς τοκογλύφους τραπεζίτες.

    Μέτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή