" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Πολυτεχνεῖον : Ἡ πιό βρώμικη σελίδα τῆς νεο-Ἑλληνικῆς Ἱστορίας...



Τί ἐπέτυχε τό «Πολυτεχνεῖον» τό '73 ; Τήν ὑποδούλωσιν καί καταστροφή τῆς Ἑλλάδος ! 


(Ἕνα κείμενόν μου,ἀπό τό 2013,στό ὁποῖον δέν χρειάζεται καμμία παρέμβασις,ἐκτός τοῦ πολυτονικοῦ βεβαίως...)

Τελικά δεν ξέρω αν το έχουν καταλάβει, όλοι αυτοί που "γιορτάζουν" την σημερινή ημέρα, αλλά είτε το θέλουν είτε όχι το μήνυμα που βγαίνει μέσα από εκείνη την ...εξέγερση είναι ένα και μοναδικό: η έλευση ενός νέου στρατιωτικού καθεστώτος, αυτό του Ιωαννίδη ! Και μάλιστα όχι απλά ενός νέου καθεστώτος αλλά του καθεστώτος που είχε συγκεκριμένο σκοπό, την ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ στους Σιωνιστές! 

Γιατι ας μην κοροϊδευόμαστε με τουρκίες και τα συναφή ανύπαρκτα κράτη. Η Τουρκία ΠΑΝΤΑ αποτελούσε και θα αποτελεί το μέσο που η Αγγλία και η Νέα Αγγλία (ΗΠΑ) συνεχίζουν να κάνουν το παιχνίδι τους και να εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους στην περιοχή.

 Η έλευση του Ιωαννίδη ήταν το αποτέλεσμα του Πολυτεχνείου καθαρά και ξάστερα και ιστορικώς αποδεδειγμένα, αφού από τον Νοέμβριο έως και τον Ιούλιο ( με την ψευτο- επάνοδο της δημοκρατίας) το καθεστώς του Ιωαννίδη κυβερνούσε τον τόπο.

 Εκτός και αν εμείς ζούσαμε σε άλλους τόπους ή ακόμη χειρότερα σε άλλους πλανήτες και δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς γινόταν στην γαία, πόσω δε μάλλον στην κουκίδα αυτή που βρίσκεται η ελλαδική!

 Τί συνέβαινε όμως τότε που έφερε το πράγμα στο σημείο εκείνο ούτως ώστε ο Ιωαννίδης, η " Αρσακειάδα" όπως έλεγε ο Παπαδόπουλος, να του την φέρει; Και ακόμη πιο συγκεκριμένα :τί ήταν εκείνο που ενεργοποίησε τους σιώνες ( εβραίους - ΗΠΑ) να στήσουν το Πολυτεχνείο και να χρησιμοποιήσουν το καθεστώς Ιωαννίδη στην πορεία ολοκλήρωσης των σχεδίων τους προς ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ στην ελλαδική; 

 Πρώτον, ο Παπαδόπουλος μετά τις εκλογές του καλοκαιριού όπου δια της πλειοψηφίας του εκλογικού σώματος καθιερώθηκε η Προεδρευόμενη Δημοκρατία, έπαυσε την ισχύ του στρατιωτικού νόμου, διόρισε μεταβατική κυβέρνηση υπό τον Σπ. Μαρκεζίνη ( πατέρας του Σερ βασιλείου Μαρκεζίνη) η οποία θα οδηγούσε την χώρα σε εκλογές.

 Όλα καλά και άγια, λοιπόν θα μου πείτε, πού είναι το πρόβλημα; Γιατί ξαφνικά μετά από επτά ολόκληρα χρόνια οι φοιτητές, ή τέλος πάντων οι " φοιτητές" ανακάλυψαν τώρα που η χώρα ούτε στρατιωτικό καθεστώς είχε, ούτε δικτατορία αλλά Δημοκρατία και με την βούλα του ελληνικού λαού, και μάλιστα σε λίγους μήνες θα είχε και κοινοβούλιο με κόμματα, ανακάλυψαν λοιπόν, τώρα, οι ...φοιτητές πως έπρεπε να γίνει εξέγερση για "ψωμί, παιδεία, ελευθερία" ; Τόσα χρόνια ήταν χορτάτοι, καλυπτόμενοι και υπό της παρεχομένης παιδείας αλλά και έμπλεοι ελευθερίας υπό το στρατιωτικό καθεστώς το οποίο τώρα που έπαψε να ισχύει επήλθαν οι παραπάνω ελλείψεις; 

 Όχι βεβαίως... Εδώ λοιπόν έρχεται το δεύτερο σημείο: 

Ποιός ήταν αυτός που ενοχλήθηκε από τις πρωτοβουλίες του Γεωργίου Παπαδοπούλου να θέσει την χώρα υπό την σκέπη της Δημοκρατίας, αποκόβοντάς την από τον στρατιωτικό νόμο, να διεξάγει εκλογές άρα πλήρη ελευθερία έκφρασης αλλά ΚΥΡΙΩΣ που ο Παπαδόπουλος έκανε το μεγάλο βήμα εξόρυξης πετρελαίου ! Διότι ο Πρίνος ήταν η αρχή, ο Πρίνος ήταν το ελάχιστο, τα μεγάλα έπονταν και θα είχαν την τιμητική τους μετά τις εκλογές και την εδραίωση της Ελληνικής Δημοκρατίας ! 

Αρκεί να διαβάσει κανείς το ΦΕΚ (τεύχος πρώτο αριθμ. φύλλου 98, Μάϊος 1973, διαβάστε το όλο ΕΔΩ ) με την σύμβαση που είχε κάνει το ελληνικό δημόσιο με πετρελαϊκή εταιρία των ΗΠΑ για έρευνες και εξόρυξη πετρελαίου ΒΑ και ΒΔ της Πελοποννήσου ! Πετρέλαιο το οποίο θα το εμπορευόταν το ελληνικό κράτος με την δραχμή και όχι το δολάριο ! 

Αντιλαμβάνεται ο καθείς, νομίζω, τί σημαίνει αυτό και πόση δύναμη θα παρείχε στην χώρα μας μια τέτοια εξέλιξη ! Δεδομένου ότι ο Παπαδόπουλος είχε φτιάξει ΚΡΑΤΟΣ και είχε στήσει στα πόδια της μια οικονομία ΥΓΙΗ ! Άρα λοιπόν, τα κοράκια που 'ήθελαν και θέλουν να έχουν υπό κατοχή την ελλαδική και υποτελείς - μαριονέτες τους κυβερνώντες έβλεπαν το σχέδιό τους να πέφτει στον γκρεμό, να καταστρέφεται ολοκληρωτικά! 


Τί έπρεπε να κάνουν; Τώρα πάμε στο τρίτο σημείο που αφορά τους μεταπολιτευτικούς " Σωτήρες" ! 

Φυσικά εκείνοι τους οποίους είχαν στο χέρι οι σιωνιστές ( διεθνείς τοκογλύφοι, κεφάλαιο και το κακό συναπάντημα) δεν βρίσκονταν στην χώρα και κυρίως δεν μπορούσαν να επηρεάσουν καταστάσεις! Όχι πως δεν μπορούσαν να έρθουν. Ο Παπαδόπουλος έδωσε αμνηστία και μάλιστα απελευθέρωσε πολιτικούς κρατουμένους, όπως ο Αλέκος Παναγούλης λ.χ. Γιατί κανένας από τους γνωστούς πολιτικάντηδες, που μας " έσωσαν" στην συνέχεια δεν ήρθε στην Ελλάδα; 

Μα γιατί πολύ απλά δεν θα μπορούσαν να έχουν την επιρροή που ήθελαν και βεβαίως ούτε να ΚΟΡΟΪΔΕΨΟΥΝ τον ελληνικό λαό στο σημείο που επιθυμούσαν τα αφεντικά τους. Ο Παπαδόπουλος με την Δυνατή Ελλάδα ( κυρίως μέσω της οικονομίας - Αγροτικός τομέας, Τουρισμός, Αθλητισμός, εκσυγχρονισμός της επαρχίας κ.λπ.) δεν τους άφηνε κανένα περιθώριο για δημαγωγία! 

Πώς θα επανέρχονταν εκείνοι λοιπόν ως " απελευθερωτές και Σωτήρες" ; Φυσικά με προβοκάτσια και κυρίως ΝΕΚΡΟΥΣ !!! 

 Έτσι στήθηκε το ΠΑΡΑΜΥΘΙ του Πολυτεχνείου με την αμέριστη βοήθεια των Ισραηλινών* και του Μοσέ Νταγιάν ( υπάρχει και η σχέση Νταγιάν και γαμπρού Ιωαννίδη , του εβραίου γιατρού Αλζαράκη, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει…). 

 Πολυτεχνείο: το ψέμα το οποίο βιώνουμε έως και σήμερα! Έτσι πετάνε τις αοριστολογίες για νεκρούς στο Πολυτεχνείο, οι οποίοι ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΟΤΕ, αποδεδειγμένα και με πορίσματα εισαγγελέων ! Ένα παραμύθι που έδεσε όχι απλά έναν ολόκληρο λαό σκλάβο και χειροπόδαρα, αλλά κυρίως μια χώρα που όπως όλα δείχνουν η κατοχή η οποία της επεβλήθη είναι δίχως ελπίδα απελευθέρωσης πλέον… 

Και κύριοι υπεύθυνοι για αυτή την κατοχή και ξεπούλημα της χώρας είναι αποκλειστικά και μόνον η ξεφτιλισμένη Γενιά του Πολυτεχνείου και των ινστρουχτόρων της, ξεπεσμένων και παντελώς άχρηστων πολιτικών οντοτήτων, απολύτως ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΩΝ στα ξένα συμφέροντα και …ορέξεις !!! 

 *Δεν ξέρω κατά πόσο και σε τι βαθμό επηρέασε η άρνηση Παπαδοπούλου να διαθέσει την Σούδα στους Ισραηλίτες (πόλεμος Γιομ Κιπούρ) αλλά σίγουρα είχε και αυτό το γεγονός την βαρύτητά του, αφού για ακόμη μια φορά ο Γεώργιος Παπαδόπουλος απεδείκνυε την ΠΛΗΡΗ αποστασιοποίησή του από επιρροές. Κάτι που αναμφίβολα πήγαζε από την δύναμη που αισθανόταν πως ως κράτος είχαμε αποκτήσει και αυτό οφειλόταν σε πολύ μεγάλο βαθμό στην δική του πολιτική τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό ! 

 ΕΛΛΑΣ ΑΙΩΝΙΟΝ


Βεβαίως ΞΑΝΑ-διαβάζουμε καί αὐτά :




Ἡ Πελασγική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου