" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

Τό μυστικό τοῦ Ῥουβίκωνα


«...αυτη τη στιγμη η Ελλαδα ειναι ενα πειραματοζωο διεξαγωγης πολλαπλων πειραματων.
Πειραματων κοινωνικης μηχανικης, πειραματων ελεγχου του νου, πειραματων οικονομικων, πολιτικων, κοινωνικων και βιοχημικων.
Κι αυτο συμβαινει επειδη η ελληνικη φυλη παρηκμασε σε τετοιο βαθμο ωστε δεν αντιδρα πια, οτι και αν της καμουν. Γιαυτο και οι σιωνιστες διαβατάρηδες του Ιορδανη, οι καισαρες της Ερυθρας θαλασσας και του Ιησου του Ναυη, εφαρμοζουν εδω  τους μαζικους πειραματισμους τους, ένας εκ των οποίων είναι οι εντόπιοι ρουβίκωνες.
Και μην κολλάτε στις γελοιες φατσες τους και στις κραυγαλεες μπουρδολογιες τους, οταν τους βλεπετε στις τηλεορασεις ή στα διαδικτυακα προγραμματα, γιατί αυτοι που βλεπετε ειναι μονο η κορυφη του παγοβουνου. Οι κομπάρσοι που πισω τους κρυβονται οι αληθινοι πρωταγωνιστες.


Εκεινοι δηλαδή που διεθεταν το θανασιμο χιουμορ να τους βαφτισουν με ενα ονομα, το οποίο για τους ίστορες, παραπεμπει καυτευθειαν στον Εβραίο - σ αυτον που διεβη ευφρατες και ρουβικωνε,ς προκειμενου να καταστεί ο απολυτος Αρχων και Κυριος της Οικουμενης.
Αυτο τους εταξε αλλωστε ο Θεος τους, προς αυτο βαδιζουν εδω και αιωνες...

Τα ανθρωπινα χαμστερακια που χρησιμοποουν για τα μαζικα περαματα τους, ειναι αναλωσιμα και δεν αξίζει να τους δινουμε και ιδιαιτερη σημασια. Δεν παυουν ομως παρα τη γελοιοτητα τους να ειναι θανασιμα επικινδυνα, τουλαχιστον στον βαθμο που προετοιμαζουν το εδαφος, για την ωρα της πραγματικης διαβασης του οποιου Ιορδανη ή Ρουβικωνα, απο τους κρυμενους Καισαρες της πλανητικης αυτοκρατοριας..

Ἀπόσπασμα ἀπό τό θέμα : « Τό μυστικό τοῦ Ῥουβίκωνα», τοῦ Λευτέρη Πανούση 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου