" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

"Σκίζει" στα social media o Πάνος Καμμένος!



Μετράει περισσότερους από 17.000 followers στο Twitter και η σελίδα του στο facebook συγκεντρώνει 68.000 likes αφήνοντας πίσω με διαφορά τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς. Η εποχή του μπαλκονιού και της πλατείας έχει σίγουρα περάσει και ο Πάνος Καμμένος σίγουρα κατάλαβε από νωρίς τον κυρίαρχο ρόλο του διαδικτύου στην πολιτική σκηνή.

Πριν καν ξεκινήσει η περίεργη αυτή προεκλογική περίοδος ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων φαίνεται πως κέρδισε κατά κράτος τα κόμματα εξουσίας στο παιχνίδι των social media. Κέρδισε αμέσως την αποδοχή από το κοινό του ελληνικού διαδικτύου σε blogs, twitter και facebook και άφησε άφωνους τους διανοούμενους επικοινωνιολόγους των κομμάτων, με τις απλοϊκές και προσιτές στο κοινό μεθόδους του. Από εκεί ανακοίνωσε το όνομα του κόμματός του, τους υποψηφίους του αλλά και το πρώτο προεκλογικό σποτ. Από εκεί σχολιάζει και καθημερινά τις εξελίξεις στην ελληνική πραγματικότητα, αλλά απαντά μαζί με τους συνεργάτες του και στα σχόλια των "φίλων", τα περισσότερα από τα οποία σχετίζονται με την ανεργία και την οικονομική κατάσταση της χώρας μας.
"Από την αρχή ο πρόεδρος έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στα social media για πιο άμεση επαφή. Από τις προσωπικές του σελίδες άνοιξε διάλογο με τον κόσμο, δεχόταν ερωτήματα και είχε προσωπική επαφή. Στηριγμένοι σε αυτή την ιδέα οργανωθήκαμε κι εμείς και όλο αυτό εξελίσσεται διαρκώς. Από την ώρα που ο Πάνος Καμμένος άρχισε να μιλάει με τους πολίτες στο διαδίκτυο οι ίδιοι οι πολίτες ξεκίνησαν να φτιάχνουν δικές τους ομάδες σε όλη την Ελλάδα. Στις ομάδες υπάρχουν διαχειριστές με τους οποίους επικοινωνούμε καθημερινά. Όλα τα ερωτήματα παίρνουν την απάντησή τους ακόμα και από τον ίδιο τον πρόεδρο» λένε συνεργάτες του στο σχετικό ρεπορτάζ που έκανε το Πρώτο Θέμα.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου