" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

Κι᾿ἄλλη σωστή κίνησις τοῦ Ἐρντογάν !

Η Τουρκία θα ήθελε να γίνει μέλος των BRICS και θα παρακολουθεί τις εξελίξεις στον οργανισμό, δήλωσε την Τρίτη ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Hakan Fidan.φωτό)

"Σίγουρα, θα θέλαμε να γίνουμε μέλος των BRICS. Επομένως, θα δούμε πώς θα πάει φέτος", δήλωσε ο Fidan κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο Κέντρο για την Κίνα και την Παγκοσμιοποίηση (CCG) στο Πεκίνο, σύμφωνα με την South China Morning Post newspaper.

Το μπλοκ BRICS ξεπέρασε το G7 – τον ​​όμιλο πλούσιων βιομηχανικών χωρών – σε ΑΕΠ το 2022. Σύμφωνα με μια πρόβλεψη, οι οικονομίες BRICS θα αντιπροσωπεύουν περισσότερο από το 50 τοις εκατό του παγκόσμιου ΑΕΠ έως το 2030.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε ότι οι BRICS και ο Οργανισμός Συνεργασίας της Σαγκάης έχουν γίνει βασικοί πυλώνες στον αναδυόμενο πολυπολικό κόσμο .

Οι οικονομικοί εμπειρογνώμονες τονίζουν ότι οι BRICS είναι επίσης μια ατμομηχανή αποδολαριοποίησης της παγκόσμιας οικονομίας, καθώς τα μέλη αυτού του μπλοκ στρέφονται όλο και περισσότερο στα εθνικά νομίσματα στις εμπορικές τους σχέσεις – για παράδειγμα, το 90% των διακανονισμών μεταξύ ρωσικών και κινεζικών εταιρειών γίνονται πλέον σε ρούβλια και γιουάν.

Οι BRICS διπλασίασαν τα μέλη τους πέρυσι, και έγιναν BRICS+ αφού συμπεριέλαβε την Αίγυπτο, την Αιθιοπία, το Ιράν, τη Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα την 1η Ιανουαρίου 2024.

Dmitry Peskov... όλοι καλωσορίζουμε αυτό το αυξημένο ενδιαφέρον για τους BRICS από την πλευρά των γειτονικών μας κρατών, συμπεριλαμβανομένων των σημαντικών εταίρων μας όπως η Τουρκία.. (φωτό)

Η Ρωσία χαιρετίζει το ενδιαφέρον της Τουρκίας για τους BRICS

Η Ρωσία χαιρετίζει το ενδιαφέρον της Τουρκίας για τους BRICS, δήλωσε την Τρίτη ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Dmitry Peskov.

"Φυσικά, όλοι καλωσορίζουμε αυτό το αυξημένο ενδιαφέρον για τους BRICS από την πλευρά των γειτονικών μας κρατών, συμπεριλαμβανομένων των σημαντικών εταίρων μας όπως η Τουρκία. Φυσικά, το θέμα αυτού του ενδιαφέροντος θα είναι στην ημερήσια διάταξη της συνόδου κορυφής των BRICS, η οποία θα είναι υπό την προεδρία της Ρωσίας», είπε ο Πεσκόφ στους δημοσιογράφους.

Ἀπό : sputnikglobe.com


Ἀκόμη μία σωστή κίνησις τοῦ Ἐρντογάν στήν γεωπολιτική σκακιέρα.
(φωτό) Ἐμεῖς  ;

Ἄ, ἐμεῖς δέν χαλᾶμε τίς σχέσεις μας μέ τήν Καμπαλαρία. Ἄλλως τε, πόσο μᾶς ἀρέσει νά μᾶς χειραγωγοῦν ! Πόσο μᾶς ἀρέσει νά παίζουμε τόν ῥόλο τῆς μαριονέτας. Τώρα θά χαλάσουε τίς συνήθειές μας ; 

Θά ἔρθῃ ἡ ὥρα τοῦ ἀπολογισμοῦ καί τότε κάποιοι θά μᾶς ἔχουν κάνει ...μάτ ! 


Ἡ Πελασγική

14 σχόλια:

  1. Ισως γινει καποιο θαυμα και βγει απο το ΝΑΤΟ η Τουρκια που φαινεται οτι δεν αισθανεται ανετα να παιρνει διαταγες απο φουστες loatki. Ισως παλι οτι ΝΑΤΟ μεινει στο τελος να υποστηριξει εμας, οχι απο αγαπη και συμπαθεια αλλα απο καταναγκαστικη και επιβεβλημενη αντιπαλοτητα με το ατιθασο πελατακι πουφυγε απο την στρουγκα. Αν παλι στην πορεια μεσω Τραμπ η Αγγλοσαξονια φυγει απο την Ευρωπη και η ΕΕ μεταλλαχθει σε μια αμιγως Ευρωπαικη Ανεξαρτητη Αμυντικη οντοτητα πιθανοτατα να πουμε οτι ο Θεος αγαπαει την Ελλαδα. Αφου ο Σουλτανος δυσκολα θα μπορεσει να μας δαγκωσει χωρις να σπασει τα δοντια του. Αλλιως αν δεν συμβει τιποτα απ ολα αυτα νομιζω οτι οδευουμε πλησιστιοι για την υλοποιηση του δορυφορικου δογματος Κιτσικη και ΕΛΙΑΜΕΠ. Στην καλυτερη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «...οτι οδευουμε πλησιστιοι για την υλοποιηση του δορυφορικου δογματος Κιτσικη και ΕΛΙΑΜΕΠ. Στην καλυτερη.»

    Πώς ἔχουν καταντήσει τήν χώρα οἰ δημοκρατικές κυβερνήσεις κι᾿ὅλοι οἱ πολιτικάντηδες τῆς μεταπολιτεύσεως, νά ἔχομε φτάσει στό σημεῖο νά θεωροῦμε πώς μία "συνομοσπονδία" μέ τήν Τουρκία θά εἶναι τό καλλίτερο πού θά μποροῦσε νά μᾶς συμβῇ !
    Δέν θά διαφωνήσω μέ ὅσα ἀναφέρεις ἀλλά νομίζω πώς ξέχασες τόν παράγοντα Ῥωσσία. Μπορεῖ ἡ Ῥωσσία νά εἶναι ἡ ἐπικεφαλής τῶν BRICS,ἀλλά οἱ δεσμοί μέ τήν Ἑλλάδα ( ὅσο καί ἄν αὐτή τήν ἔχει στεναχωρήσει μέ τίς ἐπιλογές τῆς τελευταίας 10ετίας ), δέν παραβλέπονται καί θά παίξουν τόν ῥόλον τους ὅταν χρειαστεῖ.

    Τό κέρδος , κέρδος ἀλλά ἡ Παράδοσις τήν ὁποία τόσο προστατεύει ἡ Ῥωσσία καί γι᾿αὐτήν ἀγωνίζεται,εἶναι ἔνα θετικότατο στοιχεῖο πού θά λειτουργήσῃ γιά τό καλό μας. Κι᾿ἕνας λόγος ἐπί πλέον εἶναι πώς ἡ Τουρκία τοῦ Ἐρντογάν ἐπίσης λειτουργεῖ προστατευτικά γιά τήν δική της Παράδοσιν ἡ ὁποία ἀπό πλευράς τῆς Πίστεώς της εἶναι ἐντελῶς ξένη πρός τήν δική μας ( Ῥωσσία -Ἑλλάδα ).

    Ἄς ἐλπίσουμε ὅτι ὀ Ἕλλην θά καταλάβῃ,ἔστω καί ἀργά, πόσο λάθος ἐπιλογές ἔχει κάνει τά τελευταῖα 50 χρόνια, ὥστε νά ἀποφασίσῃ, ἐπιτέλους νά κυττάξῃ τόν συμφέρον τοῦ Ἔθνους του, πράττοντας ἀναλόγως...

    Καλησπέρα ἀγαπητέ Θαλῆ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγω παντως περιμενω "αντιδωρο", και αμεσα, της Δυσεως στην Τουρκια προκειμενου να μην ενταχθει στα ΜΠΡΙΚΣ. Ποιοι πρεπει να ανησυχουν αραγε;

    ΛΟΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αὐτοί πού ΔΕΝ ἀνησυχοῦν,ὅ,τι καί νά γίνῃ,εἶναι οἱ ἐγχώριοι πολιτικάντηδες. Βλέπεις εἶναι «δεδομένοι» ὅπως εἶχε πεῖ ὁ Παναγιωτόπουλος,θυμᾶσαι ;

      Ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, δήλωσε: «Δεν είναι κακό να είσαι δεδομένος, δεν είναι κακό να είσαι προβλέψιμος, αλλά αξιόπιστος. Κι αν κάτι κρίνουν οι Αμερικανοί κι όχι μόνο οι Αμερικανοί, είναι ότι η Ελλάδα μπορεί να θεωρηθεί ο αξιόπιστος, ο συνεπής, ο σωστός εταίρος στην περιοχή»...
      https://sxolianews.blogspot.com/2022/05/blog-post_16.html

      Ἔχουν σιγουριά οἰ ἄνθρωποι. Ἄλλως τε δέν εἶναι λίγο νά ἔχῃς ἀποφασίσει τόν ...ῥόλον σου...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΛΟΚΙ !

      Διαγραφή
  4. Ειναι κομβικης σημασιας η αποφασιστικη και μετωπικη σταση της Ρωσσιας απεναντι στην ΝΤΠ. Αρχη σοφιας ονοματων επισκεψις αλλωστε. Και το ονομα ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ χαραχτηκε ηδη. Καποιοι εκει πανω στη Ρωσσια προς τιμη τους τραβηξαν τις κοκκινες γραμμες για τον ανθρωπο. Οπως κανανε παλια οι Ελληνες φραζοντας τον δρομο των Περσων. Ηδη λοιπον καποιοι ξεκινησαν να αμφισβητουν εργω τους διαστροφικους τυραννους. Ως εδω λοιπον. Ομως. Δεν πρεπει να ξεχναμε οτι η Ρωσσια ειναι μια χωρα γεωγραφικα απεραντη και παμπλουτη απο φυσικους πορους μεν αλλα μολις 135-145 εκ. 135-145εκ απεναντι σε μια πλημμυριδα 1δισ δυτικων και καποιων συμμαχων τους. Η ΚΙΝΑ αυτη την στιγμη κινειται θετικα και ευοιωνα για την πολυπολικοτητα ομως ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΝ ΑΥΤΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ. Δεν γνωριζουμε και πολυ καλα τον ψυχισμο των κιτρινων ειναι αληθεια και καθε εκτιμηση εχει τα ρισκα της. Η Δυση απο την αλλη ενω διαθετει ενα τεραστιο και εντελως μυστικο οπλοστασιο υψηλοτατης τεχνολογιας μυξοκλαιει και παραπλανα βεβαιως δια του αργυρωνυτου τυπου της οτι φοβαται δηθεν την επιθετικοτητα της Ρωσσιας και αλλα τετοια.Δεν υφισταται αυτο οχι γιατι δεν υπαρχει κινδυνος πυρηνικου ολοκαυτωματος-απεναντιας, αλλα επειδη αυτοι που θα πρεπει να αξιολογησουν τον κινδυνο αυτον ειναι εντελως διεστραμμενοι. Θεος φυλαξοι. Εχω γνωρισει στην επαγγελματικη μου διαδρομη κατι τετοιους. Η τακτικη τους ειναι η τακτικη του ερπετου που καιροφυλακτει.ΟΜΩΣ!Η Ρωσσια εχει ενα πολυ μεγαλο συμμαχο που διαμορφωνεται αυτη την στιγμη που μιλαμε. Για τους προσεκτικους το ειπε εμμεσως χθες και ο Προεδρος Πουτιν οταν ξεχωρισε εντελως τους δυτικους λαους απο τις φυτεμενες μαριονετες που τους "εκπροσωπουν". Οι Ευρωπαιοι πολιτες, οχι οι κυβερνησεις, ακομα και οι Αμερικανοι πολιτες ειναι διαισθανομαι στη σωστη πλευρα της ιστοριας. Απλα καταληφθηκαν οι κυβερνησεις τους και φαινεται οτι ηρθε η ωρα να επαναστατησουν. Προσωπικα ειμαι βεβαιος οτι θα το κανουν με τον ενα η με τον αλλο τροπο. Τα μηνυματα αρχισαν να τρεχουν. Δεν ξερω ομως αν θα προλαβουν την καταστροφη που ερχεται. Ειναι πλεονασμος αλλα θα πρεπει να το πω. Ο Ευρωπαικος λαος και ιδιως ο Ελληνικος δεν εχει να χωρισει τιποτα μα τιποτα με τους Ρωσσους. Μονο συνεργασια και αμοιβαιο συμφερον νομιζω μπορει να προκυψει αν αναδυθουν οπως αναμενω στην Ευρωπη οι παραδοσιακες πατριωτικες δυναμεις. Οι δυναμεις που εμφορουνται απο τον Ελληνορωμαικο πολιτισμο(διαβαζε Ελλαδα) και τον Γερμανικο Ρομαντισμο κατα τον Π. Κανελλοπουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μ᾿ἀρέσει ὅπως ἔθεσες τό θέμα μέ τήν Ῥωσσία καί τούς λαούς τῆς Εὐρώπης. Στόν ῥομαντισμό ἔχω ἔνστασιν σοβαρή,ἀφοῦ προφανῶς ἐπέδρασε ἀρνητικῶς στήν σκέψιν :

      Ο Ρομαντισμός χτύπησε το Δυτικό Πολιτισμό σε δύο βασικά επίπεδα:

      Α) Στην αντίληψη περί της Αντικειμενικής Αλήθειας.

      Β) Στην αντίληψη της έννοιας της πραγματικότητας.

      Γιά τό πρῶτο :
      «Στην Ελληνική Φιλοσοφία της Κλασικής Περιόδου, για παράδειγμα στα έργα του Πλάτωνα, θα δούμε πως κυριαρχεί σε αυτά ένα γεωμετρικό ή μαθηματικό μοντέλο. Η σκέψη του λειτουργεί επί τη βάσει της ιδέας ότι υπάρχουν αξιωματικές αλήθειες-αλήθειες αδιάσειστες (…) Αυτές τις αλήθειες οι άνθρωποι, ακολουθώντας κάποιες μεθόδους, μπορούν να τις ανακαλύψουν• εάν δεν τις ανακαλύψουν σήμερα θα το κάνουν στο μέλλον, εάν πάλι δεν μπορούν να τις ανακαλύψουν, τότε αυτές τις αλήθειες τις γνωρίζει μόνον ο Θεός». ( Isaiah Berlin )

      Γιά τό δεύτερο :

      Ένας ακραίος ρομαντικός, ο Max Stirner έφθασε να ισχυρίζεται το ακόλουθο: «Χρησιμοποιώντας τη λέξη “κίτρινος”, εννοώ αυτό που εννοούσα και εχθές, όταν την χρησιμοποιούσα, και αυτό που θα εννοείς και εσύ αύριο. Η ιδέα αυτή ωστόσο είναι ένας βασανιστικός ζυγός, μία φοβερή μορφή δεσποτισμού. Γιατί η λέξη “κίτρινος” πρέπει να σημαίνει το ίδιο πράγμα σήμερα και αύριο; Γιατί να μην μπορώ να την αλλάξω; Γιατί 2 επί 2 πρέπει πάντοτε να μας κάνουν 4;». Τελικά, όπως ήταν επόμενο, ο Stirner έχασε τα λογικά του και πέθανε ως ένας ήσυχος τρόφιμος φρενοκομείου...

      Σ᾿ἔνα παλαιό πολύ καλό θέμα πού δημοσιεύαμε μέ τίτλο :
      Πῶς ἡ Καμπάλα ἄλλαξε τόν Κόσμο !
      Ἀπό τόν Ῥομαντισμό στόν Φιλελευθερισμό ἤ Πῶς χάθηκε ἡ ἀλήθεια ἀπό τόν Κόσμο.

      https://sxolianews.blogspot.com/2024/06/blog-post_74.html?showComment=1717681675395#c8146958902920758714

      Καί ἀπό τίς σημειώσεις :
      ...Οι Ρομαντικοί δεν είδαν την Ελληνική Επανάσταση μέσα από τα μάτια του Θ. Κολοκοτρώνη και του Αθ. Διάκου, αλλά μέσα από το πρίσμα του πνευματοπαθολογικού οραματισμού τους. Έτσι, αν ζητούσαμε από τον “φιλέλληνα” Ρομαντικό Λόρδο Βύρωνα να απεικονίσει με ένα σύμβολο την ελληνική εξέγερση (του), δεν θα έβαζε το Σταυρό ή την Ανάσταση ή τους Τριακόσιους του Λεωνίδα ή το Θεμιστοκλή, ούτε καν το θεό Απόλλωνα δεν θα έβαζε. Το πιθανότερο είναι πως ως απεικονιστικό σύμβολο θα έθετε το θεό Διόνυσο και στην πιο έξαλλη εκδοχή του.

      Κατά τ᾿ἄλλα καλά τά λές καί συμφωνῶ.

      Καλησπέρα ἀγαπητέ Θαλῆ !

      Διαγραφή
    2. Χριστός Ανέστη, καλημέρα σας, Ευαγγελία πάτησα σέτήν παραπομπήν τού ανωτέρω σχολίου σου γιά τό, περί ρομαντισμού, παλαιότερο άρθρο καί μέ πήγε σέτ' ακόμη πιό ανωτέρω σχόλιον τού Τhales 6 Ιουνίου 2024 στις 4:47 μ.μ.
      Μήπως δύνασαι νά τό ιδείς ολίγον;
      °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
      Όσο γιά τόν τσίνσίνγκμίγκ, προσωπικώς αναμένω -μακάρι νάβγώ ψέφτς- αργά ή γρήγορα, νά κάνει Ντού καί ν' αμολύεται (αφού, ξεκινώντας περίπου τό 1990, ήδη τόν κατέστησαν οί "αόρατοι" νο1 Κατασκευαστή παγκοσμίως κι ακριβώς δίπλα στή Ρωσία, {όπως έκαναν παγκοσμίαν Κατασκευαστικήν Δύναμιν τό οσμάνιστάν, κλασσικά, ώς τό γρυλλίζον μαντρόσκυλον, γιά τό -όμως ήδη τελειωμένον- γιουνάνιστάν εδώ}), εξαναγκάζοντας ή/κι εμπνέοντας ακόμη, σημερινούς "θανασίμους γεωπολιτικούς εχθρούς", τά γκόϋμ δηλαδή, νά συνάψουν Συμμαχία (όχι τίποτ'άλλο, μπάςκαί προλαβαίνουν νά τούς μετράνε ...) .. ..

      Ευχαριστώ

      Διαγραφή
    3. Ναί, ἔχεις δίκαιον ἔβαλα λάθος δ/νσιν. Ἄρα ὁ ἀγαπητός Θαλῆς δέν διαβάζει τίς ἀπαντήσεις μας.
      Ἐκτός ἐάν πῆρε τόν τίτλο καί τόν ἔβαλε στήν ἀναζήτησιν ὁπότε πῆγε στό θέμα, καί τόν ἀδικῶ. Ἀλλά ἀκόμη κι᾿ἔτσι ἔπρεπε νά μᾶς ἐπισημάνει τό λάθος.
      Ἐν πᾶσῃ περιπτώσει ἡ σωστή δ/νσις γιά τό θέμα :

      Πῶς ἡ Καμπάλα ἄλλαξε τόν Κόσμο !
      Ἀπό τόν Ῥομαντισμό στόν Φιλελευθερισμό ἤ Πῶς χάθηκε ἡ ἀλήθεια ἀπό τόν Κόσμο.
      https://sxolianews.blogspot.com/2022/02/blog-post_13.html

      Εὐχαριστοῦμε πολύ !

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΤΤ600 !

      Διαγραφή
    4. Χριστός Ανέστη καλησπέρα, 'ντάξει Ευαγγελία μας, τό "λίνκ" τό διόρθωσες κι ευχαριστώ πολύ γιά τόγκόπο....
      Όμως σ'τό, κάτω απ'αφτά (°°°°°°°°°°°°°°°°), σχόλιον, δέν εξέφρασες καμμιάν άποψιν ...
      Όχι ότι σημαίνει καί τίποτα, υποθέτω πως μάλλον σού διέφυγε κι απλώς επειδή μ'αρέσει νά σέ διαβάζω κι επειδή εκτιμώ τή γνώμ(σ)η σου..γι'αφτότό αναφέρω.

      Παρεμπιπτόντως, σά ντί λιές εσύ,
      γιά τσ' Εβριωπαρτικιές Δημοκρατικιές ΜΑΣ Διαδικασίες;;;;

      Ευχαριστώ

      Διαγραφή
    5. Δέ νομίζω πώς εἶναι λίγες οἱ φορές πού ἔχω σχολιάσει τό θέμα τῆς σχέσεως Ῥωσσίας-Κίνας ἀλλά καί οἱ ἀναφορές μου στούς Σίνες, γενικῶς, τούς ὁποίους πάντα θεωρῶ ὡς ...ἐπικινδύνους.
      Ἕναν ἀπό τούς τελευταίους σχολιασμούς, μπορεῖς νά διαβάσῃς ἐδῶ :
      https://sxolianews.blogspot.com/2024/05/blog-post_16.html?showComment=1715893786470#c2777175316849677000

      Τώρα γενικότερα περί ἐκλογῶν τῶν εὐρῶ, μία ἄποψις σημερινή, ἐδῶ :
      https://sxolianews.blogspot.com/2024/06/blog-post_10.html

      Ὅπου γίνεται ἀναφορά καί στά ἐντός κι᾿ἐπί τ᾿αὐτά ...

      Κατά τ᾿ἄλλα εἴχαμε καί τίς πλάκες μας ἐχθές. Βρεθήκαμε μέ καλούς φίλους καί τά εἴπαμε,σχολιάσαμε,ἀναλύσαμε καί γενικῶς γελάσαμε μέ κάτι ὡραῖα ...περιστατικά !

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου ΤΤ600 !

      Διαγραφή
  5. ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΤΟ 1%....

    ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΦΕΛΕΙΑ

    ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

    ΔΕΝ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ...
    .
    ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΙΣΧΥ

    ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ...
    .
    ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΓΡΑΦΩ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ._
    .
    ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΑΥΤΗ.
    .
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ( ΗΓΕΤΗ )...
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. « ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΦΕΛΕΙΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΕΝ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ...»

      Μόνον ἀφέλεια ;
      Ἔτσι ἀκριβῶς εἶναι πάντως !

      Καλημέρα ἀγαπητέ/ἠ ΝΕΜΕΣΙΣ !

      Διαγραφή
  6. .
    Η ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΈΝΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΝΟΗΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ...
    .
    Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΗΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ...

    ΠΛΑΤΩΝ !!!

    ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΕΜΑΘΑΝ
    .
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΙΣΤΩΝ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΙΚΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!
    .
    ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛ'ΙΑ Η ΝΟΗΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ( ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ)
    .
    Η ΝΟΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΗΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ( ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ) ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ
    .
    - Μ Ο Ν Ο - ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ !!!
    .
    ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΔΑΜΑΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑΟΥΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΑΣΘΜΑΙΝΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΣΕ

    ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ....
    .
    ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΣΥΧΝΑ ΟΤΙ Η ΤΑΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ
    .
    ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΝΟΗΤΙΚΟΥ ΒΙΩΜΑΤΟΣ ...
    .
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΙΩΣΕΙΣ ( ΠΆΘΕΙΣ ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ....
    .
    ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟ .....
    .
    Υ.Γ.
    .
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΕΧΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ....
    .
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΣΑΣ ΜΟΝΟ - Κ Α Λ Ο -
    .
    ΠΑΤΡΙΔΑ ΝΟΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ....
    .
    Ο Ύψιστος ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ Α Α Α Α Α Α...
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. « ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΣΑΣ ΜΟΝΟ - Κ Α Λ Ο -
      .
      ΠΑΤΡΙΔΑ ΝΟΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ....
      .
      Ο Ύψιστος ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ Α Α Α Α Α Α...»

      Εἶθε !!!

      Καλημέρα ἀγαπητέ/ή ΝΕΜΕΣΙΣ !

      Διαγραφή