Άρθρα

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024

Τά πολύ εὐχάριστα νέα εἶναι ...

 ... πώς οἱ Ἐθνικιστές τῆς Αὐστρίας κέρδισαν τίς χθεσινές ἐκλογές συγκεντρώνοντας τό 30 % τῶν ψήφων 


Το Κόμμα Ελευθερίας  (FPÖ) εξασφάλισε την πρώτη ακροδεξιά νίκη στις εθνικές κοινοβουλευτικές εκλογές στην Αυστρία μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο την Κυριακή, τερματίζοντας μπροστά από τους κυβερνώντες συντηρητικούς, μέ σχεδόν 30%.

Τα επίσημα αποτελέσματα έδειξαν ότι το Κόμμα της Ελευθερίας τερμάτισε πρώτο με 29,2% των ψήφων και το Αυστριακό Λαϊκό Κόμμα του Καγκελαρίου Καρλ Νεχάμερ ήταν δεύτερο με 26,5%. Οι κεντροαριστεροί Σοσιαλδημοκράτες στην τρίτη θέση με 21%. Η απερχόμενη κυβέρνηση – ένας συνασπισμός του κόμματος του Nehammer και των περιβαλλοντιστών Πρασίνων – έχασε την πλειοψηφία της στην κάτω βουλή του κοινοβουλίου.

...Στο προεκλογικό του πρόγραμμα, με τίτλο «Φρούριο Αυστρία», το Κόμμα Ελευθερίας ζητά τήν απέλαση των  «λαθρομεταναστών», για επίτευξη ενός πιο «ομογενούς» έθνους με αυστηρό έλεγχο των συνόρων και αναστολή του δικαιώματος ασύλου μέσω νόμου έκτακτης ανάγκης.

Το Κόμμα της Ελευθερίας ζητά επίσης τον τερματισμό των κυρώσεων κατά της Ρωσίας, ασκεί έντονη αντίθεση στη στρατιωτική βοήθεια της Δύσης προς την Ουκρανία και θέλει να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία Αεροασπίδας, ένα πρόγραμμα πυραυλικής άμυνας που ξεκίνησε από τη Γερμανία. Ο Kickl έχει επικρίνει τις «ελίτ» των Βρυξελλών και ζήτησε να επιστρέψουν ορισμένες εξουσίες από την Ευρωπαϊκή Ένωση στην Αυστρία.

«Δεν χρειάζεται να αλλάξουμε τη θέση μας, γιατί πάντα λέγαμε ότι είμαστε έτοιμοι να ηγηθούμε μιας κυβερνήσεως, είμαστε έτοιμοι να προωθήσουμε αυτήν την αλλαγή στην Αυστρία δίπλα-δίπλα με τον λαό», είπε ο Kickl σε μια εμφάνισή του. μαζί με άλλους αρχηγούς κομμάτων στη δημόσια τηλεόραση ORF. «Τα άλλα κόμματα θα πρέπει να αναρωτηθούν ποια είναι η θέση τους για τη δημοκρατία», πρόσθεσε, υποστηρίζοντας ότι πρέπει «να κοιμούνται με το αποτέλεσμα».

Ο Ολλανδός εθνικιστής ηγέτης Geert Wilders, του οποίου το κόμμα κυριαρχεί στη νέα κυβέρνηση της Ολλανδίας, συνεχάρη το Κόμμα της Ελευθερίας στο κοινωνικό δίκτυο "X" . Το ίδιο έκανε και η Alice Weidel, συναρχηγός του κόμματος Εναλλακτική για τη Γερμανία.

Επίσης το FPÖ έχει μία πολιτική φιλο-Ρωσσική

Τέλος το Κομμουνιστικό Κόμμα δεν κατάφερε να ξεπεράσει το  4% για την εκπροσώπηση λαμβάνοντας μόλις το 2,9% των ψήφων. Η συμμετοχή του κόσμου ήταν υψηλή, περίπου στο 78%.

Ο Herbert Kickl, ο οποίος έκανε εκστρατεία χρησιμοποιώντας το προσωνύμιο «λαϊκός καγκελάριος» που χρησιμοποιήθηκε κάποτε για να περιγράψει τον αυστριακής καταγωγής Αδόλφο Χίτλερ, είπε ότι ήταν έτοιμος να σχηματίσει κυβέρνηση με «καθένα» από τα κόμματα στο κοινοβούλιο.

«Έχουμε γράψει μαζί ένα κομμάτι ιστορίας σήμερα», είπε στους υποστηρικτές του κόμματος που ζητωκραυγάζουν στη Βιέννη. «Ανοίξαμε μια πόρτα σε μια νέα εποχή».

«Δεν χρειάζεται να αλλάξουμε τη θέση μας, γιατί πάντα λέγαμε ότι είμαστε έτοιμοι να ηγηθούμε μιας κυβερνήσεως, είμαστε έτοιμοι να προωθήσουμε αυτήν την αλλαγή στην Αυστρία δίπλα-δίπλα με τον λαό», είπε ο Kickl σε μια εμφάνισή του. μαζί με άλλους αρχηγούς κομμάτων στη δημόσια τηλεόραση ORF. 

Επειδή δεν κατάφερε να κερδίσει την απόλυτη πλειοψηφία, το FPÖ θα χρειαστεί έναν εταίρο για να κυβερνήσει. Σε αντίθεση με τα άλλα κεντρώα κόμματα, το ÖVP δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο συνεργασίας με το εθνικιστικό κόμμα στην επόμενη κυβέρνηση, όπως έχει κάνει δύο φορές στο παρελθόν σε συμμαχίες που σπάζουν ταμπού σε εθνικό επίπεδο.

Ομάδες μεταναστών έχουν εκφράσει φόβο για το μέλλον στην Αυστρία, η οποία σύμφωνα με τους επικριτές δεν κατάφερε να αναγνωρίσει πλήρως το ναζιστικό παρελθόν και τον ρόλο της στο Ολοκαύτωμα. Ο Ραβίνος Jacob Frenkel του Εβραϊκού Συμβουλίου της Βιέννης χαρακτήρισε τις εκλογές « η στιγμή αλήθειας» .

Η εβραϊκή κοινότητα της Βιέννης ανησυχεί βαθιά, και δικαιολογημένα. Ο Ραβίνος Jacob Frenkel, ηγέτης του Εβραϊκού Συμβουλίου της Βιέννης, το περιγράφει ως μια στιγμή αλήθειας
Μετά τις εκλογές θα φανεί αν η εβραϊκή ζωή στη Βιέννη μπορεί να συνεχιστεί. Το καταστατικό του συμβουλίου απαγορεύει οποιαδήποτε επαφή με εκπροσώπους του Κόμματος της Ελευθερίας, κάτι που θα πρόσθετε δυσκολία στην ύπαρξη της εβραϊκής κοινότητας εάν το κόμμα αποκτήσει την εξουσία. ( ἀπό ἐδῶ

...Οι διαπραγματεύσεις για τον συνασπισμό αναμένεται να διαρκέσουν αρκετές εβδομάδες προτού συγκροτηθεί νέα κυβέρνηση.

Πληροφορίες ἀπό ἐδῶ κι᾿ἐδῶ

Μία εὐχή πρῶτον μέ τό μυαλό στό καλό τῆς χώρας τους  νά δεχθῇ τό δεξιό κόμμα συγκυβέρνησιν μέ τό πρῶτο κόμμα τῶν ἐκλογῶν,τό ἐθνικιστικό. Καί δεύτερον ν᾿ἀποτελέσουν τά αὐστριακά ἀποτελέσματα παράδειγμα γιά τίς λοιπές χῶρες τῆς Εὐρώπης ὥστε νά γίνῃ ἡ ἥπειρος καί πάλι ἡ παλαιά ἐκπρόσωπος τοῦ Πολιτισμοῦ πού ἦταν. 

Τά καλλίτερα εὔχομαι στούς ἐθνικιστές τῆς Αὑστρίας. Ἄξιος ! 




Ἡ Πελασγική 

16 σχόλια:

  1. Δεν μπορω να καταλαβω.
    Οποιαδηποτε πολιτικη ή ακομα και σημαντικη οικονομικη αλλαγη γινεται στα διαφορα κρατη ιδιως κρατη της Ευρωπης, ΟΥΔΕΙΣ παραπονιεται εκτος απ' τους εβραιους, αντε και τα κουμμουνια, αλλα γνωριζουμε πολυ καλα εβραιοι και κομμουνια ειναι συγκοινωνουντα δοχεια.
    Οποτε η ερωτησις επερχεται αυτεπαγγελτα.
    Γιατι οι εβραιοι ανησυχουν τοσο πολυ;
    Ακομα και η "Διεθνης Επιτροπη του Αουζβιτζ" κηρυξε ....συναγερμο για την Ευρωπη.
    (Τωρα μη με ρωτατε ΠΟΙΟΙ ειναι οι της .....διεθνους επιτροπης του Αουζβιτζ γιατι δεν γνωριζω)
    Εχουν κανει ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ οι εβραιοι στην Ευρωπη και φοβουνται οτι πιθανως να τους ερθει κατακεφαλα η τιμωρια που τους πρεπει;
    Αλλα παλι, αν φοβουνται τοσο πολυ γιατι δεν πανε στην "πατριδα τους";
    Αφου εχουν "πατριδα" τωρα.


    Καλησπερα σας


    Υ.Γ.
    Λετε να υπαρχει καποιο "Σαμαροσκυλο" και στην Αυστρια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἄς ξεκινήσουμε ἀπό τό Υ.Γ.

      Τέτοια "καλά φροῦτα" μόνον στο ἑλλάντα παράγονται. Βλέπεις ἐδῶ ὑπάρχουν ὅλες οἱ καλές συνθῆκες γιά νά ἀναπτυχθοῦν. Ἄλλως τε, ἀφοῦ ἡ μεγάλη πλειοψηφία τῆς ἄλλοτε "δεξιᾶς" νουδου, εἶναι «ἀριστερῶν πεποιθήσεων», πᾶρε παράδειγμα ἀπό τόν ἀρχηγό τους τόν θαυμαστή τοῦ Μάρξ, ἀντιλαμβάνεσαι πώς μαζύ μέ τούς λοιπούς σοσιαλοκομμουνιστές ( ΚασσελοΑνδρουλαΚουτσούμπες) μιλᾶμε γιά ἕνα "πλατύ, μαζικό δημοκρατικό καί συνταγματικό τόξο " πού δέν ἀνέχεται πολιτικούς τύπου Herbert Kickl !
      Πῶς ἀλλιῶς, στήν χώρα που στριμώχνονται οἱ κάθε λογῆς πολιτικάντηδες μέ τίς ταμπέλες " Why " καί "NEVER AGAIN" ;

      Τώρα, γιά τούς ἑβραίους πού ΠΑΝΤΑ θά παραπονιοῦνται καί μοῦ δημιουργοῦν ΚΑΙ ἐμένα τήν ἴδια ἀπορία " γιατί δέν πᾶνε στήν πατρίδα" ;
      Μοῦ ἔκανε ἐντύπωσιν σ᾿αὐτό τόν ῥαββίνο πού μυξόκλαιγε γιά τό ἀποτέλεσμα, τό ὄνομά του. Jacob Frenkel, τόν ὁποῖο ψάχνω καί δέν μπορῶ νά βρῶ κάτι σχετικό μ᾿αὐτόν. Ὅμως τί βρίσκω;

      Ἕναν ῥαββίνο μ᾿αὐτό το ὀνοματεπώνυμο ἑνός ἑβραίου ἀπό τήν Βαυαρία πού κάποια στιγμή μεταναστεύει στίς ΗΠΑ περίπου στά 60 του ( !!! ) καί διοριζεται λέει τό βιογραφικό του ἀπό τόν ἴδιο τόν Λίνκολν ὡς ὁ πρῶτος ἑβραῖος ἱερέας, στόν ἀμερικανικό στρατό...
      https://www.shapell.org/civil-war-soldier-database/soldier/486

      Καί βεβαίως ὁ Ἰσραηλινός οἰκονομολόγος καί Πρόεδρος τῆς JPMorgan Chase,ἐπίσης Πρόεδρος καί Διευθύνων Σύμβουλος τῆς G-30 καί ἐπί μακρόν διοικητής τῆς Τράπεζας τοῦ Ἰσραήλ. Καί διαβάζουμε πώς εἶναι :
      Είναι μέλος της Econometric Society , ξένο επίτιμο μέλος της Αμερικανικής Ακαδημίας Τεχνών και Επιστημών , μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Γραφείου Οικονομικών Ερευνών , πρώην μέλος της Διεθνούς Συμβουλευτικής Επιτροπής του Συμβουλίου για τα ξένα Relations , μέλος της Τριμερούς Επιτροπής , μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Συμβουλίου για τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ιταλία, μέλος του Επενδυτικού Συμβουλευτικού Συμβουλίου του Πρωθυπουργού της Τουρκίας και μέλος του Διεθνούς Συμβουλευτικού Συμβουλίου της China Development Τράπεζα . Είναι επίσης μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Peter G. Peterson Institute for International Economics .

      Βεβαίως καμμία ἀμφιβολία ἀπό τιμές καί βραβεῖα, ἔτσι ; ( https://en.wikipedia.org/wiki/Jacob_A._Frenkel )
      Τώρα γι᾿αὐτό τό νούμερο τόν Αὑστριακό ῥαββίνο, γιατί δέν βρίσκω τίποτε ; Βρέ μήπως κάτι κρύβουν ; Οἱ ...ἀδικημένοι, κυνηγημένοι, κακομοίρηδες περιούσιοι...

      Καί μετά τοὐς φταίει ὁ Kickl.

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΕΑΦ !

      Διαγραφή
    2. Μωρε αμα ψαχνεις, ψαχνεις σου λεω!

      Διαγραφή
    3. Κι᾿ὅμως γιά τόν μυξοκλαψιάρη ἑβραῖο τίποτε...

      Τίποτε σοῦ λέω !

      Διάβασε ἐδῶ :
      Η εβραϊκή κοινότητα της Βιέννης είχε περίπου 185.000 μέλη την εποχή του " Anschluss " της Αυστρίας με το " Τρίτο Ράιχ " το 1938. Την ίδια χρονιά, οι Ναζί έκλεισαν το IKG. Άνοιξε ξανά τον Μάιο του 1938 ως «Εβραϊκή Κοινότητα της Βιέννης», με το καθήκον να ενεργεί ως ρυθμιστικός οργανισμός μεταξύ των Ναζί και του εβραϊκού πληθυσμού της Βιέννης. Αυτό το σώμα αναγκάστηκε επίσης να οργανώσει τη μετανάστευση, και αργότερα την απέλαση, των Εβραίων της Βιέννης για το Κεντρικό Γραφείο Εβραϊκής Μετανάστευσης . Ο τίτλος Israelitische Kultusgemeinde Wien χρησιμοποιείται ξανά από το 1945...
      ( https://en.wikipedia.org/wiki/Jewish_Community_of_Vienna#Organisation)

      Ὅπως ἔγραψε ὁ Ahoy : https://sxolianews.blogspot.com/2024/09/blog-post_29.html?showComment=1727713698734#c273864876424164249

      Μάλιστα...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΕΑΦ !

      Διαγραφή
    4. Αγαπητέ ΕΑΦ,

      θυμάσαι την λέξη "κυράτσα" που είχες πει στον Διόδοτο, μιλώντας για την Καρυστιανού, και μία σχολιάστριά μου παρεξηγήθηκε..;

      Κύτταξε τί βρήκα:

      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2024/10/blog-post.html?showComment=1727807336890#c3090692185502692752

      ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΓΑΠΗΤΗ ΠΕΛΑΣΓΙΚΗ!!!

      Διαγραφή
    5. Καλησπέρα καί σ᾿ἐσένα ἀγαπητέ Κώστα !

      Διαγραφή
    6. Δέν τό περίμενες τό χτύπημα ἀπό τό Ἰράν ἔ ; Ἐγώ, ὅλο καί τό ἔλεγα,ὅλο καί κάπου τό πίστευα, καί ἐν έλει δέν ἔπεσα ἔξω. Εὐτυχῶς γιατί κάποιος ἔπρεπε ν᾿ἀπαντήσῃ μέ τόν ...σωστό τρόπον.

      Γλέντι ἔκαναν οἱ Πέρσες ἀπόψε !
      https://sxolianews.blogspot.com/2024/10/blog-post_1.html

      Καλησπέρα ἀγαπητέ Κώστα !

      Διαγραφή
    7. Αγαπητε Κ-Τ θα σου υπενθυμισω κατι που ειμαι σιγουρος οτι το γνωριζεις!
      "Ουδεις μωροτερος των ιατρων, αν δεν υπηρχαν οι δασκαλοι"!

      Η γυναικα αυτη, ιατρος, ψαχνει "ψιλλους στ' αχυρα", ητοι' δικαιοσυνη για το εγκλημα στα Τεμπη σε ενα κρατος, το απολυτο μπουρδελο. ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΝΤΑΣ την προσφατη " ΚΑΤΑΜΑΥΡΗ ιστορια της ελληνικης δικαιοσυνης" σ' αυτο το ελληνοφωνο μπουρδελο.
      Δηλαδη η "δικαιοσυνη" Μητσοτακη θα καταδικασει τον Μητσοτακη και την συμμορια του;
      Ελα "απ' αυτο" στον τοπο σου, που λεγαν και οι παλαιες γυναικες, γιατι οι σημερινες το 'χουν αμολα και στον κατηφορο.
      Δεν εχεις παρα να ανοιξεις οποια εβραιοτουρκοτηλεοραση θες.

      Αμ' το αλλο;
      Και μονο που τακιμιασε με την κορη του Κωνσταντοπουλου και γενικοτερα τους Ζαιους, που προσφατα βγαζουν τα ματια τους για το ποιος θ' αρπαξει την κουταλα στο αποκομμα τους, αυτο λεει πολλα . Την αρουν και την φερουν τα κομμουνια στην Ευρωπη σαν ενα σκυλακι πεκινουα και της ΚΡΥΒΟΥΝ οτι η "δικαιοσυνη" της Ευρωπης ειναι μια απ' τα ιδια οπως στην Ελλαδα κι ακομα χειροτερη.
      Γιατι στην Ευρωπη μιλαμε για ....δικαιοσυνη των εβραιων. Θα καταδικασει η εβραϊκη "δικαιοσυνη" το καθε ελληνοφωνο φερεφωνο τους;
      Αυτον που του λενε "πηδα" και τους ρωταει "ποσο ψηλα";
      Βαζω στοιχημα λοιπον, οτι αυτη η κυρατσα, ανεκαθεν ψηφιζε κομμουνιλα "δημοκρατικα" και δεν ξερω αν και η κορη της ηταν σε ηλικια να ψηφιζει γιατι αν ψηφιζε κι αυτη, κομμουνιστοφεμμινιστοκομματα θα ψηφιζε. Κοντολογις εδιδε εξουσια, σ' αυτους που στην ουσια την δολοφονησαν.
      Μου 'χει κανει και κατι αλλο εντυπωση σε ολη αυτη την φασαρια και το τζερτζελο της εν λογω, για τα Τεμπη.
      Στην ολη υποθεση δεν υπαρχει ΠΑΤΕΡΑΣ.
      Αυτο μπορει να το εξηγησει ο καθενας διαφορετικα ακομα κι αν οι γονεις εχουν χωρισει πολυ πριν το εγκλημα των Τεμπων.

      Για την μαζωξη στο καλλιμαρμαρο δεν ξερω τι γινεται ουτε και με απασχολει.
      Αλλα εδω μιλαμε για σκληροπηρυνικα κομμουνια που ειναι πρωτοι και καλυτεροι στο ν' αρπαξουν τον μπεζαχτα.

      Για μενα η γυναικα αυτη ειναι και παραμενει μια κυρατσα και στην ουσια την λυπαμαι.
      Και κατι αλλο λογω του εγκληματιος των Τεμπων.
      Με το πως εχουν καταντησει την χωρα μας οι ελληνοφωνοι προδοτες κατ' εντολη των εβραιων ολοι εμεις οι υπολοιποι ζουμε κατα τυχη.
      Ζουμε κατα τυχη, που δεν εχουμε βρεθει στον δρομο αναμεσα σε πιστολιδι μεταξυ γυφτων ή αλβανων, που δεν μας εχει μαχαιρωσει κανα πακιστανι πισωπλατα στην Ομονοια να αρπαξει το ρολοι, που δεν μας εχει παρει σβαρνα με το αυτοκινητο του πανω στο πεζοδρομιο κανας μεθυσμενος ή κανα πρεζονι, που ακομα δεν εχει γινει καποιο σοβαρωτατο ατυχημα με νεκρους παλι στον ΟΣΕ με τους ....untouchables γυφτους που κλεβουν τα χαλκοκαλωδια των σιδηροδρομων, που, που, που........που στελνουμε τα παιδια μας σχολειο και δεν ξερουμε αν γυρισουν σπιτι ζωντανα και αρτιμελη απο τα ασπρομαυρα μαϊμουδια που 'ναι μαζεμενα δω μεσα και σφαζουν για ενα κινητο.
      Μην συνεχισω....

      Καλησπερα



      Διαγραφή
    8. Χτυπήθηκα στο γέλιο φίλε ΕΑΦ, με την απάντησή σου!!! "Δεν υπάρχεις" λέμε..
      Φαντάζομαι δεν θα έχεις πρόβλημα να μεταφέρω την απάντησή σου στον Διόδοτο, σαν συνέχεια της δ/νσεως που έδωσα πιο πάνω. Με την υπογραφή σου φυσικά.
      Έτσι μού 'ρχεται να την κάνω και άρθρο χαχαχα

      Να είσαι καλά μπόυ!!!
      Καλησπέρα αγαπητή Πελασγική!!!

      Διαγραφή
    9. Ἤθελα νά ἐπισημάνω τήν ἐξῆς φρᾶσιν πού ἦταν " ὅλα τά λεφτά " : οι σημερινες το 'χουν αμολα και στον κατηφορο.
      Ἀλλά μέ πρόλαβε ὁ Κώστας.

      Ποῦ τά βρίσκεις καλέ ;

      Βεβαίως σ᾿ὅσα γράφεις ἔχεις δίκαιο, ἄν καί δέν ἔχω παρακολουθήσει τό θέμα, διότι τό θεωρῶ χάσιμο χρόνου μιά καί γνωρίζουμε πολύ καλῶς πώς λειτουργοῦν τά θέματα αὐτά ἐν ἑλλάδι. Καί ἄς μήν τό προχωρήσω γιατί ...

      Ἀλήθεια,τί ἔγινε μέ τόν Σαμαρᾶ πού κάλεσε ἡ Εἱσαγγελεία στό ἐφετεῖο τῆς Χ.Α. ; Γιά ἐχθές Τρίτη δέν ἦταν ;
      Χμμ... Ἑλληνική Δικαιοσύνη ;

      Τί διαβάζω ;

      Καθαρογράφηκε πριν από λίγες ημέρες η απόφαση του Ανωτάτου Ειδικού Δικαστηρίου που αφορά τη νομιμότητα εκλογής του κόμματος των Σπαρτιατών, η οποία φαίνεται πως βάζει οριστικό τέλος στα όνειρα και τις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης για υφαρπαγή των εδρών αντιπάλων κομμάτων.

      Όπως διαβάζουμε στην Παράγραφο 13 της απόφασης, ο ίδιος ο λόγος της ενστάσεως θα πρέπει να απορριφθεί ως αβάσιμος, αφού η εκδοχή που υποστήριζε ότι με τις νομολογίες Βορίδη θεσπίστηκε νέο κώλυμα εκλογιμότητας, του οποίου η συνδρομή ελέγχεται από το Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο, είναι εντελώς εσφαλμένη... η ένσταση θα πρέπει να απορριφθεί ως απαράδεκτη, καθόσον, σύμφωνα μ’ όσα αναφέρθηκαν στην οικεία νομική σκέψη, το Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο δεν έχει τη δικαιοδοσία να θέσει εκτός νόμου ολόκληρο συνδυασμό/κόμμα», καταλήγει η εισηγήτρια Αρεοπαγίτισσα.

      Οριστικό: Μένουν στην βουλή οι δώδεκα βουλευτές που είχαν εκλεγεί με τους «Σπαρτιάτες» του Στίγκα!

      ( https://edolio5.blogspot.com/2024/09/edolio5.html )

      Ἄν τε νά δικαιωθοῦν καί οἱ τῆς Χ.Α. Ἀλλά καί πάλι ποιός θά τούς δώσῃ πίσω τά σχεδόν 7 χρόνια πού ἔχουν χάσει ἀπό τήν ζωή τους ; Ποιός θά σβήσῃ ὅλα ὅσα ἔχουν περάσει οἱ οἰκογένειές τους ;

      Γιά νά ᾿δοῦμε...

      Καλησπέρα ἀγαπητοί Κώστα καί ΕΑΦ !

      Διαγραφή
    10. Φιλτατε Κωστα ελευθερα, μεταφερε το στην ιστοσελιδα σου.
      Ουδεν προβλημα.
      Απλα γραφω παρατηρωντας την πραγματικοτητα, ή μαλλον περιγραφω την σημερινη πραγματικοτητα .

      Καλη μου φιλη Ευαγγελια, και λιγα εγραψα περι του "αυτου" των σημερινων "γυναικων".
      Εδω βραζει ακομα ο τοπος με τους "κεκαλυμμενους" απ' την συμμορια Μητσο, επιβητορες-παιδοβιαστες μιας 10χρονης; στον Κολωνο, με "μαιτρεσσα" την ιδια της την μανα.
      Η απορια μου ειναι η εξης:
      ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ αυτων των εγκληματων;
      Οποτε;

      Για τα περι ΧΑ, ελπιζω ο Κασιδιαρης να γινει Πρωθυπουργος της Ελλαδος και τοτε θα σφιξουν οι πισινοι.
      Οσο για το Σαμαροσκυλο και τις "εισαγγελιες" βαστα μικρο καλαθι. Κολπα του νοθου της Ντορακλας ειναι, για να κατσει φρονιμα το Σαμαροσκυλο με τον αλλον τον μπουνταλα της Ραφηνας.


      Χαιρετω

      Διαγραφή
    11. ελπιζω ο Κασιδιαρης να γινει Πρωθυπουργος της Ελλαδος

      Ε Ι Θ Ε !!!

      Καί σ᾿ὅποιον ἀρέσει γιά τούς ἄλλους...

      Καλό ξημέρωμα ἀγαπητέ ΕΑΦ !

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα,τελικά ο μακαρίτης Χάϊντερ,πήρε το αίμα του πίσω και δικαιώθηκε,έστω και από τον ουρανό που παρακολουθεί,για την "πρόοδο"που συντελείται στην Ευρώπη και τον κόσμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εἶχε καί αὐτός ἕνα ἀπό ἐκεῖνα τά "τυχαῖα " δυστυχήματα...

      Μακάρι νά ἦταν ἀκόμη ἐδῶ...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ Bill- Kill !

      Διαγραφή
  3. Τα "ρεστα" μου στο κομμα της μπυρας χαχαχαχα

    ΛΟΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἐκεῖ εἶναι Αὑστρία ὄχι νούμερα ὅπως στό ἑλλάντα...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΛΟΚΙ !

      Διαγραφή