Τα
αδέλφια Κύριλλος και Μεθόδιος δύο Βυζαντινοί μοναχοί δημιούργησαν
τήν σλαβική γραφή , τό Κυριλλικό αλφάβητο, πού αντί νά τούς τό δώσουνε
στήν Ελληνική, αποτελεί ένα σύμπλεγμα Ελληνικών καί Λατινικών...γιατί;
Γιά νά επιβληθεί ή Λατινική.
Καί τώρα ακόμα προσπαθεί ή σιωνιστική συνωμοσία νά λατινοποιήσει τήν Ελληνική γραφή. ..!!!
Καί οι Οθωμανοί πού χρησιμοποιούσαν την αραβική γραφή για να καταγράψουν την γλώσσα τους.. μέ την κεμαλική μεταρρύθμιση εκλατινίσθηκαν...όχι τυχαία βέβαια...!!!
Καί τώρα ακόμα προσπαθεί ή σιωνιστική συνωμοσία νά λατινοποιήσει τήν Ελληνική γραφή. ..!!!
Καί οι Οθωμανοί πού χρησιμοποιούσαν την αραβική γραφή για να καταγράψουν την γλώσσα τους.. μέ την κεμαλική μεταρρύθμιση εκλατινίσθηκαν...όχι τυχαία βέβαια...!!!
Όταν ή Ρώμη κατέκτησε τήν Ελλάδα...
Ο Αυτοκράτορας Κλαύδιος « διέγραψε από την λίστα των Δικαστών έναν ευγενή, έναν από τους αρίστους της Επαρχίας της Ελλάδος, επειδή δεν μίλαγε Λατινικά .»Σουητώνιος «Ζωή των δώδεκα Καισάρων» Κλαύδιος, 16.
«Ηταν από παλιά νόμος, οτιδήποτε διαβήματα έκαναν οι έπαρχοι, αλλά και οι υπόλοιποι κρατικοί υπάλληλοι, να γίνονται στη γλώσσα των Ιταλών (τα Λατινικά)» «Και αυτά που γίνονταν στην Ευρώπη στην παλιά εποχή, από ανάγκη παρέμειναν εν ισχύ για τους πολίτες, παρά το ότι ήταν Έλληνες κατά πλειοψηφία, να μιλάνε δηλαδή Λατινικά, ειδικά όταν ασχολούνταν με δημόσιες υποθέσεις»Ιωάννης ο Λυδός, De Magistratibus ΙΙΙ, 68
Τέτοια ήταν ή κατάντια πού οί Έλληνες ήταν πολύ υπερήφανοι να ονομάζονται «Ρωμαίοι», μια που άλλαζαν μέχρι και τα ονόματά τους σε Ρωμαϊκά: «πριν υπήρχαν τα ονόματα ηρώων, ναυμάχων και νομοθετών, τώρα δε Λουκούλλων και Φαβρικίων και Λευκανίων, των μακαρίων»[5] λέει ο Απολλώνιος Τυανεύς κατηγορώντας τους Έλληνες. Οι περισσότεροι είχαν διπλό όνομα (πχ, Γάιος Ιούλιος Ευρυκλής, ηγεμόνας της Σπάρτης) και πολλοί είχαν μόνο Λατινικό.
Ποίοι ήτανε οί Ρωμαίοι;...
Οί Άτλαντες ποτέ δέν ξέχασαν τήν ήττα τους από τού ΄Ελληνες. Τό μίσος τους υπάρχει μέχρι σήμερα.
Μαζί μέ τόν θεό τους τόν Κρόνο είναι αμπαρωμένοι στά Τάρταρα τού υποχθόνιου κόσμου καί ετοιμάζουνε τήν ημέρα τής επιστροφής τους.
Μιά από τίς απόπειρες τής επανα-επικρατήσεώς τους ήταν καί ό Τρωϊκός Πόλεμος . Ή δεύτερη ήττα τους. Εκεί ετοίμαζαν τήν νέα τους αυτοκρατορία...μετά όμως από τήν ήττα τους τήν εντολή γιά τό νέο κέντρο δράση τους πήρε ό Αινείας .
Ό Αινείας 'ηταν υιός τού Αγχίση.Ό Αγχίσης ήταν απόγονος τού Δαρδάνου. Ό Δάρδανος ήταν Άτλαντας και ιδρυτής της πόλεως Δαρδάνου στο Όρος Ίδα της Τρωάδος.
Ό Αινείας μέ τόν πατέρα του καί τά ξόανα τών θεών του {είχε τούς δικούς του θεούς} πήγε στήν Ρώμη μέ οδηγίες από τήν Αφροδίτη...τήν μητέρα του !!!...ο Αινείας τρία χρόνια μετά την άφιξή του στο Λάτιο έγινε βασιλιάς.
Μία από τις παραδόσεις για τον Αινεία και την ίδρυση της Ρώμης αναφέρει πως του είχε δοθεί χρησμός ότι ένα τετράποδο θα τον οδηγούσε στο μέρος όπου θα έπρεπε να ιδρύσει μια πόλη. Μια μέρα μετά από καιρό, ο Αινείας ετοιμαζόταν να θυσιάσει μια άσπρη και έγκυο γουρούνα. Το ζώο του ξέφυγε και καταδιωκόμενο έφθασε σε ένα από τους «επτά» λόφους της μελλοντικής Ρώμης.
Από τό 146 π.Χ. πού οι Ρωμαίοι κατακτούν την Ελλάδα...
έκτοτε είμαστε συνέχεια υπό κατοχήν.
Τό Καταλάβατε...
ή συνέχεια μιά άλλη φορά....
Φιλοσοφία - Ἔρευνα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου