" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019

Πᾶμε γιά τήν δεύτερη φορά ...ἀριστερά ;!


ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΣΥΝΗ ΡΕ! Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΔΙΩΞΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΙ ΕΦΕΡΕ ΤΟΥΣ… ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ


...η μετάβασή του λεγάμενου στην… εθνικόφρονα παράταξη δεν έγινε απευθείας, αλλά μέσω κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, όπου διετέλεσε συνεργάτης του Λαλιώτη και του Σημίτη, τις εποχές της μεγάλης λεηλασίας των δημοσίων ταμείων.




Τί νομίζετε,τυχαίως βρέθηκαν ἐντός τῆς νουδου Τσατσόπουλου,Ψαριανοῦ,Ἀμυρᾶ,Θεοχάρη,Μπάμπη Παπαδημητρίου,Γιάννης Λοβέρδος,Μπογδάνος,Βασίλης Οἰκονόμου,Τόνια Μωροπούλου καί πόσοι ἀκόμη πού θά τούς ἀνακαλύψουμε ἐν καιρῷ ;...


«Τιμώ και σέβομαι τους αγώνες της Αριστεράς ενάντια στο φασισμό και την δικτατορία. Εγώ έξι μηνών ήμουν πολιτικός κρατούμενος και έχασα έξι χρόνια από τη ζωή μου στην εξορία»

φωτό


«Το ΚΚΕ δεν αποκήρυξε ποτέ την ταξική πάλη, τη σοσιαλιστική επανάσταση, τη δικτατορία του προλεταριάτου»

«Ο στρατηγικός στόχος του ΚΚΕ είναι η κατάκτηση της επαναστατικής εργατικής εξουσίας, της δικτατορίας του προλεταριάτου, για τη σοσιαλιστική οικοδόμηση ως ανώριμη βαθμίδα της κομμουνιστικής κοινωνίας. Η επαναστατική αλλαγή στην Ελλάδα θα είναι σοσιαλιστική»

Σε περίπτωση ιμπεριαλιστικής πολεμικής εμπλοκής της Ελλάδας, είτε σε αμυντικό είτε σε επιθετικό πόλεμο, το Κόμμα πρέπει να ηγηθεί της αυτοτελούς οργάνωσης της εργατικής – λαϊκής πάλης με όλες τις μορφές, ώστε να οδηγήσει σε ολοκληρωτική ήττα της αστικής τάξης,εγχώριας και ξένης ως εισβολέα, έμπρακτα να συνδεθεί με την κατάκτηση της εξουσίας  (ΕΔΩ)

Κωνσταντίνος Καραμανλής και Νομιμοποίηση του ΚΚΕ...και πως η αριστερά επιβλήθηκε στην Ελλάδα

Νά σᾶς ἐξομολογηθῶ κάτι; Αὐτούς τούς φοβοῦμαι πολύ περισσότερο ἀπό τά φανερά κομμούνια.Τοὐλάχιστον ἐκείνους τούς ξέρεις καί τούς ὑπολογίζεις καί ἀντιμετωπίζεις ὡς δεδομένους ἐχθρούς. Αὐτούς τούς προβατόσχημους λύκους ὅμως ; ...

Καί ξέρω πολύ καλῶς τί λέω...

ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ


Εκτάκτως στην Αθήνα ο Διευθύνων Σύμβουλος της Αμερικανικής Εβραϊκής Επιτροπής (AJC) David Harris για την ορκωμοσία. Συναντήθηκε με Παυλόπουλο και τιμήθηκε με ένα τα υψηλότερα βραβεία της Ελλάδας, τον Ταξιάρχη του Τάγματος του Φοίνικα (ἐδῶ)

Ἡ Πελασγική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου