" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

Ἡ κόκκινη φυλή καί οἱ σάπιες σταφίδες




Όπως είπαμε : Οι Φαύλοι, οι παλιάνθρωποι, κολλάνε μεταξύ τους σαν τις σάπιες σταφίδες. Η «Κόκκινη Φυλή» είναι νέο είδος πιθηκανθρώπου και οι πιθηκάνθρωποι της Κόκκινης Φυλής είναι παλιάνθρωποι. 

  Ο κομμουνιστής, ο αριστερός προοδευτικός τζιχαντιστής, ο ΑΝΤΙ-ΦΑ, ο τροτσκιστής, είναι μέλος μιας νέας φυλής, που πιστεύει πως το έγκλημα, οι ληστείες, η ψευτιά, η κλεψιά, η διαρπαγή, η πλαστογραφία, η παραχάραξη, η πουστιά, η πουτανιά, η λεηλασία, το εμπόριο ναρκωτικών , είναι πράξεις πολιτικές, που επιτρέπονται και επιβάλλονται σε έναν «αντιφασίστα», «επαναστάτη», που είναι αποφασισμένος να σφάξει όλους όσους έχουν αντίθετη γνώμη με τη δική του.



Σε αυτούς προσκολλάται η πολυπληθείς κατηγορία των βλακών.
Ο συνασπισμός των βλακών , (που βασανίζονται από τον ατομικό και δικαιολογημένο ζωώδη πανικό τους, μήπως «μείνουν στην απέξω»), με τους παλιανθρώπους της Κόκκινης Φυλής , γίνεται μηχανικά, βάσει της αρχής της «ελάχιστης προσπάθειας».  Δέκα βλάκες κατά ενός ευφυούς. Δέκα άτιμοι κατά ενός τιμίου. Δέκα ανίκανοι κατά ενός ικανού .Δέκα τεμπέληδες κατά ενός εργατικού. Η ισχύς εν τη Ενώσει. Όλοι μαζί μπορούμε που λέει και ο Σάαααιιιιιι. Έτσι συγκροτείται η Κλίκα Ρουφιάνων-ηλιθείων. Οπότε, τον Αράπη και αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς!
ΥΓ.Και νομίζουν ότι θα μας βάλουν στην χαζομάρα τους. Κούνια που τους κούναγε

Δελτίο τῶν 11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου