Άρθρα

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ : ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΑΜΑΡΑ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΜΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΡΕΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΑΣ ....



Στην έκτακτη, λόγω των αποκαλύψεων Κασιδιάρη, εκπομπή του zougla.gr (Zougla Live)
σήμερα το μεσημέρι ο Λάμπρος Παναγιώτου ανάμεσα στους πολιτικούς που επικοινώνησαν για να σχολιάσουν τα γεγονότα, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γιάννη Μανώλη ( πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας) υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου ο οποίος έκανε μια σοβαρότατη καταγγελία. 

Πέραν του ότι θεωρεί πως η παραίτηση της Κυβέρνησης είναι το λιγώτερο που πρέπει να κάνει ο Σαμαράς, είπε ότι οι σημερινές αποκαλύψεις του βουλευτή της Χρυσής Αυγής κ. Κασιδιάρη αποκαλύπτουν το στυγνό πρόσωπο της κυβέρνησης που δρά αυταρχικά και "φασιστικά" εκμεταλευόμενη όλους τους μηχανσιμούς του κράτους ! 

Η καταγγελία που ακούστηκε δια στόματος Γιάννη Μανώλη ήταν : "Όπως ξέρετε είμαι υποψήφιος στην Περιφέρεια Πελοποννήσου όπου η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ υποστηρίζουν τον κ. Τατούλη και καλά κάνουν, δικαίωμά τους. Όμως δεν μπορούν να προσεγγίζουν ανθρώπους που δείχνουν ενδιαφέρον να συμπαραταχθούν με τον δικό μας συνδυασμό, ή ακόμη και που έχω πάρει την υπόσχεσή τους για υποψηφιότητα και να τους τάζουν, κατ'αρχήν και μετά να τους εκβιάζουν μεταχειριζόμενοι ακόμη και τον κρατικό μηχανισμό, εκφοβίζοντάς τους και απομακρύνοντάς τους από την υποστήριξη που μέσω της υποψηφιότητός τους θα έδιναν στον συνδυασμό μας! "

Όπως φαίνεται πολλά θα ακούσουμε σε λίγο που θα αποδεικνύουν το πραγματικό πρόσωπο αυτής της χουντοκυβέρνησης ΣαμαροΒενιζέλου... Γιατί αυτή είναι ΧΟΥΝΤΑΡΑ με τα όλα της και μάλιστα ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου