" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018

Οἱ 15 συριζοφυλές


Οι 15 φυλές που υποστηρίζουν με λύσσα τον ΣΥΡΙΖΑ ακόμα είναι:

1)Όλοι οι βαρυποινίτες των φυλακών, δεν είναι τυχαίο που στις φυλακές ο σύριζα πήρε εξωφρενικά ποσοστά άνω του 80%



2) Όλοι όσοι σιτίζονται από το λαθρομεταναστευτικό, μέσω Μ.Κ.Ο. που είναι από τις μεγαλύτερες μπίζνες της αριστεράς.



3) Οι αιώνιοι φοιτητές που επανέφερε ο σύριζα μαζί με τους μπαχαλάκηδες που τους αφήνουν να αλωνίζουν στα Πανεπιστήμια τρομοκρατώντας φοιτητές - καθηγητές.



4) Οι αριστεροί δολοφόνοι τρομοκράτες τύπου Κουφοντίνα, Ρουβίκωνα που με την κατάργηση του νόμου του ιδιώνυμου κ.α. ουσιαστικά βιώνουν ασυλία.

5) Παράσιτα της δημοσιογραφίας τύπου Βαξεβάνη που παίρνουν χιλιάδες ευρώ κρατικής διαφήμισης εκτελώντας συμβόλαια τύπου εκτέλεσης υπολήψεων.

6) Μεγαλοκαναλάρχες που τους αποφυλάκισε ο συριζα με αστείες διατάξεις για να κάνουν τα κανάλια τους φερέφωνα της κυβέρνησης.



7) Μεγαλοδημοσιογράφοι που χρωστάνε δεκάδες εκατομμύρια στο δημόσιο και στους εργαζόμενούς τους αλλά περιέργως λειτουργούν κανονικά λιβανίζοντας την κυβέρνηση.

8) Καταδικασμένοι δημόσιοι υπάλληλοι για απάτες, υπάλληλοι που είχαν προσληφθεί με πλαστά δικαιολογητικά.



9) Το συνδικαλιστικό καρκίνωμα του δημοσίου μαζί με κάθε ένα δημόσιο υπάλληλο που τρέμει την οποιαδήποτε αξιολόγηση.

10) Οι χιλιάδες μετακλητοί που διόρισε ο σύριζα καθώς και οι εργαζόμενοι εκατοντάδων άχρηστων φορέων που δημιούργησε η κυβέρνηση για αργομισθίες.

11) Ταλαίπωρες θείτσες που στο πρόσωπο του αλέξη βλέπουν τον... γκόμενο που θα θέλανε, το γιο τους, τον ανιψιό τους ή τον χαχόλο που θα ήθελε να είχε παντρευτεί η κόρη τους.



12) Καθυστερημένοι άνθρωποι μηδενικής κριτικής ικανότητας που δηλώνουν αριστεροί κολλημένοι αιώνια στην εφηβεία τους.

13) Διάφορες παρασιτικές ομάδες που ζούνε αποκλειστικά από επιδόματα σε βάρος του συνόλου.

14) Άνθρωποι που μισούν την πρόοδο, την αριστεία, την γνώση και την ευημερία και έχουν δόγμα ζωής το να "πεθάνει η κατσίκα του γείτονα".

15) Πολιτικά σκουπίδια από τον κεντρώο ή τον δεξιό χώρο που ελπίζουν βάσιμα σε ανακύκλωση.

Του Γιώργου Τσουκαλαδάκη.

Ἀναδημοσίευσις ἀπό τόν Τάσο Πατεράκη 

Σχόλιο Πελασγικῆς : Νά συμπληρώσω καί ἐγώ ἀκόμη μία,ὅπως τήν ἔγραψε στό σχόλιο ἡ Σοφία : Οἱ ξεφωνημένοι (καί μή,λέω ἐγώ),ὁμοφυλόφιλοι ! 

2 σχόλια: