" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΔΙΩΞΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

Χωρίς τίτλο
Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου.

Τελικά όπως αποδεικνύεται περίτρανα, η Ελληνική δικαιοσύνη κινείται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς και ταχύτητα όπου θέλει, ενώ σε άλλες περιπτώσεις καθυστερεί και κωλυσιεργεί στις νομικές διαδικασίες, ακόμη και για χρονικό διάστημα ετών.
  Εν ριπή οφθαλμού η υπηρεσία εσωτερικών υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ πραγματοποίησε τις έρευνες και τις ανακρίσεις της, η διεύθυνση της εν λόγω υπηρεσίας σχημάτισε δικογραφία την οποία προώθησε στο δικαστικό συμβούλιο πλημμελειοδικών Άμφισσας, το οποίο αφού την μελέτησε την διαβίβασε στην εισαγγελία Σερρών και έτσι αύριο αναμένονται οι συλλήψεις οκτώ σωφρονιστικών υπαλλήλων των φυλακών της Νιγρίτας, οι οποίοι θεωρήθηκαν υπεύθυνοι για τον θάνατο του Αλβανού εγκληματία Ιλία Καρέλι. Μάλιστα ήδη έχουν εκδοθεί και εντάλματα.

Μακάρι η «ταχύτατη» και «ευέλικτη» Ελληνική δικαιοσύνη να είχε κινηθεί το ίδιο ταχύτατα και ευέλικτα και για τους τέως προφυλακισμένους ακροαριστερούς τρομοκράτες Μαζιώτη, Ρούπα και Σακκά, ή για τους νυν προφυλακισμένους «κοινωνικούς καλοζωισμένους επαναστάτες» που αυτοαποκαλούνται «Πυρήνες της φωτιάς».

Μακάρι να είχε εξαντλήσει όλη την ενέργεια και δραστηριότητα της, προκειμένου να εκδικαστεί η υπόθεση του τρομοκράτη Σακκά, πριν παρέλθει το δεκαοκτάμηνο και υποχρεωθεί κατόπιν των εντόνων διαμαρτυριών στελεχών και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ να τον απελευθερώσει, ή να είχε επιδείξει την ίδια αυστηρότητα που επιδεικνύει τώρα με τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, όσον αφορά την χορήγηση αδείας στους Ρούπα, Μαζιώτη και Ξηρό.

Διότι αν το είχε πράξει, αυτή την στιγμή δεν θα κυκλοφορούσαν ελεύθεροι τέσσερεις επικίνδυνοι για την δημόσια ασφάλεια και για την κοινωνική ομαλότητα, εγκληματίες.

Επίσης μακάρι να είχε επιδείξει την αυτή επιμέλεια και ταχύτητα, όσον αφορά την δίκη και καταδίκη των τριών μουσουλμάνων βιαστών και βασανιστών ενός πεντάχρονου κοριτσιού στις τουαλέτες του τζαμιού της Γλαύκης, που συνέβη το 2010 και ενώ σχηματίστηκαν δικογραφίες, αυτά τα κτήνη κυκλοφορούν ακόμη ελεύθερα λόγω του ότι δεν έχει ακόμη πραγματοποιηθεί η ανακριτική διαδικασία (!!!!!!!). Σημειωτέον το προκλητικό και κραυγαλέο αυτό γεγονός ολιγωρίας εκ μέρους της δικαιοσύνης, συζητήθηκε στο κοινοβούλιο κατόπιν ερωτήσεως του βουλευτή Τέρενς Κούικ προς τον πανάξιο υπουργό κύριο Αθανασίου.

Εδώ, θα επαναλάβουμε για μια ακόμη φορά ότι δεν τοποθετούμαστε θετικά, ή αρνητικά όσον αφορά το τέλος του Αλβανού εγκληματία, λόγω του ότι το θεωρούμε Θεία Δίκη και ως εκ τούτου δεν δυνάμεθα να κρίνουμε. Δυνάμεθα όμως να κρίνουμε και να κατακρίνουμε τις κατάπτυστες ενέργειες και τις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης, εναντίον ενός κλάδου εργαζομένων, οι οποίοι ενώ λόγω των σκληρών, επικινδύνων και ιδιαζουσών συνθηκών και καταστάσεων του έργου που καλούνται να επιτελέσουν και που τους υποχρεώνει να βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τον κάθε διεστραμμένο εγκληματία, με τον κάθε ψυχασθενή, με το κάθε κοινωνικό περίττωμα και κατακάθι, έπρεπε να απολαμβάνουν την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση της Πολιτείας, αντιθέτως θα βρεθούν κατηγορούμενοι και υπόδικοι γιατί επιτέλεσαν το καθήκον τους, γιατί προστάτευσαν την ζωή τους.

Γιατί πλέον η κυβέρνηση με την άστοχη και κατακριτέα αυτή ενέργεια την οποία αδιστάκτως χαρακτηρίζουμε εγκληματική, αναίσχυντα απέδειξε εις πάντας ότι περισσότερο ενδιαφέρον και ευαισθησία τρέφει για τα δικαιώματα, την υγεία και την σωματική ακεραιότητα στυγνών και πωρωμένων εγκληματιών, παρά για την ασφάλεια των ανθρώπων εκείνων, των υπαλλήλων της, που καθημερινά παίζουν κορώνα γράμματα το κεφάλι τους, καθώς και το μέλλον των οικογενειών τους, προκειμένου να κρατήσουν μέσα στα κλουβιά τους άγρια και λυσσασμένα ζώα, που αν αφηνόντουσαν ελεύθερα θα έπνιγαν την κοινωνία στο αίμα.

Σαφές λοιπόν είναι το μήνυμα εκ μέρους της κυβέρνησης προς όλους τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, σε όλα τα ιδρύματα της Χώρας.

Ο κάθε κρατούμενος, ο κάθε εγκληματίας, έχει και κατόπιν των διώξεων θα αποκτήσει πολύ περισσότερο, το δικαίωμα να σας επιτίθεται, να σας τραυματίζει, να σας σφάζει, να σας καίει, να σας συνθλίβει το κρανίο, αλλά εσείς δεν έχετε το δικαίωμα να αμυνθείτε για την ζωή σας. Δεν έχετε το δικαίωμα να προσπαθήσετε να μείνετε ζωντανοί για τις οικογένειες σας.  
Και αν εν τέλει υπερτερήσει το ένστικτο της αυτοσυντήρησης και εξουδετερώσετε τον επίδοξο δολοφόνο σας, θα βρεθείτε διωκόμενοι από τον ίδιο νόμο που υπερασπίζεστε. Εκτός φυσικά και αν τον εξουδετερώσετε με ασπασμούς και θωπείες. Και το τελευταίο δεν αποτελεί αστεϊσμό.

Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές έτσι αντιλαμβανόμαστε και έτσι ερμηνεύουμε την προκλητική μεροληψία και τις διώξεις που προετοιμάζει το καθεστώς της αστικής δημοκρατίας, συνεπικουρούμενο από την δοσίλογη αριστερά, εις βάρος των σωφρονιστικών υπαλλήλων.
Και με όλη την δύναμη της φωνής μας, απαιτούμε εδώ και τώρα να σταματήσει κάθε δίωξη εις βάρος τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου