Ο Epstein βρισκόταν στο επίκεντρο του εβραϊκού ελέγχου στην αμερικανική πολιτική, η βόμβα Epstein μπορεί να είναι η αρχή του τέλους της εβραϊκής ηγεμονίας στην Αμερική.
...ο Epstein ήταν αρκετά ρατσιστής απέναντι στους μη λευκούς, αλλά και απέναντι στους περισσότερους λευκούς. Ο Epstein είχε ισχυρή εβραϊκή ταυτότητα. Πίστευε ότι οι Εβραίοι ήταν ανώτεροι από τους μη Εβραίους, τους οποίους περιφρονούσε.
Γράφει ὁ Greg Johnson
Τον Νοέμβριο του 2025, το Κογκρέσο των ΗΠΑ ψήφισε και ο Πρόεδρος Τραμπ υπέγραψε τον Νόμο περί Διαφάνειας των Αρχείων Epstein για την δημοσιοποίηση σχεδόν έξι εκατομμυρίων σελίδων εγγράφων που σχετίζονταν με τον Jeffrey Epstein, τον καταδικασμένο σωματέμπορο. Ο Epstein εργαζόταν για τις ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες εμπλέκοντας ισχυρά μέλη της δυτικής ελίτ σε σεξουαλικά εγκλήματα και στη συνέχεια εκβιάζοντάς τα. Αφού συνελήφθη για δεύτερη φορά, δολοφονήθηκε για να μην μιλήσει.
Στις 19 Δεκεμβρίου 2025, το Υπουργείο Δικαιοσύνης των Ηνωμένων Πολιτειών δημοσίευσε την πρώτη δόση αρκετών εκατοντάδων χιλιάδων εγγράφων, πολλά από τα οποία ήταν σχολιασμένα και με άλλο τρόπο ελλιπή.
Την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2026, το Υπουργείο Δικαιοσύνης δημοσίευσε περίπου 3 εκατομμύρια σελίδες εγγράφων. Για άλλη μια φορά, τα έγγραφα είναι λογοκριμένα. Καταρχάς, μας είπαν ότι δεν συμπεριλήφθηκαν εικόνες δολοφονιών και βασανιστηρίων (!).
Απομένουν περίπου 2,5 εκατομμύρια σελίδες ακόμη.
Ο βουλευτής Thomas Massie απαιτεί πλήρη, μη επεξεργασμένα έγγραφα. Ισχυρίζεται επίσης ότι τα μη δημοσιευμένα αρχεία περιλαμβάνουν κατηγορητήρια για σοβαρά εγκλήματα.
Αυτά τα κατηγορητήρια πρέπει να αποσφραγιστούν. Οι εμπλεκόμενοι πρέπει να διωχθούν. Δεν θα αποδοθεί δικαιοσύνη μέχρι να κατηγορηθούν δισεκατομμυριούχοι για σεξουαλικά εγκλήματα. Δεν θα αποδοθεί δικαιοσύνη μέχρι να απομακρυνθούν από τη δημόσια ζωή όσοι φαινόταν να κάνουν κάτι ακατάλληλο με τον Epstein.
Το αρχείο είναι αναζητήσιμο στη βιβλιοθήκη Epstein του Υπουργείου Δικαιοσύνης . Απλώς πρέπει να πιστοποιήσετε ότι είστε άνω των δεκαοκτώ ετών.
Υπάρχουν δύο πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου εδώ.
Καταρχάς, ο Jeffrey Epstein ήταν ένας διαδικτυακός δημιουργός παγκόσμιας κλάσης. Επομένως, η απλή αναφορά του στα αρχεία του Epstein δεν αποτελεί από μόνη της απόδειξη παράνομης ή ανήθικης δραστηριότητας. Αν και μετά το 2008, μπορείτε τουλάχιστον να υποθέσετε ότι δεν είχαν κανένα πρόβλημα να συνδεθούν με έναν καταδικασμένο σεξουαλικό παραβάτη. Και πολλά μέλη της ελίτ της Αμερικής, συμπεριλαμβανομένων ατόμων της σημερινής κυβέρνησης, συνδέθηκαν με τον Epstein μετά το 2008.
Δεύτερον, πολλά από τα αρχεία που έχουν δημοσιοποιηθεί προέρχονται από έρευνες του FBI, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών που δόθηκαν τηλεφωνικά στο FBI. Αναπόφευκτα, μερικοί από αυτούς τους ανθρώπους ήταν τρελοί και άλλοι απλώς προσπαθούσαν να αλλοιώσουν την υπόθεση με παραπληροφόρηση. Όλα θα πρέπει να είναι υπό αμφισβήτηση.
Ωστόσο, αν έστω και το 5% αυτών που αποκαλύπτουν αυτά τα αρχεία είναι ακριβή, η βόμβα Epstein είναι αρκετά μεγάλη για να ανατινάξει το αμερικανικό πολιτικό κατεστημένο. Και δεδομένου ότι ο Epstein βρισκόταν στο επίκεντρο του εβραϊκού ελέγχου στην αμερικανική πολιτική, η βόμβα Epstein μπορεί να είναι η αρχή του τέλους της εβραϊκής ηγεμονίας στην Αμερική.
Ας μιλήσουμε λίγο για το τι αποκαλύπτουν ή επιβεβαιώνουν τα αρχεία για τον Epstein και τους φίλους του. Στη συνέχεια, μπορούμε να μιλήσουμε για εγκλήματα και πλημμελήματα.
Καταρχάς, ο Epstein ήταν αρκετά ρατσιστής απέναντι στους μη λευκούς, αλλά και απέναντι στους περισσότερους λευκούς. Ο Epstein είχε ισχυρή εβραϊκή ταυτότητα. Πίστευε ότι οι Εβραίοι ήταν ανώτεροι από τους μη Εβραίους, τους οποίους περιφρονούσε.
Αλλά οι Εβραίοι δεν έχουν πρόβλημα με τον ρατσισμό, εφόσον αποτελούν την κυρίαρχη φυλή. Ο φυλετικός ρεαλισμός υπό την εβραϊκή ηγεμονία χρησιμοποιείται απλώς για να εδραιώσει αυτή την ηγεμονία.
Δεύτερον, ο Epstein ήταν ένας υπερκινητικός σεξουαλικά εκφυλισμένος που είχε σχέση με ανήλικα λευκά κορίτσια, κάτι που θεωρούνταν βιασμός. Δεν του άρεσε να θυματοποιεί ή να μοιράζεται μαύρα ή μελαχρινά κορίτσια. Δεν υπάρχει επίσης καμία αναφορά σε Ασιάτες.
Τα αρχεία περιέχουν σαφείς αναφορές σε παιδοφιλία και βίντεο βασανιστηρίων. Υπάρχουν επίσης ύποπτες αναφορές σε πίτσα και άλλα τρόφιμα, τα οποία το FBI αναγνωρίζει ως κωδικές λέξεις που χρησιμοποιούνται από διακινητές παιδιών που έχουν σεξουαλικές επαφές.
Είναι λυπηρό να σκεφτόμαστε ότι σε 100 χρόνια, η ADL θα υποστηρίζει ότι αυτός ο εκφυλισμένος είναι απλώς ένα παρεξηγημένο θύμα του αντισημιτισμού. Αλλά να θυμάστε: η ADL δημιουργήθηκε για να προστατεύσει τους Εβραίους παιδεραστές.
Τρίτον, στον Epstein άρεσε να μοιράζεται τις ανήλικες πόρνες του με άλλους πλούσιους και ισχυρούς άνδρες, ενοχοποιώντας τους για τα εγκλήματά του. Αυτό, φυσικά, του έδινε τη δυνατότητα να εκβιάζει τους φίλους του.
Τέταρτον, ο Epstein ασχολήθηκε με τη διεθνή πολιτική και τις επιχειρήσεις. Οι στενότεροι δεσμοί του ήταν με το Ισραήλ. Πιθανότατα εργαζόταν για τη Mossad.
Δεν μπορεί κανείς να διαβάσει αυτά τα αρχεία χωρίς να σχηματίσει την εντύπωση ότι η Αμερική κυβερνάται από μια σε μεγάλο βαθμό εβραϊκή ελίτ που μας βλέπει ως υπάνθρωπους και μας ελέγχει μέσω των ελαττωμάτων μας.
Με βάση όσα έχω δει μέχρι στιγμής —καθώς και όσα ισχυρίζονται ο Massie και το Υπουργείο Δικαιοσύνης ότι αποκρύπτονται (ακύρωση κατηγοριών, εικόνες δολοφονιών και βασανιστηρίων)— οι ακόλουθοι άνθρωποι είπαν ψέματα στον αμερικανικό λαό σχετικά με τα αρχεία του Epstein: ο Donald Trump, η Pam Bondi, ο Kash Patel και ο Dan Bongino.
Ο Τραμπ ισχυρίστηκε ότι τα αρχεία τον απαλλάσσουν από την κατηγορία της ανάρμοστης συμπεριφοράς και ότι οι ισχυρισμοί περί του αντιθέτου είναι «φάρσα».
Η Bondi ισχυρίστηκε ότι δεν υπάρχουν στοιχεία ότι ο Epstein και η Maxwell διακινούσαν ανήλικα κορίτσια σε οποιονδήποτε άλλον εκτός από τον Epstein. Επομένως, δεν υπήρχε «λίστα πελατών» ούτε στοιχεία για τρίτους που μπορούν να κατηγορηθούν. Ο Bongino έκανε ουσιαστικά τις ίδιες δηλώσεις.
Ο Patel κατέθεσε ενόρκως στη Γερουσία των ΗΠΑ ότι «δεν υπήρχαν αξιόπιστες πληροφορίες ότι ο Jeffrey Epstein διακινούσε γυναίκες και ανήλικα κορίτσια σε κανέναν άλλον εκτός από τον εαυτό του... Έχουμε δημοσιεύσει όλες τις αξιόπιστες πληροφορίες». Ισχυρίστηκε επίσης ότι δεν υπήρχε «κανένα αξιόπιστο στοιχείο» που να συνδέει τον Epsteinμε ένα μεγαλύτερο κύκλωμα εμπορίας ανθρώπων ή εκβιασμό εξέχοντων ατόμων, χωρίς να βρεθεί ενοχοποιητική «λίστα πελατών».
Η «λίστα πελατών», φυσικά, είναι ένας αντιπερισπασμός. Αν ο Epstein είχε πελάτες —άτομα που σύστηνε σε ανήλικες πόρνες— τότε οποιοσδήποτε ικανός ερευνητής θα μπορούσε να φτιάξει μια «λίστα» υπόπτων και στη συνέχεια να τους επιβεβαιώσει. Τρία άτομα που σίγουρα ανήκουν στη λίστα υπόπτων είναι ο Bill Clinton, ο Andrew Mountbatten-Windsor ( ὀ Πρίγκηπας Andrew) και ο Bill Gates.
Αλλά υπονοώντας την ιδέα ότι ο ίδιος ο Epstein είχε φτιάξει μια «λίστα» η οποία δεν «εμφανίστηκε», αυτοί οι άνθρωποι στη συνέχεια πέρασαν από την παρωδία μιας ανεπιτυχούς «αναζήτησης» για «τη λίστα».
Αλλά, στην πραγματικότητα, ήταν δική τους δουλειά να δημιουργήσουν μια τέτοια λίστα. Γι' αυτό πληρώνουμε αυτούς τους ανθρώπους . Γιατί δεν το έκαναν; Επειδή κάλυπταν τους πελάτες του Epstein, όπως τον Clinton και τον Gates.
Ο Patel είπε ψέματα ενόρκως. Η Bondi είπε ψέματα στον κόσμο. Θα έπρεπε να απολυθούν, να κατηγορηθούν και να διωχθούν. Ο Bongino παραιτήθηκε από τη δουλειά του, αλλά πρέπει να κατηγορηθεί και να διωχθεί και αυτός.
Δεδομένου ότι ο Epstein είχε διασυνδέσεις με ξένες μυστικές υπηρεσίες, αυτό δεν ήταν απλώς μια συγκάλυψη, ήταν προδοσία. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι είναι προδότες.
Αυτό μας φέρνει στον Ντόναλντ Τραμπ. Δεν υπάρχει καμία «επιβεβαιωτική ένδειξη» στα αρχεία που να αποδεικνύει ότι ο Τραμπ εμπλέκεται σε σεξουαλικά εγκλήματα. Όχι ακόμα πάντως. Υπάρχουν όμως στοιχεία ότι ο Τραμπ έκανε πάρτι με τον Epstein πέντε χρόνια αφότου ο Epstein πείστηκε για σεξουαλική εμπορία ανήλικων κοριτσιών, τρία χρόνια αφότου καταχωρήθηκε στο μητρώο σεξουαλικών παραβατών και οκτώ χρόνια αφότου παντρεύτηκε τη Μελάνια.
Για παράδειγμα, σε μια ανταλλαγή μεταξύ του Epstein και ενός ατόμου με διαγραμμένα στοιχεία από τις 22 Ιουνίου 2013, το REDACTED αναφέρει ότι δύο γυναίκες με διαγραμμένα στοιχεία που είναι «έτοιμες για τα πάντα» έφεραν σε κάποια συγκέντρωση που ο Epstein είχε οργανώσει ή τουλάχιστον συμμετείχε αρκετά ώστε να γνωρίζει ποιος ήταν στη λίστα των καλεσμένων.
Το «Είμαι έτοιμος για οτιδήποτε» υπονοεί ένα σεξ πάρτι. Ο Epstein λέει ότι το να φέρεις τις δύο ηλίθιες «δεν είναι καλή ιδέα» επειδή «ο Τραμπ θα είναι εκεί» και «δεν του αρέσουν οι μαύρες κοπέλες, τις αποκαλεί «μπούγκερ»».
Γνώριζε άραγε η Μελάνια ότι ο Ντόναλντ θα πήγαινε σε ένα σεξουαλικό πάρτι με τον Epstein; Θα τρελάθηκε μήπως όταν το έμαθε; Προφανώς, υπάρχει υλικό εδώ για εκβιασμό από πολλά άτομα.
Τουλάχιστον, αυτό δείχνει πολύ χαμηλό χαρακτήρα και πολύ κακή κρίση εκ μέρους του Τραμπ.
Ο Τραμπ γνώριζε ότι ο Epsteinν ήταν παιδεραστής. Μοιραζόταν κι αυτός αυτή την κακία; Δεν ξέρουμε, αλλά η ακόλουθη κάρτα γενεθλίων από τα 50ά γενέθλια του Epstein το 2003 είναι ιδιαίτερα υποδηλωτική. Η γυναικεία φιγούρα σίγουρα φαίνεται προεφηβική και το κείμενο μιλάει δειλά για κάτι κοινό.
Αλλά γιατί να είμαστε ντροπαλοί αν η κοινή διαστροφή ήταν νόμιμη;
Ένα επιχείρημα που προβάλλουν οι απολογητές του MAGA είναι ότι αν υπήρχε κάτι που ενοχοποιούσε τον Τραμπ στα έγγραφα του Epstein, οι Δημοκρατικοί θα τα είχαν ήδη δημοσιεύσει. Αυτό δεν προκύπτει για δύο λόγους.
Καταρχάς, η διαφθορά του Epstein περιλάμβανε ολόκληρο το πολιτικό κατεστημένο. Θα είχε βλάψει τους Δημοκρατικούς όσο και τον Τραμπ. Αλλά ο βαθύτερος λόγος για να κρυφτούν τα εγκλήματα του Epstein είναι η προστασία της εβραϊκής δομής εξουσίας. Γι' αυτό η κυβέρνηση Biden έμεινε σ᾿αυτά. Ο μόνος λόγος που δημοσιοποιήθηκαν τα αρχεία είναι ότι ο Τραμπ ήταν αρκετά ανόητος ώστε να διεκδικήσει την δημοσιοποίησή τους. Στη συνέχεια, οι Δημοκρατικοί ήταν αρκετά ανόητοι ώστε να αναγκάσουν τον Τραμπ να τα δημοσιοποιήσει, πιθανώς λόγω του Συνδρόμου Διαταραχής -Τράμπ. Κατά ειρωνικό τρόπο, το καλύτερο πράγμα που θα μπορούσε ποτέ να κάνει ο Ντόναλντ Τραμπ για την Αμερική ( δηλαδή, να αποκαλύψει και να καταστρέψει το διεφθαρμένο κατεστημένο της ) θα είναι επίσης η καταστροφή του.
Δεύτερον, το πρόβλημα του Τραμπ με τον Epstein δεν είναι τόσο έγκλημα όσο συγκάλυψη. Είπε ότι δεν υπήρχε τίποτα εκεί. Είπε ψέματα για να προστατεύσει τους παιδεραστές που υπονόμευαν την κυβέρνηση της Αμερικής για λογαριασμό ξένων δυνάμεων. Η συγκάλυψη του Watergate έριξε τον Πρόεδρο Nixon. Αυτό είναι 1000 φορές χειρότερο. Έχω προβλέψει ότι ο Τραμπ θα παραιτηθεί φέτος. Θα μπορούσε κάλλιστα να καθαιρεθεί λόγω της συγκάλυψης του Epstein.
Σε αυτό το σημείο, ο JD Vance πρέπει να αναρωτηθεί: Θέλω να είμαι ο επόμενος Gerald Ford; Ο Ford έγινε πρόεδρος όταν ο Nixon παραιτήθηκε, αλλά ήταν πολύ διεφθαρμένος για να κερδίσει τις εκλογές δύο χρόνια αργότερα.
Μερικές ακόμη ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις.
Ο Epstein είχε κάτι περισσότερο από μια απλή εξοικείωση με την Εναλλακτική Δεξιά. Έστειλε μάλιστα στον Noam Chomsky έναν σύνδεσμο για ένα άρθρο σχετικά με τη φυλή και το IQ από το The Right Stuff, πολύ παλιά, όταν ήταν αστείο. Ο Epstein ήταν στο 4chan, γνώρισε τον ιδρυτή του /pol/, είχε στενή σχέση με τον Steve Bannon, είχε μια απλή εξοικείωση με τους Ευρωπαίους λαϊκιστές και τα κόμματά τους, και μάλιστα κουβέντιασε και με τον συνάδελφό του εκφυλισμένο και ισραηλινό ανδρείκελο Tommy Robinson.
Ο Epstein ήταν Εβραίος πράκτορας, αλλά ο Πούτιν ασχολείται με αυτά τα αρχεία. Ο Epstein είχε δουλειές στη Ρωσία. Σε ένα μήνυμα, εκφράζει την άποψή του για πιθανά κέρδη από την κατάληψη της Κριμαίας. Αλλά η Ρωσία, φυσικά, είναι επίσης ένα αγαπημένο πεδίο κυνηγιού για Εβραίους εμπόρους σεξουαλικών σκλάβων. Έτσι, τώρα ο εβραϊκός τύπος λέει ότι ο Epstein εργαζόταν για τον Πούτιν και την KGB. Οτιδήποτε για να μας αποσπάσει την προσοχή από το Ισραήλ!
Αυτό είναι καλό για δύο λόγους.
Καταρχάς, είναι τόσο εμφανές που είναι αστείο. Κανονικά, όποιος υποστηρίζει αυτή τη γραμμή θα έπρεπε να χαρακτηρίζεται αμέσως ως Εβραίος απολογητής, αλλά δυστυχώς, πολλοί Ουκρανοί αντάρτες το αποδέχονται για τους δικούς τους λόγους. Έτσι, η κυριολεκτική ομίχλη του πολέμου κρύβει τις γραμμές της μάχης εδώ.
Δεύτερον, ο Πούτιν είναι εχθρός της λευκής φυλής και του Λευκού Εθνικισμού, επομένως οι εχθροί μας τώρα πολεμούν ο ένας τον άλλον. Ίσως ο Tucker Calson και άλλοι οπαδοί του Πούτιν σπεύσουν να τον υπερασπιστούν επιτιθέμενοι στην εβραϊκή εξουσία. Οι λευκοί δεν μπορούν πραγματικά να χάσουν από αυτό.
Πώς, λοιπόν, θα πρέπει οι Λευκοί Εθνικιστές να τοποθετηθούν για να εκμεταλλευτούν την αναδυόμενη Υπόθεση Epstein;
Υπάρχουν δύο βασικές επιλογές.
Πρώτον, μπορούμε να προσπαθήσουμε να προστατεύσουμε τον Τραμπ λόγω όλων των καλών πραγμάτων που κάνει. Βασικά, μπορούμε να υιοθετήσουμε την άποψη ότι η συγκάλυψη παιδοφιλίας -ακόμα και βασανιστηρίων και δολοφονιών- είναι ένα μικρό τίμημα που πρέπει να πληρώσουμε για το κλείσιμο των συνόρων και την άρση του DEI.
Δεύτερον, μπορούμε να το εκμεταλλευτούμε αυτό ως μια ιστορική ευκαιρία να αποκαλύψουμε την εβραϊκή εξουσία και τους μηχανισμούς ελέγχου της με στόχο να απελευθερωθούμε από αυτήν. Αν αυτό βλάπτει τον Τραμπ, ας είναι.
Η παιδοφιλία είναι στην πραγματικότητα το τελευταίο ταμπού που οι Εβραίοι δεν κατάφεραν να καταρρίψουν. Θα μπορούσαν να είχαν κυβερνήσει τον κόσμο για πάντα, αλλά οι αλαζόνες, άρρωστοι φρικιαστικοί έπρεπε να ξεπεράσουν αυτό το όριο. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε αυτό το λάθος εκμεταλλευόμενοι στο έπακρο την εκτεταμένη, σπλαχνική αποστροφή κατά της παιδοφιλίας.
Μόνο οι απόλυτα ανόητοι θα προσπαθήσουν να διαλύσουν αυτό το αντανακλαστικό αηδίας διαφωνώντας για «παιδεραστία» και «εφηβοφιλία» και συζητώντας την πολιτισμική σχετικότητα των νόμων για την «ηλικία συναίνεσης». Αν νομίζετε ότι αυτό είναι έξυπνο, είστε μέρος του προβλήματος. Αντικειμενικά εργάζεστε για να διατηρήσετε την εβραϊκή εξουσία.
Αν παριστάνεις τον έξυπνο γκρινιάζοντας για τον αντισημιτισμό με χαμηλό IQ, είσαι κι εσύ μέρος του προβλήματος. Εκτός κι αν είσαι εκεί έξω και επιδεικνύεις ηγεσία παρέχοντας παραδείγματα αντισημιτισμού με υψηλό IQ, αντικειμενικά εργάζεσαι για να διατηρήσεις την εβραϊκή εξουσία.
Αν ανησυχείτε για την αποτροπή ενός ψηφιακού πογκρόμ από ημι-νοήμονες ομάδες με χαμηλό IQ, έχετε χάσει την πλάνη.
Ειλικρινά, αν οι έξυπνοι άνθρωποι δεν μπορούν να ηγηθούν, είναι καιρός οι αγρότες με τα δικράνια να ξεσηκωθούν και να τα κάψουν όλα. Θα χάναμε μια ιστορική ευκαιρία αν δεν εκμεταλλευτούμε τη φρίκη της παιδεραστίας για να καταστρέψουμε το σύστημα.
Η λειτουργική υπόθεση που πρέπει να ενσταλάξουμε είναι ότι κάθε εξέχων Εβραίος δισεκατομμυριούχος και πολιτικός παράγοντας, και κάθε μη-Εβραίος Σιωνιστής, είναι το ηθικό ισοδύναμο ενός παιδεραστή, ενός μαστροπού ή ενός παιδεραστή που ενεργοποιεί την παιδεραστία — μέχρι να αποδειχθεί η αθωότητά του.
Κάθε φορά που κοιτάς κάποιον σαν τον Bill Ackman ή την Miriam Adelson, η πιο ασφαλής υπόθεση είναι ότι έχεις να κάνεις με έναν άλλο Jeffrey Epstein ή με κάποιον που θα τον ενέκρινε ή θα τον κάλυπτε.
Όποτε κοιτάζω Σιωνιστές γλείφτες όπως ο Mike Johnson ή ο Tommy Robinson, η ασφαλής υπόθεση είναι ότι κάπου υπάρχουν βίντεο που τους δείχνουν να βιάζουν παιδιά ή κάτι ηθικά ισοδύναμο.
Δεν έχουμε απλώς μια Σιωνιστική Κατεχόμενη Κυβέρνηση. Έχουμε μια Παιδόφιλη Κατεχόμενη Κυβέρνηση.
Επιπλέον, όλοι όσοι δεν καταγγέλλουν απερίφραστα τους Epstein του κόσμου θα πρέπει να θεωρούνται υποστηρικτές τέτοιων ανθρώπων.
Θα ήθελα κάθε πολιτικός και σχολιαστής στην Αμερική να νιώθει την ανάγκη να λέει πράγματα όπως: «Γεια σας, είμαι ο ... Δεν είμαι παιδόφιλος. Δεν εκβιάζομαι από το Ισραήλ ή οποιαδήποτε άλλη ξένη δύναμη για να προδώσω τις Ηνωμένες Πολιτείες».
Ναι, ξέρω ότι κάποιοι από αυτούς μπορεί να είναι αθώοι. Αλλά αυτό είναι σοβαρό. Διακυβεύεται η μοίρα της φυλής και του πολιτισμού μας. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να κάνουμε λάθη. Δεν έχουμε την πολυτέλεια του τεκμηρίου της αθωότητας.
Οι λευκοί δεν μπορούν να κερδίσουν χωρίς να αποτινάξουν την εβραϊκή ηγεμονία. Ήλπιζα ότι αυτό θα συνέβαινε μετά από μια επιτυχημένη κυβέρνηση Τραμπ. Αλλά αυτή είναι μια τόσο χρυσή ευκαιρία, και ο Τραμπ είναι τόσο εκτεθειμένος, που δεν με νοιάζει αν ο Τραμπ είναι παράπλευρη απώλεια. Ούτε εσας πρέπει να σας νοιάζει.
Έτσι, η σύστασή μου στους εξαιρετικά διαδικτυακούς αυτιστικούς μας είναι: Απλώς προχωρήστε και μετατρέψτε το σε όπλο χωρίς να ακούτε τους ψιθυριστές του MAGA να λένε «Ναι, αλλά τι γίνεται με τις απελάσεις;» Μην ανησυχείτε για τις συνέπειες. Κάντε αυτό που είναι δίκαιο. Ο Θεός μπορεί να τακτοποιήσει τις συνέπειες.
Αν δεν έχει μείνει καμία πέτρα όρθια, αυτό δεν συμβαίνει επειδή είμαστε μηδενιστές. Είναι επειδή καμία πέτρα δεν αξίζει να παραμείνει όρθια.
Φυσικά, κάποιοι άνθρωποι θα βγουν από αυτή την κατάσταση αλώβητοι και θα ανέλθουν στην εξουσία: οι Massie, Elon, MTG, Matt Gaetz. Άλλοι μπορούν να επωφεληθούν αν τοποθετηθούν σωστά: οι Tucker, Vance.
Όπως ακριβώς το κίνημα του "ξυπνήματος" βοήθησε στην ανακύκλωση των ελίτ, η βόμβα Epstein θα επιτρέψει σε στοιχεία των σημερινών ελίτ να ανέβουν αν την υποστηρίξουν. Ας ελπίσουμε ότι κάποιοι από αυτούς θα σπάσουν τις τάξεις τους.
Ποιον στο κίνημά μας πρέπει να ακολουθούμε και να ενισχύουμε; Ο Chris Brunet είναι η καλύτερη φωνή στο X. Ο Δρ. Simon Goddeck αξίζει επίσης να τον ακολουθήσουμε.
Ποιους είναι οι χαμένοι που πρέπει να αποφεύγουμε;
Ο μεγαλύτερος χαμένος στον τομέα μας είναι ο Nick Fuentes.
Μετά την πρώτη δημοσιοποίηση εγγράφων για τον Epstein, ο Ανώμαλος της Εποχής του Χαλκού και οι οπαδοί του αυτοθυσιάστηκαν προσπαθώντας να ρομαντικοποιήσουν τον Epstein ως κουλ, μοντέρνο, ακόμη και «σίγουρο για τον εαυτό του». Όλα ξεκίνησαν τόσο αθώα. Απλώς ένας ομοφυλόφιλος Εβραίος στο Twitter που δημοσίευε φωτογραφίες από τούρτα και μιλούσε με μωρουδίστικη γλώσσα για γενοκτονία, πορνεία και επιχειρήσεις εκβιασμού. Ποιος θα μπορούσε να προβλέψει ότι θα κατέληγε σε τόσο σκοτεινό μέρος;
Ο διεστραμμένος της Εποχής του Χαλκού και οι άνθρωποι που τον ακολουθούν αποτελούν οργανικά μέρος του ίδιου εβραϊκού δικτύου ανατροπής και ελέγχου που ενσάρκωσε ο Epstein. Φυσικά, τον θεωρούσαν ήρωα. Κανένας έξυπνος λευκός υποστηρικτής δεν θα τους πάρει ποτέ ξανά στα σοβαρά.
Τις εβδομάδες πριν από τη δεύτερη δημοσιοποίηση εγγράφων του Epstein, ο Fuentes αποκάλυψε ότι έχει έναν νέο μεγάλο Εβραίο χορηγό. Άρχισε επίσης να ρομαντικοποιεί τον Epstein ως «Απίστευτα Κουλ». Μάλιστα άρχισε να πουλάει αντίγραφα ενός από τα πουλόβερ του Epstein. Η χρονική στιγμή είναι ύποπτη. Νομίζω ότι είναι πιο ασφαλές να υποθέσουμε ότι ο Fuentes εργάζεται για τον εχθρό και αναπτύχθηκε πριν από τη νέα δημοσιοποίηση εγγράφων για να απαλύνει το πλήγμα. Είναι οργανικά μέρος του συστήματος που θέλουμε να καταστρέψουμε. Πρέπει να το αποδεχτεί.
Η αξιοπιστία του Fuentes δεν θα πρέπει να ανακάμψει από αυτό. Φαντάζομαι τήν σέχτα Jonestown. Ή την Heaven’s Gate. Είναι ώρα οι Groypers να φορέσουν τα φερμουάρ τους Epstein, να ξαπλώσουν κάτω από τις τρανς σημαίες τους και να πιούν το δηλητηριασμένο μηλόζουμό τους, ώστε αυτοί και ο αρχηγός της αίρεσης τους να βγούν μια και καλή από την αμηχανία.
Άλλοι μεγάλοι χαμένοι στον κόσμο μας είναι οι προαγωγοί του Tate, οι ψιθυριστές του MAGA, ο Patrick Casey, ο Michael Tracey και ο αηδιαστικός Richard Hanania. Τους δόθηκε μια γεύση από το απόλυτο μυστήριο: τον τρόπο με τον οποίο το αντι-λευκό σύστημα μας ελέγχει μέσω των ελαττωμάτων μας. Και αυτοί επέλεξαν το σύστημα. Πρέπει να το αποδεχτούν.
Ελπίζω η βόμβα Epstein να πυροδοτήσει μια μεγάλη καταιγίδα καθαρισμού. Αλλά παρόλο που είναι τρομακτικές και καταστροφικές, οι δασικές πυρκαγιές είναι ο τρόπος της φύσης να καθαρίζει τα νεκρά ξύλα και να δημιουργεί χώρο για κάτι φρέσκο και νέο.
Ἀπό : unz.com
Ἡ Πελασγική
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου