" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Σημεία και τέρατα στo Eurogroup !!! Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση για την Ελλάδα, την οποία δεν δημοσίευσε ... κανείς!


Το πρώτο μέρος μιας σειράς άρθρων για το τι συνέβη στο Εurogroup, τι αποφάσισαν και τι μας περιμένει από τις αποφάσεις τις οποίες ελήφθησαν εκεί! Αναλύουμε ολόκληρη την απόφαση η οποία περιέχει σημεία και τέρατα και αποκαλύπτουμε ότι κρύβει στο πίσω μέρος της!

                                                                   Γράφει ο
                                                                                 Λάζαρος Ελευθεριάδης

 Τι λέει ο Ποινικός Κώδικας για την Επαιτεία και την Αλητεία;

Άρθρο 407. Επαιτεία: Όποιος επαιτεί από φυγοποινία ή από φιλοχρηματία ή κατά συνήθεια τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι τριών μηνών.

Άρθρο 408. Αλητεία: Καταργήθηκε με την παρ.12 περ. β’ του άρθρου 1 του ν. 2207/1994
.

 ΔΥΣΤΥΧΩΣ !!!

Το
Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (ECFR) είναι ένα πανευρωπαϊκό think-tank το οποίο πραγματοποιεί έρευνα και προωθεί την ενημερωμένη συζήτηση σε όλη την Ευρώπη για την ανάπτυξη μιας συνεκτικής και αποτελεσματικής ευρωπαϊκής αξίας με βάση την εξωτερική πολιτική.

Σε ένα πρόσφατο “op-ed” στην Washington Post, οί κ. Ian Bremmer και κ. Mark Leonard επικρίνουν τις «αδιάλλακτες διαφορές» μεταξύ της Ουάσιγκτον και του Βερολίνου. Μια "θεμελιώδης αλλαγή προς το συμφέρον και τις προοπτικές της» απειλεί τώρα «ολόκληρη την δυτική συμμαχία".


Οι συγγραφείς θεωρούν ολοένα και πιο στενή την “εστίαση” της Γερμανίας στην “οικονομική σταθερότητα”, τσαλαπατώντας κατ’αυτόν τον τρόπο άλλα έθνη, συμπεριλαμβανομένων και παραδοσιακών συμμάχων τους.


Κατά τον κ. Ian Bremmer και τoν k. Mark Leonard, η Γερμανία είναι πλέον μία “γεω-οικονομική δύναμη”, η οποία χρησιμοποιώντας το εμπόριο, τις εξαγωγές της, επεκτείνει την επιρροή της και προωθεί τα Εθνικά της συμφέροντά της.


Δείχνει αδιαφορία, για συνεργασία με τους συμμάχους της στο ΝΑΤΟ για θέματα της κοινής πολιτικής ασφάλειας.


Η καλή “συμβουλή” του προέδρου των ΗΠΑ, ειδικά κατά τη διάρκεια της eurocrisis, συνεχώς απορρίπτεται από την Γερμανία. Κατά την εκτίμηση των συγγραφέων, το χάσμα μεταξύ της Γερμανίας και των Ηνωμένων Πολιτειών θέτει σε κίνδυνο πλέον τη φιλελεύθερη παγκόσμια τάξη.


Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου