Άρθρα

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020

Τά δουλικά τῆς «Μαύρης Ἀριστοκρατίας»

Κυρίαρχο Στρατιωτικό Τάγμα της Μάλτας

Τάγμα της Μάλτας ή απλά Ιππότες της Μάλτας, είναι τάγμα της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας με έδρα τη Ρώμη. Η επίσημη γλώσσα των μελών του είναι τα ιταλικά. Το ρητό του είναι το λατινικό «Tuitio Fidei et Obsequium Pauperum» (Άμυνα της πίστης και βοήθεια προς τους φτωχούς). Έχει εκτός από σημαία, και εθνικό ύμνο, τον «Ave Crux Alba» (Χαίρε Λευκέ Σταυρέ).Κυβερνήτης βάσει Συντάγματος είναι ο Μέγας Μάγιστρος, του οποίου η θητεία είναι ισόβια. ...

Από τις 8 Νοεμβρίου 2020, Μέγας Μάγιστρος (Grand Master) είναι ο Μάρκο Λουτσάγκο (ad-interim lieutenant, για ένα έτος). Μέγας Καγκελάριος (Grand Chancellor) είναι ο Άλμπρεχτ Φράιχερ φον Μπέσελαγκερ (Albrecht Freiherr von Boeselager)

Σήμερα αποτελεί κρατική οντότητα και αναγνωρίζεται από τον ΟΗΕ, καθώς έχει θέση παρατηρητή στα Ηνωμένα Έθνη. Το Τάγμα αριθμεί στις μέρες μας 12.500 μέλη και 80.000 μονίμους εθελοντές, μαζί με 13.000 σε ιατρικό προσωπικό. Όλοι αυτοί εργάζονται σε καθημερινή βάση για τη φροντίδα των ηλικιωμένων, των προσφύγων, των απόρων, αστέγων καθώς επίσης και των παιδιών. 

Sovereign Military Order of Malta

Επίσης, μέσω του Σώματος Malteser International, βοηθά διεθνώς θύματα από φυσικές καταστροφές, επιδημίες και ένοπλες συρράξεις.

Το Τάγμα έχει δύο έδρες: το Palazzo Malta στην οδό Via dei Condotti 68 (όπου κατοικεί ο Μέγας Μάγιστρος και εδρεύει η κυβέρνηση) και τη Villa Malta στον Αβεντίνο λόφο, όπου βρίσκεται η πρεσβεία του Τάγματος στο Βατικανό και η πρεσβεία στην Ιταλία. Ωστόσο, σε αντίθεση με την Αγία Έδρα, που έχει κυριαρχία επί του Βατικανού, το Κυρίαρχο Τάγμα της Μάλτας δεν έχει καμία εδαφική κυριαρχία από τότε που έχασε το νησί της Μάλτας το 1798, με εξαίρεση τα προαναφερόμενα ακίνητα στην Ιταλία. Ο ΟΗΕ δεν αναγνωρίζει το Τάγμα ως κράτος-μέλος αλλά ως παρατηρητή στη Γενική Συνέλευση. 

Το Τάγμα της Μάλτας έχει διπλωματικές σχέσεις με 103 κράτη, πολλά από τα οποία δεν έχουν ως κυρίαρχη θρησκεία τη Ρωμαιοκαθολική, όπως επίσης και από άλλες 5 χώρες, καθώς επίσης και από διεθνείς οργανισμούς, όπως η ΕΕ και ο Διεθνής Ερυθρός Σταυρός.Το ότι διεκδικεί κυριαρχία διαφαίνεται και από το γεγονός ότι εκδίδει διαβατήρια, άδειες οδηγήσεως, πινακίδες κυκλοφορίας αυτοκινήτων,γραμματόσημα και κέρματα.

ΤΑΓΜΑ ΙΠΠΟΤΩΝ  στη Ρόδο.Ποιοί είναι και τί κάνουν 

Πρίν λίγες ημέρες οι …διαδοχοί τους επέστεψαν στην Ρόδο για ένα καθαρά ανθρωπιστικό σκοπό και η εικόνα τους – ένστολοι να φροντίζουν ασθενείς σε καροτσάκια –  ξάφνιασε ευχάριστα τους Ροδίτες... Πρόκειται για τα μέλη και τους εθελοντές του Τάγματος των Ιωαννιτών Ιπποτών, γνωστό και ως Κυρίαρχο Στρατιωτικό Τάγμα του Ξενώνα του Αγίου Ιωάννη της Ιερουσαλήμ, της Ρόδου και της Μάλτας ή Τάγμα του Αγίου Ιωάννη ή Χοσπιταλιέροι ή   MALTESER – οι συγκεκριμένοι είναι ο  Αυστριακός Κλάδος . Η παρουσία τους στην Ρόδο για 214 χρόνια ήταν αυτή που  έδωσε στo μεγαλύτερο νησι των Δεδεκανήσων το όνομα « Νησί των Ιπποτών »... (ΕΔΩ)

«Θεάρεστο» τό ἔργο τῶν Ἰωαννιτῶν Ἰπποτῶν τῆς Ἱερουσαλήμ,τῆς Ῥόδου καί τῆς Μάλτας ! 

Ἀπό ἐδῶ

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ του 2011 δίνουν το παρών περίπου 340 Ιππότες του Ναού- χωρισμένοι σε δύο οργανώσεις- με μανδύες, σπαθιά και μεσαιωνικούς σταυρούς, έτοιμοι να υπερασπιστούν τα ιδανικά της ιπποσύνης και των φρουρών του Ναού του Σολομώντα! Κατευθύνονται από «μεγάλους ηγεμόνες», «καγκελαρίους» και «θησαυροφύλακες», ενώ έχουν σε πολλές ελληνικές πόλεις αυτόνομες διοικήσεις- κάτι σαν τον «Καλλικράτη» των… ιπποτών, δηλαδή…

Ενας από τους σύγχρονους ιππότες είχε θεωρηθεί ο Βέλγος Κλέμαν Βάντερμπεργκ, ο οποίος εμφανίζεται ότι είχε στην κατοχή του αρχεία του Τάγματος των Ιπποτών του Μεσαίωνα και πως το 1942 τα παρέδωσε στον πορτογάλο φίλο του Ντον Αντόνιο Περέιρα Σόουσα Φούντες. Αυτός με τη σειρά του, το 1960, τα παρέδωσε στον γιο τουΝτον Φερνάρντο, ο οποίος με βάση την ιδιόμορφη διαδοχή απέκτησε το χρίσμα και τον παγκόσμιο τίτλο του Μεγάλου Διδασκάλου του Τάγματος, το οποίο έχει πιστούς σε 48 χώρες και περισσότερα από 7.000 μέλη. Είναι χαρακτηριστικό ότι το Τάγμα των Ιπποτών υπάρχει ακόμη στο Περού, στο Μεξικό αλλά και στο… Κονγκό, ενώ μεγάλη ανταπόκριση συναντά σε χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ.

«Ἡ παρουσία τῆς Ἐκκλησίας στόν χῶρο μας»  Λένε μέ καμάρι οἱ ἕλληνες ...Ἰππότες

Το 1995 σημειώθηκε μία από τις πιο σημαντικές διασπάσεις στον κύκλο των σύγχρονων ιπποτών, όταν και δημιουργήθηκε μια νέα παγκόσμια οργάνωση με… πρωταγωνιστή τον αμερικανό «Μέγα Μάγιστρο» Τζέιμς Κάρεϊ και «Μέγα Διοικητή» τον συμπατριώτη του Πάτρικ Ρέα.

Το νέο αυτό «σχισματικό» Τάγμα των Ιπποτών έχει επίσης αναπτυχθεί σε 48 χώρες με 7.500 μέλη. Στην Ελλάδα το εγχώριο Τάγμα αριθμεί 107 μέλη και παραμένει πιστό στον Μεγάλο Διδάσκαλο από την Πορτογαλία. Ιδρύτριά του είναι η κυρία Ρούλα Ρογκάν, η οποία επί σειρά ετών είχε εργαστεί στην ΕΡΤ ως διερμηνέας. Οπως ανέφερε στο «Βήμα», «έχω σπουδάσει Γαλλική Φιλολογία στο Παρίσι με ιδιαίτερες σπουδές στον Μεσαίωνα.Οταν βρέθηκα το 1999 στην Ιταλία,συναντήθηκα με ιππότες της χώρας αυτής που άρχισαν να με μυούν στα μυστικά του Τάγματος.Τότε όμως ήμουν μια απλή “ντάμα”!Οταν ήλθα στην Ελλάδα,αναζητούσα ανάμεσα σε φίλους και γνωστούς άτομα για να δημιουργήσουμε και στην Ελλάδα τη δική μας οργάνωση Ναϊτών Ιπποτών, κάτι το οποίο συνέβη το 2001.Μέλη μας είναι μηχανικοί,αρχιτέκτονες,γιατροί και άλλα ευυπόληπτα άτομα»

Η κυρία Ρογκάν έχει πλέον τον βαρύγδουπο τίτλο της Μεγαλόσταυρης Μεγάλης Ηγεμόνος και, όπως αναφέρει, «τα μέλη μας συγκεντρώνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε ξενοδοχείο της οδού Καλλιρρόης. Φορούν μια ειδική μπέρτα με τον σταυρό των ιπποτών, την οποία προμηθευόμαστε από κατάστημα ελληνικού νησιού. Ακολουθούμε ένα ειδικό τελετουργικό με ιπποτικούς χαιρετισμούς αλλά και τη διαδικασία εισδοχής νέων ιπποτών που περνούν ένα εξάμηνο δοκιμής για να ενταχθούν στο Τάγμα.

Καί πρόεδρος τοῦ ἐθνικοῦ κεντρικοῦ συμβουλίου τῆς Ἀρμενικῆς κοινότητος Ἑλλάδος,ὁ ...Ἰππότης Τσολακιάν.Ἐδῶ μέ τόν Ἱερώνυμο ( ἐδῶ)

Στη χώρα μας υπάρχει και ένα δεύτερο «Τάγμα των Ιπποτών του Ναού»,το οποίο ιδρύθηκε μετά το μεγάλο παγκόσμιο σχίσμα του 1995 που…κλόνισε τις τάξεις των δραστήριων ιπποτών όλου του σύγχρονου κόσμου.Ηγέτης του είναι το υψηλόβαθμο στέλεχος ασφαλιστικής εταιρείας κ. Παύλος Τσολακιάν, ο οποίος φέρει τον μακρόσυρτο τίτλο του «Μεγάλου Εθνικού Διοικητή της Μεγάλης Επικράτειας της Ελλάδας- Μεγαλόσταυρου Αδελφού Ιππότη».Ο κ. Τσολακιάν,ο οποίος μαζί με έναν άλλον ασφαλιστή από τη Λάρισα ήταν από τους ιδρυτές το 2003 της δεύτερης ελληνικής οργάνωσης Ναϊτών Ιπποτών, αναφέρει ότι «η οργάνωσή μας αριθμεί σήμερα 220 μέλη και ο στόχος της είναι καθαρά φιλανθρωπικός.Δεν έχουμε καμία σχέση με βίαιες συμπεριφορές.Ας σημειωθεί ότι η παγκόσμια οργάνωσή μας έχει αναγνωριστεί από τον ΟΗΕ»…

Ἀπό ἐδῶ ὅπου μπορεῖτε νά διαβάσετε καί τό μήνυμα τοῦ Ἰππότη Τσολακιάν

«μεταξύ των πλέον προεξεχόντων μελών περιλαμβάνονται διάφορα μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ,πρώην σύμβουλοι του προέδρου των ΗΠΑ,μέλη της ευρωπαϊκής υψηλής αριστοκρατίας,χριστιανοί καθολικοί, χριστιανοί ορθόδοξοι,μέλη αγγλικανικών και λουθηρανικών Εκκλησιών,διπλωμάτες και ανώτεροι υπάλληλοι διαφόρων χωρών, των Ηνωμένων Εθνών ή των διακυβερνητικών οργανώσεων και πάνω από εκατό ναύαρχοι και στρατηγοί από διάφορες χώρες». 

Καί μέ τόν Μητσοτάκη συναντήθηκε ὁ Τσολακιάν (ἐδῶ)

...Μάλιστα τμήμα Ναϊτών Ιπποτών εμφανίζεται και ανάμεσα στους στρατιωτικούς του ΝΑΤΟ! Μέλος του ελληνικού τάγματος είχε αποκαλυφθεί προ διετίας ότι ήταν και ένας στρατιωτικός που κατείχε σημαντική θέση στον κομματικό μηχανισμό του ΛΑΟΣ ( σ.Πελ. νά σημειώσουμε πώς ὁ ἐν λόγῳ ἔχει λάβῃ τό παράσημο τῶν Ἰπποτῶν τῆς Μάλτας...)

.....( ἐδῶ)

Πῶς; Σᾶς κάνει ἐντύπωσιν; Σώωωπα ! Μά τά πλοκάμια πρέπει νά βρίσκονται παντοῦ καί μέ τήν ὅποια μορφή. Πῶς ἀλλιῶς θά ἐλέγχονται καί θά κατευθύνονται τά σχέδια πρός τήν κατεύθυνσι τήν ὁποία ἔχουν σχεδιαστεῖ; 

Ο επικεφαλής του καθολικού τάγματος των Ιπποτών της Μάλτας παραιτήθηκε μετά από μια έντονη αντιπαράθεση με το Βατικανό εξαιτίας θέματος που προέκυψε γύρω από...δωρεάν προφυλακτικά, σε μια υπόθεση που, όπως αναφέρει ο Guardian, αποτέλεσε «δοκιμή» της εξουσίας του Πάπα Φραγκίσκου.

Ο Φέστινγκ και το Βατικανό ήταν σε αντιπαράθεση από τότε που ένας από τους κορυφαίους ιππότες του τάγματος, ο Μέγας Καγκελάριος Άλμπρεχτ Φράιζερ φον Μπεσελάγκερ, απομακρύνθηκε από τη θέση του τον Δεκέμβριο, μετά από διανομή δωρεάν προφυλακτικών σε φτωχούς στο πλαίσιο ενός φιλανθρωπικού ιατρικού προγράμματος.

Ο φον Μπεσελάγκερ προσέφυγε στον Πάπα, ο οποίος ανέθεσε σε μια πενταμελή επιτροπή να διερευνήσει τις συνθήκες της απομάκρυνσης του ιππότη. Ο Φέστινγκ αρνήθηκε να συνεργαστεί, και χαρακτήρισε παράνομη την επιτροπή.

Η παραίτηση του Μεγάλου Μαγίστρου είναι η τελευταία εξέλιξη σε μια γενικότερη σύγκρουση ανάμεσα στους επικεφαλής δύο εκ των παλαιότερων θεσμών του κόσμου. Ο Βρετανός Φέστινγκ είχε απορρίψει την παπική επιτροπή ως παρέμβαση του Πάπα στα εσωτερικά του τάγματος, ενώ επίσης κατηγόρησε μέλη της ότι είχαν αντικρουόμενα συμφέροντα, δημιουργώντας τη δική του, εσωτερική επιτροπή.

Το Βατικανό από πλευράς του απέρριψε αυτό που χαρακτήρισε ως απόπειρα δυσφήμησης μελών της επιτροπής και διέταξε τους επικεφαλής του τάγματος να συνεργαστούν στο πλαίσιο της έρευνας. Η παπική επιτροπή ήταν να παρουσιάσει τα αποτελέσματα της έρευνάς της στον Πάπα στα τέλη του Ιανουαρίου.

Όταν ο Φέστινγκ απομάκρυνε τον φον Μπεσελέγκερ, κατηγόρησε τον Γερμανό ότι είχε αποκρύψει το ότι επέτρεπε τη χρήση προφυλακτικών όταν διαχειριζόταν τη Malteser International, την υπηρεσία ανθρωπιστικής βοήθειας του τάγματος. Ο Γερμανός ιππότης και οι υποστηρικτές του λένε ότι το όλο ζήτημα ήταν αφορμή την οποία ο Φέστινγκ και ο καρδινάλιος Ρέιμοντ Λίο Μπερκ- υπερσυντηρητικός που έχει κατηγορήσει τον Πάπα ως υπερβολικά φιλελεύθερο/ προοδευτικό- χρησιμοποίησαν για να αυξήσουν τη δύναμή τους.

Υπενθυμίζεται ότι η καθολική εκκλησία δεν επιτρέπει τη χρήση προφυλακτικών και διακηρύσσει πως η αποχή και η μονογαμία (μέσω γάμων μεταξύ ετεροφύλων) είναι ο μόνος τρόπος να αντιμετωπιστεί η εξάπλωση του AIDS.

Ο φον Μπεσελάγκερ λέει πως τερμάτισε δύο προγράμματα στον αναπτυσσόμενο κόσμο όταν ανακάλυψε ότι διανέμονταν προφυλακτικά, αλλά διατήρησε ένα τρίτο για ένα διάστημα, επειδή η παύση του θα είχε συνέπεια να σταματήσουν απότομα όλες οι βασικές ιατρικές υπηρεσίες που παρέχονταν σε φτωχούς. (ἐδῶ)

Ἔπ,τό καταλάβατε; Χανόταν ἔτσι ἡ αἰτιολογία τῆς δράσεώς τους.Τῆς «φιλανθρωπικῆς» δράσεώς τους... Ἡ παρουσία τους σέ χῶρες τῆς Ἀφρικῆς,κυρίως...

Κι᾿ἄν τά πράγματα ἕως ἐδῶ φαίνονται ...ἁπλά,ἄς ποῦμε,δεῖτε πόσο βαθιά μπορεῖ νά εἰσχωρήσῃ μία τέτοια ὁργάνωσις καί πόσα παρακλάδια μπορεῖ νά ἔχῃ. Βεβαίως,ποῦ ἀλλοῦ πέραν τῆς Ἀμερικῆς,τῆς «Νέας Γῆς» ὅπου θά γινόταν τό πραγματικό τους σύγχρονο ἄντρο. 

Περᾶστε ἀπό ἕναν πολύ ἐνδιαφέροντα ἱστότοπο πού εἶναι ἀφιερωμένος στούς «Εὐγενεῖς καί τήν Παραδοσιακή Ἐλίτ,σύμφωνα μέ τίς κατατάξεις τοῦ πάπα Πίου ΙΒ΄» . Ὦ,θά βρεῖτε πολύ ἐνδιαφέροντα πράγματα ! Γιά τό «Κυρίαρχο Στρατιωτικό Τάγμα τῆς Μάλτας», Τά 900 χρόνια τῆς Εὐγενείας τῶν Ἰπποτῶν τῆς Μάλτας καί πολλά ἄλλα...

Krak des Chevaliers  στη Συρία, ένα φρούριο-Νοσοκομείο, των Ιπποτών που βοήθησε στην υπεράσπιση των συνόρων του Βασιλείου της Ιερουσαλήμ.

Ἄς ᾿δοῦμε κάποια σημεῖα ἐνδιαφέροντα γιά τόν συγκεκριμένο πάπα : 

(Eugenio Maria Giuseppe Giovanni Pacelli, 2 Μαρτίου 1876 – 9 Οκτωβρίου 1958)  ήταν ο 260ός Πάπας, κεφαλή της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας και επικεφαλής του κράτους του Βατικανού, από τις 2 Μαρτίου 1939 έως το θάνατό του το 1958.

Πριν από την εκλογή του στο Παπικό αξίωμα, υπηρέτησε ως γραμματέας του Τμήματος Ιδιαίτερων Εκκλησιαστικών Υποθέσεων του Βατικανού, «Νούντσιος» και «Υπουργός Εξωτερικών» του Κράτους, θέσεις από τις οποίες εργάστηκε για τη σύναψη συνθηκών με ευρωπαϊκά και λατινοαμερικανικά κράτη, ιδίως δε για τη σύναψη του λεγόμενου «Reichskonkordat» με τη Ναζιστική Γερμανία. Η Παποσύνη του κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου εξακολουθεί να είναι θέμα ιστορικής αντιπαράθεσης.

Ήταν γόνος μιας ευσεβούς, εύπορης αριστοκρατικής οικογένειας, με μακρά παράδοση σχέσεων με την Αγία Έδρα (ανήκε στη λεγόμενη «Μαύρη Αριστοκρατία»). Ο παππούς του, Marcantonio Pacelli, ήταν υπογραμματέας του Παπικού Υπουργείου Οικονομικών, κατόπιν «Υπουργός Εσωτερικών» επί Πάπα Πίου ΙΑ΄ από το 1851 ως το 1870, ενώ το 1861 ίδρυσε την εφημερίδα του Βατικανού, L'Osservatore Romano. Ο ξάδερφός του, Ernesto Pacelli, ήταν σημαντικός οικονομικός σύμβουλος του Πάπα Λέοντα ΙΓ΄. Ο πατέρας του, Filippo Pacelli, μέλος Φραγκισκανού λαϊκού τάγματος, διετέλεσε Πρόεδρος του Ανωτάτου Δικαστηρίου του Βατικανού (Sacra Rota Romana). Ο αδερφός του, Francesco Pacelli, ήταν νομικός σύμβουλος του Πάπα Πίου ΙΑ΄, θέση από την οποία διαπραγματεύτηκε τη Συνθήκη του Λατερανού το 1929, η οποία έδωσε τέλος στη διαμάχη περί των εδαφών των Παπικών Κρατών, ιδρύοντας το Κράτος του Βατικανού.

Καί ἄλλα ἄκρως ἐνδιαφέροντα γιά τόν Πίο ΙΒ΄,καί τήν δρᾶσιν τους τόσο στόν Α΄Π.Π. ὅσο καί στόν Β΄,πού βρισκόταν ὡς Νούντσιος τοῦ πάπα (στόν Α΄ὡς πάπας στόν Β΄) στήν Γερμανία,ἐδῶ. Νά προσθέσουμε μόνον,πώς :

Το 1938 ο νεοεκλεγείς Πάπας Πίος ΙΒ΄ διόρισε αρκετούς εξέχοντες Εβραίους λόγιους στο Βατικανό μετά την απόλυσή τους από Ιταλικά πανεπιστήμια κατ' εφαρμογή των φυλετικών νόμων του Μπενίτο Μουσολίνι.

Το 1939 ο πάπας Πίος προσέλαβε τον Εβραίο χαρτογράφο Ρομπέρτο Αλμάτζια για να δουλέψει στους παλιούς χάρτες της βιβλιοθήκης του Βατικανού. 

Ο Πίος κάλεσε τον Ρίμπεντροπ στις 11 Μαρτίου, διαμαρτυρόμενος επανειλημένως για την μεταχείριση των Εβραίων.Στην εγκύκλιό του 1940, Summi Pontificatus, ο Πίος απέρριψε τον αντισημιτισμό, δηλώνοντας στην Καθολική Εκκλησία «οὐκ ἔνι Ἕλλην καὶ Ἰουδαῖος, περιτομὴ καὶ ἀκροβυστία.» .Το 1940 ο Πίος ζήτησε από τον κλήρο, με επιστολόχαρτα του Βατικανού, να κάνουν ότι μπορούν εκ μέρος των νεκρών Εβραίων...( ποιῶν νεκρῶν ἑβραίων τό 1940 ; ! ) 

Πάντως,ἡ οἰκογένεια τοῦ συγκεκριμένου πάπα,ὅλο μέ τά οἰκονομικά τοῦ Βατικανό ἀσχολούμενη ,ἀλλοίμονον ! Σημαντικό ἐπίσης πώς ὁ ἀδελφός του,στήν ούσία ἦταν αὐτός πού συνέβαλε στήν ἵδρυσι τοῦ κράτους τοῦ Βατικανό.

Ποιά εἶναι ἡ «Μαύρη Ἀριστοκρατία» ; 

Ἄξιον προσοχῆς τό θέμα τῆς «Μαύρης Ἀριστοκρατίας» ( ἐδῶ,ἀλλά καί ἐδῶ) πού συνδέεται μέ τούς «Ἰππότες τοῦ Ἁγίου Ἰωάννου».

Ἐν κατακλείδι αὐτό πού μπορεῖ νά συμπεράνῃ κανείς ἀπό τήν δημιουργία καί τήν δρᾶσιν ὅλων αὐτῶν τῶν «ταγμάτων» δέν εἶναι ἄλλο πέραν τῶν γνωστῶν παγκοσμίων ἐξουσιαστῶν πού μέσῳ διαφόρων τρόπων μποροῦν νά καταλαμβάνουν θέσεις σέ ὅλο τόν κόσμο,σ᾿ὅλα τά κράτη πρός ἐξυπηρέτησι τῶν σκοπῶν τους. Οἱ συμμετέχοντες,ἀφελεῖς (;) πού νομίζουν πώς «ἀναβαθμίζουν» τήν ὕπαρξίν τους καί τήν κοινωνική τους θέσιν τό μόνο πού ἐπιτυγχάνουν εἶναι νά γίνονται τά ἀπόλυτα δουλικά τῆς ἀπόκρυφης «ἐλίτ»,τῆς «μαύρης ἀριστοκρατίας» καί ἐν τέλει νά βλάπτουν τούς συνανθρώπους τους,τόν τόπο τους καί τήν Πατρίδα τους. Ὅμως ,δυστυχῶς γιά τούς ἀνοήτους καί μωροφιλοδόξους,σ᾿αὐτά τά ἀνθρώπινα χαρακτηριστικά καί ἀδυναμίες βασίζονται οἱ πονηροί,δόλιοι καί ἀπάνθρωποι ἐξουσιαστές...

Διαβάζουμε ἐπίσης : 

Τουρκική κατασκοπία στό «Νησί τῶν Ἰπποτῶν» ...


Ἡ Πελασγική

4 σχόλια:

  1. Μέχρι κι ο απόστρατος Καραποστόλου (στέλεχος πρώτα στον ΛΑ.Ο.Σ. τού Καρατζαφέρη και μετά στη «Νέα Δεξιά» τού Γαρουφαήλου Κρανιδιώτη) δήλωνε Ναΐτης...
    http://ixnos.blogspot.com/2009/07/blog-post_1239.html
    https://www.neadexia.gr/kappaalpharhoalphapiomicronsigmatauomicronlambdaomicronupsilon.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἄ,αὐτός τό δήλωνε ; ! Καμάρωνε,δῆλα δή,ἔ; Μάλιστα...

      Ἄμ εἶναι κι᾿ἄλλοι «πατριῶτες» στρατιωτικοί...

      Καλησπέρα Διηνέκη !

      Διαγραφή
  2. Συγκλονιστικά λόγια από έναν Άγιο άνθρωπο!

    ❝Την ώρα που η ψυχή ξεκινά το στερνό της ταξίδι για τον άλλο κόσμο…❞ | Γέρων Εφραίμ της Αριζόνα

    > https://www.youtube.com/watch?v=naL4gwLylu8&feature=emb_logo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλυτερα ποτης παρα ιπποτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή