" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020

Γιατί θέλουν νά σβήσουν τά Χριστούγεννα ἀπό τήν μνήμη τῶν ἀνθρώπων;

Κάθε χρόνο, τα Χριστούγεννα γίνονται μια ξεθωριασμένη αντανάκλαση των Χριστουγέννων του παρελθόντος. Τι έχουν οι Σατανιστές εναντίον του Ιησού;

«Ὁ χλευασμός τοῦ Χριστοῦ» τοῦ Jan Sanders van Hemessen (ἐδῶ)
Είναι η αντίθεση του ανάποδου κόσμου που δημιουργούν. Ο Ιησούς δίδαξε ότι ο Θεός είναι Αγάπη, και αγαπά όλους εξίσου. Δίδαξε ότι ο Θεός είναι ηθική δύναμη - η ηθική είναι η τέταρτη διάσταση. Πρέπει να ανέβουμε τον δύσκολο δρόμο της συνείδησης εάν θέλουμε να γνωρίζουμε το πραγματικό μεγαλείο της ανθρώπινης ζωής.

Απορρίπτουν τον Θεό και μισούν τον Ιησού. Η απάτη του covid είναι ένας πόλεμος εναντίον του Θεού, της Αγάπης και της ανθρωπότητας, και θα επιδεινωθεί . Η «Μεγάλη Επαναφορά» είναι ο Κομμουνισμός.  Η Ατζέντα 2030 είναι κυριολεκτικά η Ατζέντα 1984. Είναι αποφασισμένοι να μας εξουθενώσουν, να μας καταστρέψουν και να μας υποδουλώσουν. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΦΙΛΟΙ!   (Ο σατανισμός είναι η εξήγηση)

Αναπαράγω αυτό το άρθρο του 2005 για να δείξω ότι οι σατανιστές ακυρώνουν τα Χριστούγεννα πολλά χρόνια τώρα.  Η ψευδο-πανδημία, τους έδωσε ένα πρόσχημα.

Η δυτική κοινωνία έχει σχεδιαστεί κοινωνικά από τους Καμπαλιστές (σατανιστές) Εβραίους μεγαλο-τραπεζίτες και τους Freemason go-fers  (οι «ηγέτες μας»). Αυτοί οι άνθρωποι μισούν τον Χριστό. Μισούν τον Θεό. Μισούν την ανθρωπότητα, αλλά μας κατηγορούν για μίσος. Μισούν το Ευαγγέλιο της Αγάπης του Χριστού. Τό «ἀγάπα τόν πλησίον σου ὡς ἑαυτόν».  

Είμαστε υπό σατανιστικό έλεγχο. Ονομάζεται σατανική κατοχή.  

Τα Χριστούγεννα σταυρώθηκαν ξανά

(από 30 Δεκεμβρίου 2005)

Από τον Henry Makow Ph.D.

"Σας άρεσε η Συναυλία των διακοπών;" ρώτησε,ο διευθυντής του σχολείου τον φίλο μου.

"Ναι, αλλά γιατί δεν το ονομάσατε Χριστουγεννιάτικη Συναυλία;"

«Ω, δεν μπορώ. Ο Διευθυντής είπε ότι η συναυλία πρέπει να περιλαμβάνει όλους τους διαφορετικούς πολιτισμούς στο σχολείο. Δεν επιτρέπεται να αναφέρουμε τις λέξεις Χριστούγεννα, Χριστό ή Ιησού».

Ο φίλος μου ήταν μπερδεμένος. Το σχολείο είναι 95% χριστιανικό. Ωστόσο, όλα τα κάλαντα με χριστιανικές αναφορές πραγματοποιήθηκαν μουσικά. Από την άλλη, απαγγέλλουν το "In Flanders Fields", ένα ποίημα για τον εορτασμό των νεκρών από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο!

Αυτή η ταπεινωτική σκηνή αναπαράχθηκε χιλιάδες φορές αυτήν την περίοδο των Χριστουγέννων. Ορισμένες χριστιανικές ομάδες μποϋκοτάρισαν ακόμη και τους λιανοπωλητές που εξάλειψαν τη λέξη Χριστούγεννα από τη διαφήμισή τους. Ο εορτασμός των κεντρικών χριστιανικών εορτών, και μάλιστα το να λέμε "Καλά Χριστούγεννα" έχει γίνει πολιτική πράξη.

Γιατί συνέβη αυτό; Η απάντηση δεν είναι όμορφη. Η παγκόσμια οικονομική ελίτ θέλει να εξαλείψει τον Χριστιανισμό. Οι πρόγονοί τους σταύρωσαν τον Χριστό. Ο Χριστιανισμός δίνει σε όλους ένα κομμάτι της πίτας και οι της ελίτ τα θέλουν όλα για τον εαυτό τους.

Σύμφωνα με τον Χριστιανισμό, όλα τα ανθρώπινα όντα δημιουργήθηκαν κατ᾿ εικόνα του Θεού, δηλαδή η Θεία Αλήθεια κατοικεί σε κάθε ψυχή. Κατά συνέπεια, ο Θεός αγαπά όλους όλους εξίσου και η ανθρώπινη ζωή είναι ιερή. Το κληρονομικό μας δικαίωμα είναι να γνωρίσουμε τον Θεό ακολουθώντας τις διδασκαλίες του Χριστού

Από την άλλη πλευρά, η Νέα Παγκόσμια Τάξη θέλει να διαφθείρει και να εξευτελίσει την ανθρωπότητα,να της σβήσει και την παραμικρή θεϊκή σπίθα. Θέλουν να μας εκχωρήσουν "ανθρώπινα δικαιώματα" (τα οποία καθορίζουν) αντί να αναγνωρίσουν τα εκχωρισμένα από τον Θεό δικαιώματα μας. Βλέπετε, τα ζώα είναι καλύτερα ως κοπάδι πρός σφαγή.

"ΠΟΛΥ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ"

Σε μια πραγματικά πλουραλιστική κοινωνία, όλες οι μεγάλες θρησκείες θα αναγνωρίζονταν επίσημα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τον Χριστιανισμό, την ιδρυτική κληρονομιά που ασκείται από το 80% των Αμερικανών.

Στην κοινωνία μας, ωστόσο, μερικοί άνθρωποι είναι,κατά τα λόγια του George Orwell, "πιο ίσοι από άλλους." Η «ποικιλομορφία» είναι μια παραπλανητική τακτική για να υποτάξει τη χριστιανική πλειοψηφία. Οι Χριστιανοί πρέπει να υποχωρούν στο 1,5% των Εβραίων για τους οποίους η Χανουκά είναι ασήμαντη γιορτή που δεν πέφτει καν στις 25 Δεκεμβρίου,τις περισσότερες φορές. (Δεν θα αναφέρω το "Kwanza" αφού οι περισσότεροι Μαύροι είναι Χριστιανοί.)

Για να παρακμάσει την ανθρωπότητα, η ελίτ πρέπει να δυναμιτίσει τους τέσσερις πυλώνες της ανθρώπινης ταυτότητας: φυλή, θρησκεία, έθνος και οικογένεια. Ακριβώς όπως προωθεί την ομοφυλοφιλία και τον φεμινισμό για να υπονομεύσει την οικογένεια, χρησιμοποιεί εβραϊκές αργίες για να καταστρέψει τον Χριστιανισμό.

Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι Εβραίοι και άλλοι μη χριστιανοί θα χαίρονταν να κάνουν τα Χριστούγεννα επίσημη εθνική εορτή. Μερικοί Εβραίοι και Μουσουλμάνοι δημιούργησαν ακόμη και ομάδες για να προωθήσουν τον ελεύθερο και αυθεντικό εορτασμό των Χριστουγέννων. Κανείς δεν μπορεί να αντιταχθεί στο πνεύμα της Θείας Αγάπης και της ανθρώπινης αδελφότητας που αντιπροσωπεύει ο Χριστός. Είναι η καρδιά και η ψυχή των Χριστουγέννων.

Κανείς δεν αντιτίθεται εκτός από τους ξένους διεθνείς τραπεζίτες και το μονολιθικό αποκρυφιστικό (δηλαδή μασονικό) πολιτικό και πολιτιστικό καθεστώς που χρησιμοποιούν.

Οι μασόνοι βρίσκονται πίσω από τον ανώφελο διαχωρισμό θρησκείας και κράτους. Στο βιβλίο του "Unholy Alliances" ο Δρ. James Wardner επισημαίνει ότι το Ανώτατο Δικαστήριο είχε μια μασονική πλειοψηφία κατά την 30ετή περίοδο 1941-1971 όταν το δικαστήριο "όρθωσε ένα τείχος διαχωρισμού της θρησκείας από την κοσμικότητα. Ήταν μια εποχή κατά την οποία η προσευχή και η ανάγνωση της Βίβλου καταργήθηκαν από τη δημόσια εκπαίδευση ... "(P.72)

Ο Πολ Φίσερ (στο "Πίσω από την Πόρτα της Στοάς" ) προτείνει, "Οι μασόνοι έχουν καταφέρει να κυριαρχήσουν την θρησκεία τους στην αμερικανική κοινωνία" (Σελ.244)

"Η μασονία,ιστορικά,υπήρξε ένα παγκόσμιο επαναστατικό κίνημα που οργανώθηκε για να προωθήσει τον Καμπαλιστικό Γνωστικισμό, να υπονομεύσει και ... να καταστρέψει τον Χριστιανισμό, να εμποτίσει τη μασονική φιλοσοφία σε βασικές κυβερνητικές δομές και να ανατρέψει οποιαδήποτε κυβέρνηση που δεν συμμορφώνεται με τις μασονικές αρχές." (Σελ.16)

Η καταστροφή του χριστιανισμού είναι ο κύριος στόχος του κομμουνισμού, γέννημα της τραπεζικής ελίτ μέσω της μασονίας. Οι κομμουνιστικές / μασονικές κυβερνήσεις καταδίωκαν και δολοφονούσαν χριστιανούς στη Ρωσία, την Κίνα, την Ισπανία, το Μεξικό, τη Γαλλία κ.λπ.

Η ευρύτερη επίθεση

Η επίθεση στα Χριστούγεννα είναι μέρος ενός ευρύτερου πολέμου κατά του Χριστιανισμού στις ΗΠΑ.

Απίστευτο όπως ακούγεται, ένας ιερέας του αμερικανικού ναυτικού, απολύεται επειδή επιμένει να προσεύχεται «στο όνομα του Ιησού» Έχει διεξάγει μια απεργία πείνας για να πείσει τον Πρόεδρο Μπους να διορθώσει αυτή την κατάσταση. Εβδομήντα τρία μέλη του Κογκρέσου έγραψαν επιστολή στις 25 Οκτωβρίου, ότι ενώ το 80% των στρατιωτών είναι χριστιανοί, "είναι ολοένα και πιο δύσκολο για τους χριστιανούς ιερείς να χρησιμοποιούν το όνομα του Ιησού όταν προσεύχονται. ( Washington Times , 21 Δεκεμβρίου 2005)

Εάν οι Εβραίοι είχαν υποστεί αυτή τη δίωξη, θα υπήρχαν κραυγές «αντισημιτισμού», αλλά οι Χριστιανοί το αποδέχτηκαν πειθήνια. Δεν υπήρξε ούτε ψίθυρος,όταν ένας Εβραίος δικαστής άφησε έναν άντρα να αλλάξει,βλάσφημα,το όνομά του σε Ιησούς Χριστός, δύο ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα. Αλλά,κάντε να ερευνήσετε τις ακριβείς διαστάσεις του εβραϊκού ολοκαυτώματος και θα γίνει κόλαση !

Ο Τζορτζ Μπους που ισχυρίζεται ότι είναι αναγεννημένος Χριστιανός είναι στην πραγματικότητα μέλος του Σατανικού (Μασονικού) «Κρανία και Οστά». Έστειλε μια κάρτα "Happy Holiday" από τον Λευκό Οίκο. Παρ 'όλα αυτά, η Βουλή των Αντιπροσώπων αγωνίστηκε σκληρά για να πεί «το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Καπιτωλίου» και πέρασε ένα συμβολικό ψήφισμα που υποστηρίζει τα «σύμβολα και παραδόσεις» των Χριστουγέννων.

Εν τω μεταξύ, όταν ο επίτροπος εσωτερικής ασφάλειας Michael Chertoff άναψε ένα κερί της Chanukah Menorah, κανείς δεν πρότεινε να ονομαστεί «κερί διακοπών».

Χρησιμοποιώντας την ενοχή που δημιουργείται από το εβραϊκό ολοκαύτωμα, οι ελίτ προδιαθέτουν τους χριστιανούς να υποχωρούν στους Εβραίους και χάνουν ταπεινά τις πεποιθήσεις και τους θεσμούς τους. Φυσικά, αυτό προκαλεί αντισημιτισμό.

Ευτυχώς, μερικοί Χριστιανοί στέκονται όρθιοι. Υπήρξε αναταραχή σε μια κοινότητα του Long Island όταν ένας Εβραίος δημοτικός υπεύθυνος, διέκοψε έναν καθολικό ιερέα που αναφέρθηκε στον Χριστό όταν ευλογούσε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο σε μια τελετή φωτισμού.

"Αυτό είναι ακατάλληλο", είπε ο εβραίος δημοτικός υπεύθυνος. "Θέλω απλώς να καταστήσω σαφές ότι δεν πρόκειται καθόλου για θρησκευτική τελετή."

«Πρέπει να σας πω ότι το Manhasset ( σ.Πελ.περιοχή στο Λόνγκ Άϊλαντ),είναι αναστατωμένο», είπε η Christine Roberts, η οποία είναι και η ίδια εβραία. "Ήταν ένα λάθος πράγμα που ειπώθηκε σε λάθος στιγμή. Υπάρχει πολλή εχθρότητα. Θυμωμένες επιστολές παραπόνων,θυμωμένες συζητήσεις. Η απόλυτη παραφροσύνη έχει κυριεύσει την πόλη." Ο εβραίος δημοτικός υπεύθυνος, ζήτησε αργότερα συγνώμη. ("Χριστουγεννιάτικη συζήτηση στο Manhasset Tree Lighting," Newsday.com Δεκ.9)

Σε ένα ευρύτερο πλαίσιο, ένας μαθητής γυμνασίου στο Pittsfield MA αρνήθηκε να φορέσει ένα κίτρινο αστέρι του Δαβίδ. παρόμοια με αυτά που οι Ναζί ανάγκασαν τους Εβραίους να φορούν. Ήταν μέρος μιας άσκησης για να «διδάξει ενσυναίσθηση».

Η Samantha Gage 13, είπε: "Πολλοί άνθρωποι δεν θα μάθουν τίποτα εκτός από το ότι η θρησκεία τους (αν δεν είναι Εβραίοι) δεν είναι αρκετά καλή και ότι το να είσαι Εβραίος ή να εκφράζεις εβραϊκά σύμβολα είναι μια καλύτερη θρησκεία και ο μόνος τρόπος να λάβεις υψηλή αξιολόγηση. "

Δεν είναι όλοι οι Εβραίοι μέρος αυτής της κυβερνητικής κάστας, αλλά μόνο εκείνοι οι Εβραίοι (και μη Εβραίοι) που εργάζονται για τους κεντρικούς τραπεζίτες μέσω του ιστού εταιρειών, ιδρυμάτων, μέσων ενημέρωσης, πανεπιστημίων κ.λπ. που αποτελεί το Καθεστώς των ΗΠΑ.

Η πλειονότητα των Εβραίων,σαν εμένα,δεν θέλει κανένα μέρος της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, η οποία στην πραγματικότητα σχεδιάζει να εξαλείψει τον αληθινό Ιουδαϊσμό (και τους Εβραίους) μαζί με τον Χριστιανισμό και τους Χριστιανούς. (βλ. "σφραγίστε την πόρτα όπου κατοικεί το κακό" )

Αλλά οι τραπεζίτες θα ήθελαν να κατευθύνουν την εχθρότητα εναντίον όλων των Εβραίων, όχι μόνο εκείνων που δουλεύουν για αυτούς. Με αυτόν τον τρόπο η αντίδραση στα σατανικά σχέδιά τους μπορεί να απορριφθεί ως μίσος και προκατάληψη.

ΕΝ ΤΕΛΕΙ

Ακούμε συνεχώς ανησυχητικές αναφορές ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες γίνονται χριστιανική θεοκρατία. Αυτό είναι αστείο δεδομένης της αντιμετώπισης που λαμβάνουν τα Χριστούγεννα. Ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ αξίζει μια εθνική εορτή αλλά όχι ο Χριστός.

Ο Τζέι Λένο ανέφερε ότι είναι εντάξει να ονομάζουμε το Halloween. "Έχουμε λοιπόν διακοπές για Δαίμονες και Μάγισσες, αλλά όχι για τον Χριστό;" Άκουσε ότι η ταινία "Miracle on 34th Street" επανατιτλοφορήθηκε ως "Σύμπτωση στην 34η οδό."

Τον επόμενο χρόνο οι Χριστιανοί πρέπει να μποϊκοτάρουν όλες τις εκδηλώσεις και τα καταστήματα που περνούν τα Χριστούγεννα ως γενικές διακοπές Πρέπει να οργανώσουν αντίθετες εκδηλώσεις, που να είναι αυθεντικές γιορτές. 

Ο Χριστός είπε: « Καθέναν ποὺ θὰ μὲ ὁμολογήσῃ ἐμπρὸς στοὺς ἀνθρώπους, θὰ τὸν ὁμολογήσω καὶ ἐγὼ ἐμπρὸς στὸν Πατέρα μου τὸν οὐράνιον. Ἐκεῖνον ὅμως ποὺ θὰ μὲ ἀρνηθῇ ἐμπρὸς στοὺς ἀνθρώπους, θὰ τὸν ἀρνηθῶ καὶ ἐγὼ ἐμπρὸς στὸν Πατέρα μου τὸν οὐράνιον.» (Ματθαίος 10: 32-33)

Δεν μπορούμε να βγάλουμε τη θρησκεία από την εθνική μας ζωή,είναι σα να αφαιρούμε το φως από ένα δωμάτιο και μένουμε στο σκοτάδι. Η νέα αντιμετώπιση των Χριστουγέννων είναι περισσότερο απόδειξη ότι υφίστανται μια μυστική εκστρατεία τροποποίησης συμπεριφοράς. Ο μόνος τρόπος να σταματήσει η καθοδική πορεία είναι οι ΗΠΑ να αποδεχτούν τον Χριστιανισμό ως επίσημη θρησκεία τους, ως μέρος μιας θρησκευτικής αναγέννησης που θα συνεπαγόταν τη φυλάκιση της τρέχουσας εγκληματικής σατανικής ηγεσίας.

Στο Ισραήλ, οι Εβραίοι δεν έχουν κανένα πρόβλημα να αναφέρουν το Πάσχα. Οι Χριστιανοί χρειάζονται επίσης μια εθνική πατρίδα όπου μπορούν να μετέχουν επίσημα στις θρησκευτικές πεποιθήσεις τους. Τι καλύτερο μέρος από τις Ηνωμένες Πολιτείες;

Henry Makow 

Ντόναλντ Τράμπ : Λέμε «Καλά Χριστούγεννα» μέ ὑπερηφάνεια ξανά ! (5 Δεκεμβρίου 2020)


Πελασγική

2 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ,ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.
    ΗΤΑΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.ΑΠΕΤΥΧΑΝ.
    ΑΠΕΤΥΧΑΝ.ΕΧΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΟΥΣ.
    ΒΑΤΙΚΑΝΟ ,ΣΙΤΙ ,ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ.
    ΜΕΝΕΙ ΟΙ ΠΑΛΙΑΤΣΟΙ ΤΟΥ ΤΕΤΑΡΤΟΥ.
    ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΜΑΖΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΌΦΩΝΩΝ ,ΒΡΩΜΑΣ ,ΛΕΧΡΑΣ ΚΑΙ ΣΑΠΙΛΑΣ ,ΘΑ ΜΕΙΝΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ .
    ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΟΥ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ.
    ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ.
    ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΠΕΡΗΦΆΝΕΙΑ ΞΑΝΑ.
    ΠΑΛΙΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ,ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΟΥΣΑ.
    ΑΤΑ.
    Ο ΣΤΟΧΟΣ ΗΤΑΝ :
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ.
    ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ,ΤΙ ΚΆΝΟΥΝ ,ΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΑΝ ,ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ.
    ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΥΣΠΙΣΤΟΙ ,ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΚΑΛΑ ,ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.
    ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρόνια Πολλά,ἀγαπητέ μου Ἀριστόμαχε !

      Εὔχομαι τό Νέον Ἔτος,νά γίνουν,ὅλα ὅσα γράφεις,πραγματικότητα καί νά τελειώσουμε μία καί καλή μέ τά ὅντα αὐτά.Τό ἐλπίζω καί τό εὔχομαι ἀπό βάθος καρδιᾶς.

      Ἐπίσης σοῦ εὔχομαι ὑγεία,ἀγάπη καί δύναμιν !

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου Ἀριστόμαχε !

      Διαγραφή