" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 29 Απριλίου 2009

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΟΙΚΙΑΚΗ ΒΟΗΘΟΣ !!!


Διάβασα κάτι που μου άρεσε πολύ αλλά και που θα βοηθήσει στις μέρες μας με την οικονομική κρίση που μας «δέρνει». Και φυσικά αυτό απευθύνεται κυρίως στις κυρίες που έχουν μάθει(?) να εξυπηρετούνται από οικιακές βοηθούς.
Μία κυρία από το Λονδίνο έλυσε το πρόβλημα του κόστους οικιακής υπηρεσίας εκπαιδεύοντας το τετράποδο της οικογένειας, έναν δυνατό σκύλο ράτσας Νέας Γής, για να την βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού. Ο σκύλος βάζει τα άπλυτα ρούχα στο πλυντήριο, παραλαμβάνει τα ψώνια που κάνει τηλεφωνικά η κυρία του και μαζεύει τα αντικείμενα που πέφτουν στο πάτωμα.
Τώρα θα μπορούσε κανείς να πετύχει πολλά περισσότερα, εξαρτάται τον σκύλο που θα έχει και το μέγεθος της «εξυπνάδας» του. Δηλαδή κάλλιστα θα μπορούσε να μάθει στον σκύλο να στρώνει τα κρεβάτια, να ξεσκονίζει με το φτερό τα έπιπλα, αρκεί να μην υπάρχουν γυάλινα αντικείμενα, να φορά πατάκια στα πόδια και να κάνει παρκέ!!!
Δεν μπορείτε να πείτε πως δεν είναι εξυπηρετικά αλλά και οικονομικά τέτοια εφευρήματα!!!! Σκυλιά να υπάρχουν και όλα γίνονται!!!
Τι άλλο θα ακούσουν τα αυτιά μας!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου