Άρθρα

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024

Οἱ μαριονέτες τῆς Καμπαλαρίας πού μανιωδῶς ἐπιδιώκουν τόν Ἀρμαγεδδῶνα


 Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε την Τετάρτη ότι η απόρριψη των προειδοποιήσεων του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν σχετικά με τους κινδύνους της χρήσης δυτικών όπλων από την Ουκρανία για επίθεση σε ρωσικό έδαφος είναι ταυτόχρονα προκλητική και επικίνδυνη.

«Μια τέτοια επιδεικτική επιθυμία να μην ληφθούν σοβαρά υπόψη οι δηλώσεις του Ρώσου προέδρου είναι ένα απολύτως κοντόφθαλμο και αντιεπαγγελματικό βήμα » , είπε ο Πεσκόφ στους δημοσιογράφους.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ αρνήθηκε σε συνέντευξή του την Τρίτη ότι το να επιτραπεί στην Ουκρανία να χρησιμοποιήσει δυτικά όπλα μεγάλου βεληνεκούς για να χτυπήσει βαθιά στη Ρωσία θα περνούσε την «κόκκινη γραμμή» της χώρας παρά τις προειδοποιήσεις του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν.

«Υπήρξαν πολλές κόκκινες γραμμές που είχε δηλώσει ο ίδιος [ο Πούτιν] στο παρελθόν, και δεν έχει κλιμακωθεί, που σημαίνει επίσης ότι εμπλέκονται άμεσα συμμάχοι του ΝΑΤΟ στη σύγκρουση», δήλωσε ο Στόλτενμπεργκ στην εφημερίδα The Times.


Ο Στόλτενμπεργκ είπε ότι υποστήριξε το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γαλλία στην απόφασή τους να άρουν τους περιορισμούς στη χρήση όπλων μεγάλου βεληνεκούς από το Κίεβο κατά της Ρωσίας. Υποστήριξε ότι η χρήση τους από την Ουκρανία δεν θα έφερνε τη συμμαχία σε σύγκρουση με τη Ρωσία.

Ο Πούτιν είπε ότι οι χώρες του ΝΑΤΟ ουσιαστικά αποφασίζουν εάν θα εμπλακούν άμεσα στην ουκρανική σύγκρουση. Προειδοποίησε ότι η άμεση συμμετοχή δυτικών χωρών στη σύγκρουση θα αλλάξει τη φύση της, αναγκάζοντας τη Ρωσία να ανταποκριθεί στις αναδυόμενες απειλές.

Εν τω μεταξύ, ο Ούγγρος υπουργός Εξωτερικών Peter Szijjarto δήλωσε την Τετάρτη ότι η Ουγγαρία ανησυχεί για την πιθανή χρήση όπλων μεγάλου βεληνεκούς για να χτυπήσουν τη Ρωσία, καθώς κάτι τέτοιο θα έρχεται σε αντίθεση με τα συμφέροντα ασφάλειας της Ευρώπης και θα εντείνει τον κίνδυνο κλιμάκωσης. Τόνισε ότι «η Ουγγαρία ενδιαφέρεται για την ειρήνη και κάθε βήμα που απειλεί την κλιμάκωση μας προκαλεί ανησυχία», προσθέτοντας ότι η χρήση πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς εναντίον στόχων βαθιά στη Ρωσία θα «αυξάνει την απειλή της κλιμάκωσης», η οποία έρχεται σε αντίθεση με την ευρωπαϊκή ασφάλεια συμφέροντα.

 ΜΟΣΧΑ (Sputnik


Η ρωσική αεράμυνα αποκρούει μια μαζική επίθεση με drone στη ρωσική πόλη Toropets, που βρίσκεται στην περιοχή Tver, με τις τοπικές αρχές να αποφασίζουν να απομακρύνουν μερικώς τον πληθυσμό από τις πληγείσες περιοχές, ανακοίνωσε την Τετάρτη η περιφερειακή κυβέρνηση.

 Νωρίτερα την Τετάρτη, η περιφερειακή κυβέρνηση δήλωσε ότι ξέσπασε πυρκαγιά στο Toropets αφού οι δυνάμεις αεράμυνας κατέρριψαν drones.
 «Στο Toropets, στην περιοχή Tver, η διαδικασία κατάσβεσης πυρκαγιάς βρίσκεται σε εξέλιξη στο σημείο της πτώσης των συντριμμιών του drone, οι δυνάμεις αεράμυνας συνεχίζουν να αποκρούουν μια μαζική επίθεση drone στους ουρανούς πάνω από την πόλη», ανέφερε η κυβέρνηση στο Telegram. 
Επιπλέον, αποφασίστηκε η μερική απομάκρυνση του πληθυσμού από περιοχές όπου λειτουργεί η αεράμυνα και βρίσκεται σε εξέλιξη η πυρόσβεση.


Επίθεση με ουκρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη προκάλεσαν μερική εκκένωση στη ρωσική πόλη Toropets
Τα θραύσματα που έπεσαν προκάλεσαν πυρκαγιές στο Τορόπετς, δήλωσαν αξιωματούχοι
Διατάχθηκε μερική εκκένωση στο Toropets, μια πόλη 11.000 κατοίκων στα βορειοδυτικά της Μόσχας, όπου «θραύσματα» ενός κατεδαφισμένου ουκρανικού μη επανδρωμένου αεροσκάφους προκάλεσαν φωτιά, δήλωσε ο κυβερνήτης της περιφέρειας Tver, Igor Rudenya, τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Η τοπική αντιαεροπορική άμυνα ενεργοποιήθηκε για να αναχαιτίσει ένα εχθρικό UAV, είπε ο Rudenya, προσθέτοντας ότι οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ανταποκρίνονται στην πυρκαγιά που προκλήθηκε από «πτώση θραυσμάτων drone».

Ο κυβερνήτης διέταξε «μερική εκκένωση των κατοίκων από την περιοχή όπου δραστηριοποιείται η αεράμυνα και οι συμμετέχοντες εργάζονται για να περιορίσουν τη φωτιά», σύμφωνα με δήλωση του γραφείου του. Δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα.

Συνολικά 54 ουκρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη καταστράφηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας σε πέντε ρωσικές περιοχές, ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων TASS...

Ἀπό : swentr.site

Ἀπό τήν μία πλευρά οἱ ψυχοπαθεῖς φιλοπόλεμοι, μαριονέτες τῆς Καμπαλαρίας Μπάϊντεν-Χέρρις καί ἡ ἐγκληματική συμμορία τους κάνουν τά πάντα ὥστε νά ἐμπλέξουν τήν Ἀνθρωπότητα σέ ἕναν Γ΄Π.Π. πού θά εἶναι ἀπολύτως ὁλέθριος καί ἀπό τήν ἄλλη ὁ Τράμπ καί ἡ ὀμάδα του πού ἐργάζονται μέ κάθε τρόπο, γιά τήν Εἰρήνη, στέλνοντας τά μηνύματα ἔνθεν κακεῖθεν. Ἐντός κι᾿ἐκτός ΗΠΑ, οἱ φωνές τους μόνον γιά μία ὀδό μιλοῦν, ἀπό τήν πρώτη στιγμή τῆς Εἰδικῆς Ῥωσσικῆς Ἑπιχειρήσεως στήν Οὐκρανία : τῆς Εἰρήνης ! 


Ο Τραμπ Τζούνιορ και ο RFK Τζούνιορ προειδοποιούν για κίνδυνο πυρηνικού πολέμου 
Οι ΗΠΑ πρέπει να συνάψουν ειρήνη με τη Ρωσία πριν πυροδοτήσουν τον «Αρμαγεδδώνα», δήλωσε ο γιος του Ρεπουμπλικανού υποψηφίου και αμερικανός πολιτικός

Η Ουάσιγκτον θα πρέπει να σταματήσει να μπερδεύει την αυτοσυγκράτηση της Ρωσίας ως αδυναμία και να ανοίξει αμέσως απευθείας συνομιλίες με τη Μόσχα, δήλωσε ο γιος του Ρεπουμπλικανού υποψηφίου για την προεδρία Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ και ο πρώην Δημοκρατικός Ρόμπερτ Φ. Κένεντι.

Ο RFK Jr, ανιψιός του προέδρου John F. Kennedy, υποστήριξε τον Τραμπ τον περασμένο μήνα και ανέφερε τη σύγκρουση Ρωσίας-Ουκρανίας και τις δυνατότητές της να κλιμακωθεί σε πυρηνικό πόλεμο ως έναν από τους κύριους λόγους.

Οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους επιτρέποντας στην Ουκρανία να χρησιμοποιήσει τα όπλα τους για επιδρομές μεγάλου βεληνεκούς στη Ρωσία «θα έθετε τον κόσμο σε μεγαλύτερο κίνδυνο πυρηνικής έκρηξης από οποιαδήποτε άλλη στιγμή μετά την κουβανική πυραυλική κρίση», έγραψαν ο Τραμπ και ο Κένεντι σε άρθρο γνώμης που δημοσίευσε The Hill την Τρίτη.

Με τίτλο «Διαπραγματευτείτε με τη Μόσχα για να τερματιστεί ο πόλεμος στην Ουκρανία και να αποτραπεί η πυρηνική καταστροφή», το άρθρο υποστηρίζει ότι οι ΗΠΑ πρέπει να επικεντρωθούν στην εξεύρεση «διπλωματικής διέξοδο σε έναν πόλεμο που δεν θα έπρεπε ποτέ να είχε επιτραπεί να λάβει χώρα», κατηγορώντας τον Λευκό Οίκο να ακολουθήσει μια πολιτική που η Ρωσία έχει πει ρητά ότι θα ισοδυναμούσε με ανοιχτό πόλεμο.
«Ορισμένοι Αμερικανοί αναλυτές πιστεύουν ότι ο Πούτιν μπλοφάρει και προτιμούν να τον αποκαλούν μπλόφα», έγραψαν οι Κένεντι και Τραμπ. «Αυτοί οι αναλυτές μπερδεύουν την αυτοσυγκράτηση με την αδυναμία. Ουσιαστικά, υποστηρίζουν μια στρατηγική που θα τραβήξει την υπόθεση στα άκρα ».
Σημειώνοντας ότι οι ΗΠΑ διευρύνουν σταθερά τις παραδόσεις όπλων στο Κίεβο, από πυραύλους HIMARS και πυρομαχικά διασποράς έως άρματα μάχης Abrams, μαχητικά αεροσκάφη F-16 και πυραύλους ATACMS μεγάλου βεληνεκούς, ο Τραμπ και ο Κένεντι είπαν ότι κάθε βήμα «φέρνει τον κόσμο πιο κοντά στο χείλος του γκρεμού του Αρμαγεδδώνα».
«Η λογική τους φαίνεται να είναι ότι αν πειράξεις μια αρκούδα πέντε φορές και δεν ανταποκριθεί, είναι ασφαλές να την πειράξεις ακόμα πιο έντονα για έκτη φορά», είπαν. «Μια τέτοια στρατηγική θα μπορούσε να είναι λογική αν η αρκούδα δεν είχε δόντια».
Ο Λευκός Οίκος Μπάιντεν-Χάρις φαίνεται να έχει «ξεχάσει» ότι η Ρωσία είναι μια πυρηνική δύναμη και έχει πει πολλές φορές ότι είναι έτοιμη να χρησιμοποιήσει τέτοια όπλα εάν κινδυνεύσει, υποστήριξαν οι συγγραφείς.
«Φανταστείτε αν η Ρωσία παρείχε σε άλλη χώρα πυραύλους, εκπαίδευση και πληροφορίες στόχευσης για να χτυπήσει βαθιά στο αμερικανικό έδαφος. Οι ΗΠΑ δεν θα το ανεχτούν ποτέ. Δεν πρέπει να περιμένουμε να το ανεχτεί ούτε η Ρωσία», είπαν.
Η εκτόξευση αμερικανικών πυραύλων στη Ρωσία θα οδηγούσε αναπόφευκτα σε μια πυρηνική ανταλλαγή, υποστήριξαν ο Τραμπ και ο Κένεντι, προειδοποιώντας ότι «αυτό το παιχνίδι του πυρηνικού «κοτόπουλου» ( είναι ένα μοντέλο σύγκρουσης για δύο παίκτες στη θεωρία παιγνίων . Η αρχή του παιχνιδιού είναι ότι ενώ το ιδανικό αποτέλεσμα είναι να υποχωρήσει ένας παίκτης (για να αποφευχθεί το χειρότερο αποτέλεσμα, αν κανένας από τους δύο δεν υποχωρήσει), τα άτομα προσπαθούν να το αποφύγουν από περηφάνια, μη θέλοντας να μοιάζουν με «κοτόπουλα». Κάθε παίκτης χλευάζει τον άλλον για να αυξήσει τον κίνδυνο ντροπής στην υποχώρηση...ἐδῶ) έχει πάει αρκετά μακριά». 

Κανένα αμερικανικό συμφέρον δεν διακυβεύεται στην Ουκρανία, υποστήριξαν, αποκαλώντας «τρέλα» να διακινδυνεύεις έναν πυρηνικό πόλεμο για χάρη της «νεοσυντηρητικής φαντασίωσης της παγκόσμιας «κυριαρχίας πλήρους φάσματος». Ένας τέτοιος πόλεμος θα τερμάτιζε τον πολιτισμό και ίσως ακόμη και την ανθρωπότητα, επομένως η αποκλιμάκωση της σύγκρουσης στην Ουκρανία είναι «πιο σημαντική από οποιοδήποτε από τα πολιτικά ζητήματα για τα οποία διαφωνεί το έθνος μας».

Το αμερικανικό κοινό πρέπει «να απαιτήσει, αυτή τη στιγμή, από τον [Αντιπρόεδρο Καμάλα] Χάρις και τον Πρόεδρο [Τζο] Μπάιντεν να ανατρέψουν την παράφορη πολεμική τους ατζέντα και να ξεκινήσουν άμεσες διαπραγματεύσεις με τη Μόσχα», κατέληξαν οι Τραμπ και Κένεντι.

Οι ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας διακόπηκαν την άνοιξη του 2022, με τις δύο πλευρές να αλληλοκατηγορούνται για μη ρεαλιστικές απαιτήσεις. Οι ΗΠΑ επέμειναν έκτοτε ότι μια ειρηνευτική συμφωνία μπορεί να γίνει μόνο με τους όρους του Κιέβου και δεσμεύτηκαν επανειλημμένα να υποστηρίξουν και να εξοπλίσουν την Ουκρανία για «όσο χρειαστεί».

Ἀπό : swentrsite

Τί θά ἐπικρατήσῃ ; Ἡ φωνή τῆς Λογικῆς πού ἀναφέρεται στήν Εἰρήνη ἤ αὐτή τῶν ψυχοπαθῶν-φιλοπόλεμων μαριονετῶν τῆς Καμπάλα ; Ὅλα εἶναι ἀπροσδιοόριστα,ἀκόμη. Ἴσως, ἐάν προλάβουν καί γίνουν ἐκλογές στίς ΗΠΑ, τό ἀποτέλεσμα νά εἶναι αὐτό πού θά καθορίσῃ τήν συνέχεια. Μία συνέχεια πού ἐάν ἐκλεγεῖ ἡ θεότρελη, σατανισμένη Χάρρις δέν θά ἔχῃ κανένα ἄλλο ἀποτέλεσμα πέραν ἀπό τό νά φέρῃ τόν κόσμο πιό κοντά στόν γκρεμό τοῦ Ἀρμαγεδδῶνα. Καί τότε θά ἔχουν ὅλα τελειώσει.Ἐάν φθάσουμε στίς ἀμερικανικές ἐκλογές,τότε ὅλα ἐξαρτῶνται ἀπό τόν ἴδιο τόν ἀμερικανικό λαό. 

Υ.Γ.  Ὅσοι Ἕλληνες δέν εἶναι στό πλευρό τῆς Ῥωσσίας,εἶναι ἀπόλυτα ὑποχείρια τῆς Καμπαλαρίας τήν ὁποία ἐξυπηρετοῦν καί βοηθοῦν νά κυριαρχήσῃ πιό δουλικά ἀκόμη καί ἀπό τόν πιό νεοταξίτη ἀνά τήν ὑφήλιον. 


Ὁρίστε ποιοί εἶναι οἱ ἄρρωστοι πού βρίσκονται ἀπέναντι στήν Ῥωσσία. 

Ποιός εἶναι το κακό ; Ἡ Ῥωσσία πού ὑποστηρίζει τήν Πολιτιστική Παράδοσιν τῶν λαῶν ἤ οἱ Μπάϊντεν-Χάρρις,το ΝΑΤΟ, οἱ χῶρες τῆς Δύσεως πού ὑποστηρίζουν τήν νεοναζιστική συμμορία τῆς Οὐκρανίας γιά νά καταστρέψουν τήν Ῥωσσία ; Δέν εἶναι δύσκολη ἡ ἀπάντησις... Ο άνδρας που αναφέρεται ότι βρίσκεται πίσω από τους πυροβολισμούς στο κλαμπ γκολφ της Φλόριντα φαίνεται να έχει εμμονή με την αφήγηση του κατεστημένου για την Ουκρανία



Ἡ Πελασγική

6 σχόλια:

  1. Προχτές είχε στην ΕΡΤ2 το φιλμ του Kιούμπρικ ΣΟΣ Πεντάγωνο καλεί Μόσχα (Dr. Strangelove) μια ταινία που χαρακτηρίζεται κωμωδία αλλά μόνο κωμωδία δεν είναι. Εγώ ανατρίχιασα που την είδα. Δείχνει πόσο εύκολα ένας παρανοϊκός διοικητής μιας αεροπορικής βάσης ξεκινάει τον 3ο παγκόσμιο πόλεμο. Τέτοιοι παρανοϊκοί υπάρχουν δυστυχώς πολλοί και στις μέρες μας και το τραγικό είναι ότι αυτοί οι παρανοϊκοί είναι στα υψηλότερα κλιμάκια και παίρνουν αποφάσεις που μπορεί να καταστρέψουν τον πλανήτη και να σκοτώσουν εκατομμύρια ανθρώπους. Ο Θεός να βάλει το χέρι του. Αξίζει να την δείτε την έχει στο ertflix.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εὐχαριστῶ πολύ.

      Ἀπ᾿ὅ,τι διάβασα ἀποτελεῖ μία ἀπό τίς καλλίτερες ταινίες καί κωμωδίες παγκοσμίως. Καί ὅπως νά τό κάνουμε τόσο ὁ Κιούμπρικ ὡς σκηνοθέτης,ἀλλά καί ὁ Πῆτερ Σέλλερς ὡς ἡθοποιός εἶναι ἐγγύησις.

      Θά τήν ᾿δῶ ὥστε νά τήν παρατηρήσω ἀπό τήν ὁπτική πού μᾶς ἐπισημαίνεις.

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
  2. Ο Γεωργιος Καραισκακης, φευγοντας μας ειπε ''Οταν γυρισω θα σας ... ''.

    Και ποιος μου λεει εμενα οτι ο Βλαδιμηρος Πουτιν δφν ειναι η επιστροφη του Καραισκακη δια να συνεχισει το εργον εκει οπου το αφησε ο μεγαλος Γιωργης.

    Καλησπερα,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἔλα ντέ !

      Πάντως ὅπως καί νά ἔχῃ εἴμαστε ΑΠΟΛΥΤΩΣ μαζύ του μέχρι τέλους !

      Καλησπέρα ἀγαπητέ Ahoy !

      Διαγραφή
    2. Ποιός ήρθε; Καθίστε καλά και σοβαρευτείτε λίγο..
      Το ΔΝΤ στην Ρωσία! Ποιό πολύ δούλεμα δέν υπάρχει.. Τι πολέμαρχος είν τουτος,που επιτρέπει σε ΔΝΤ ούδες και διάφορους οργανισμούς,να κοιτάνε τα ταμεία του; Τι αρχιδιές είναι αυτές που ακούμε; Πόλεμο κάνουν η μας δουλεύουν όλοι μαζί; Η Ουκρανία δέν έχει "ανάγκες" απο "οικονομικές στηρίξεις δλδ,και έχει η Ρωσία; ΡΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.

      Διαγραφή
    3. Δέν ξέρετε καί τί διαβάζετε !
      Τί κρίμα νά σᾶς ἄγουν καί φέρουν κατά πώς θέλουν οἱ μαριονέτες τῆς Καμπάλα !
      Διάβασε,καί ἐλπίζω νά καταλάβῃς ἔστω κάτι τι...

      Ὁ ὀργανισμός ( ΔΝΤ) λέει ὅτι σχεδιάζει νά ξαναρχίσῃ τίς αποστολές οίκονομικῆς ἀναθεώρησης στήν χώρα, πού εἶχε σταματήσει λόγω τῆς σύγκρουσης στήν Οὐκρανία καί γι᾿αὐτό τά κράτη τῆς Ε.Ε. τό ἐπικρίνουν

      ...Νωρίτερα αυτό το μήνα, το ΔΝΤ ανακοίνωσε σχέδια για τη διεξαγωγή ετήσιας αναθεώρησης της οικονομίας της Ρωσίας. Για να γίνει αυτό, ο οργανισμός θα ξεκινήσει εικονικές συζητήσεις με τις ρωσικές αρχές για οικονομικά ζητήματα στις 16 Σεπτεμβρίου και θα στείλει το προσωπικό του στη χώρα για κατ' ιδίαν διαβουλεύσεις λίγο μετά.
      ... οι υπουργοί Οικονομικών της Λιθουανίας, της Εσθονίας, της Λετονίας, της Σουηδίας, της Φινλανδίας, της Δανίας, της Νορβηγίας, της Ισλανδίας και της Πολωνίας υποστήριξαν ότι ο οργανισμός θα έστελνε λάθος μήνυμα στην παγκόσμια κοινότητα εάν πραγματοποιήσει το σχέδιό του .
      .... ισχυρίστηκαν ότι οι επισκέψεις του ΔΝΤ στη Ρωσία «αναμφίβολα θα χρησιμοποιηθούν για προπαγανδιστικούς σκοπούς από το ρωσικό καθεστώς» και προειδοποίησαν την υπηρεσία για «σημαντικούς κινδύνους για τη φήμη» εάν συνεχίσει να συνεργάζεται με τη χώρα που έχει επιβληθεί κυρώσεις.
      ...Ο Ρώσος υπουργός Οικονομικών Anton Siluanov δήλωσε τον περασμένο μήνα ότι η οικονομία της χώρας ξεπέρασε τις προσδοκίες όσον αφορά την ανάπτυξη. Σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό κανάλι Russia-24, αποκάλυψε ότι η αύξηση του ρωσικού ΑΕΠ το πρώτο εξάμηνο του έτους ήταν 4,7%, «ένα πολύ καλό ποσοστό», παρά τους πολυάριθμους οικονομικούς περιορισμούς που επιβλήθηκαν στη χώρα από τη Δύση. Σύμφωνα με τον Siluanov, το υπουργείο αναμένει επί του παρόντος η οικονομία να αναπτυχθεί κατά 3,9% μέχρι το τέλος του έτους.

      « Οι προετοιμασίες για τη διεξαγωγή των επίμαχων διαβουλεύσεων άρχισαν πριν από έναν και πλέον χρόνο και η Ρωσία, ενώ δεν ζήτησε ποτέ την επίσκεψη αποστολής, ήταν έτοιμη να την δεχθεί στο πλαίσιο των υποχρεώσεων της βάσει των κανόνων του ΔΝΤ, δήλωσε ο Αλεξέι Μόζιν, διευθυντής της Ρωσίας στο ΔΝΤ. "Η ρωσική πλευρά επιβεβαιώνει και πάλι την ετοιμότητά της", πρόσθεσε.

      Δέν μπορῶ νά σέ βοηθήσω ἄλλο,ἐάν δέν καταλάβῃς τίποτε ἀπό τά παραπάνω. Ἐν κατακλείδι εἶναι τόσο λυπηρόν νά βγαίνετε καί νά πετᾶτε τίς κορῶνες τῆς ἄμετρης ἀνοησίας χωρίς καμμία βάσιν παρά μέ ἕναν καί μοναδικό σκοπό : νά προσπαθήσετε νά δείξετε πώς καί ἡ Ῥωσσία εἶανι τό ἴδιο μέ τήν διεφθαρμε΄νη Δύσιν.
      Ἔ λοιπόν ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ καί ὅποιος ἐπιμένει στό ἀντίθετο ἁπλῶς ἀποδεικνύει πώς ἐξυπηρετεῖ ΚΑΤΑΦΑΝΩΣ τά συμφέροντα τῆς Καμπάλα. Τελεία καί παὐλα καί δέν τό συνεχίζουμε γιατί καταντᾶ ἀηδία.

      Καλησπέρα ἀγαπητέ/ή/ό +++ !

      Διαγραφή