Άρθρα

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

Δημήτρης Καμπόσος στόν μεγάλο ἀγῶνα γιά τό Ἔθνος !


 Γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Πέντε καθημερινές εφημερίδες, επτά μεγάλης εμβέλειας ιστότοποι και δύο πανελλαδικά κανάλια αναφέρθηκαν στην αποχώρηση του Δημήτρη Καμπόσου από τη Νέα Δημοκρατία, την επομένη ημέρα του γεγονότος. Και φυσικά, πέραν των Πελοποννησιακών ΜΜΕ, το θέμα αναδείχθηκε ως κορυφαίο και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Κάποια μέσα, όπως η εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, το ανέφεραν πρωτοσέλιδα και με θετική οπτική. Κάποιοι άλλοι, όπως ο Πορτοψάλτης στο ΣΚΑΪ  το σχολίασαν (σήμερα το πρωί 18/9 ) αρνητικά. Κάποια άλλα ΜΜΕ απλώς το ανέφεραν.

Η δημοσιότητα που δόθηκε και συνεχίζει να δίδεται είναι εντυπωσιακή. Όλοι όσοι αναφέρθηκαν στον Δημήτρη Καμπόσο και στην πολιτική απόφαση που πήρε να αποχωρήσει από το κόμμα στο οποίο είχε αφιερώσει περισσότερα από 40 χρόνια της ζωής του (καλώς ή κακώς) θεωρούν τον Δημήτρη Καμπόσο απώλεια για τη Νέα Δημοκρατία.

Οι πληροφορίες από πολύ έγκυρες πηγές λένε ότι ο Δημήτρης Καμπόσος θα ανακοινώσει την ένταξή του στο κόμμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου σήμερα Τετάρτη ή αύριο Πέμπτη το αργότερο.

Οι αρμοδιότητες που θα αναλάβει δεν έχουν καθοριστεί ακόμη αλλά είναι βέβαιο πως θα βρίσκεται στον στενό ηγετικό κύκλο του κόμματος.

Είναι επίσης βέβαιο πως θα είναι υποψήφιος βουλευτής (τρέμε Γιάννη Ανδριανέ) αλλά το που δεν αποκαλύπτεται.

Τέλος, για όσους θα βιαστούν να υποθέσουν ότι ο εφιάλτης τους για μια πιθανή υποψηφιότητα Καμπόσου για επάνοδο στο Δήμο Άργους Μυκηνών έχει τελειώσει, να τους πληροφορήσω πως ένας βουλευτής δικαιούται να είναι υποψήφιος Δήμαρχος χωρίς να παραιτηθεί από το αξίωμά του και να κάνει την τελική επιλογή του πριν ορκισθεί ως Δήμαρχος. (Το αντίθετο δεν ισχύει).

Ο χώρος των Ελλήνων Πατριωτών που στρέφονται με ελπίδα προς τα Πατριωτικά, Ταυτοτικά, Εθνικιστικά κόμματα, κέρδισε ένα στέλεχος μεγάλης αξίας και εμπειρίας. Το κόμμα στο οποίο θα ενταχθεί ο Δημήτρης Καμπόσος αποκτά σημαντική προστιθέμενη πολιτική αξία και αυτό θα φανεί στο αμέσως επόμενο διάστημα όταν η πολιτική παρουσία και οργάνωσή του αρχίσουν να απλώνονται στην Αργολίδα, στην Πελοπόννησο και στην Ελλάδα.

Ἀπό : akromolio.gr

Καί ἐπισήμως ἀνεκοινώθη ἐχθές Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024 : 


ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ !

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΤΑ  ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑΣ . ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΙΧΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ. 

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΑΣ. 

ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΧΌΝΟΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΚΙΝΗΘΟΎΜΕ  ΕΝΩΜΈΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΠΙΑ. ΦΤΑΝΕΙ Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ  ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΊΑ ΜΑΣ. Γιαυτά που όλοι συζητάμε μεταξύ μας ήρθε η ώρα ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ.!

ἐδῶ

Μία γενναία ἀπόφαση ἀπό ἕναν πραγματικό ἀγωνιστή ( δέν ξεχνιοῦνται οἱ ἀγῶνες γιά τήν Μακεδονία πού ἔκανε ) καί πολύ ἀξιόλογο Δήμαρχο ( 2011-2023 ) πού ἄφησε πίσω του ἕνα τεράστιο ἔργο, τόν Δημήτριο Καμπόσο

Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια μέ τόν Δημήτρη Καμπόσο,αὐτό πού τόν χαρακτήριζε ἔντονα, πάντα, ἦταν ἡ μεγάλη ἀγάπη του γιά τήν Ἑλλάδα ( ἀξέχαστες θά μοῦ μείνουν συζητἠσεις μας ὅπου τό πόσο φλογερά μιλοῦσε γιά τήν Κύπρο καί τούς ἀγωνιστές/ἥρωες,  ἦταν ἀξιοθαύμαστο ! ) . Εἶχε ἐπιλέξει νά κάνῃ τόν πιό δύσκολο ἀγῶνα γιά τίς ἀξίες καί τά ἰδανικά τοῦ Ἔθνους μέσα στό χῶρο πού εἶχε βρεθεῖ. Τόν ἔκανε καλά καί ἀποτελεσματικά παρ'᾿ὅλες τίς ἀντιθέσεις καί ἀντιξοότητες ὥσπου ἔφτασε στό σημεῖο πού δέν πήγαινε ἄλλο. Κι᾿ἔφυγε. Καί εὖγε του ! 

Τώρα ἐλεύθερος νά ἐκφραστῂ ἀπολύτως ὅπως πάντα ἔντονα αἰσθανόταν ὑπέρ τῆς Ἑλλάδος, τῆς Φυλῆς μας, τῆς Κληρονομιᾶς μας, τοῦ Ἔθνους μας περιμένουμε τούς καρπούς τοῦ νέου ἀγῶνος. 

Σέ ὑποστηρίζουμε ἀγαπητέ Δημήτριε ! 


Ἡ Πελασγική

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024

Τό πορτρέτο τοῦ Κακοῦ: Κάρλ Μάρξ, ἕνας μαθητής τῆς Κόλασης στήν Γῆ

Αυτή η μαμούθ προτομή του Καρλ Μαρξ στέκεται στο κέντρο του Κέμνιτς, μιας πόλης που επί των ημερών της Λαϊκής Δημοκρατίας της Γερμανίας (DDR) στην πρώην Ανατολική Γερμανία ονομαζόταν Karl-Marx-Stadt...  φωτό

Όπως και ο Jeremy Bentham, για τον οποίο αναφερθήκαμε σε προηγούμενο θέμα , ( Σημ. Πελασγ.  Ἄγγλος φιλόσοφος, νομικός κοινωνικός μετταρυθμιστής, ἱδρυτής τοῦ Ὡφελιμισμοῦ... Υποστήριξε τις ατομικές και οικονομικές ελευθερίες , τον διαχωρισμό εκκλησίας και κράτους , την ελευθερία της έκφρασης , τα ίσα δικαιώματα για τις γυναίκες, το δικαίωμα στο διαζύγιο και (σε ​​ένα αδημοσίευτο δοκίμιο) την αποποινικοποίηση των ομοφυλοφιλικών πράξεων.. καταλάβατε περί τίνος ἐπρόκειτο...ἐδῶ)  ο Καρλ Μαρξ (1818 -1883) ήταν ένας ακόμη προωθημένος, "κατασκευασμένος άνθρωπος" ( ἡ ἔκφρασις αὐτή χαρακτηρίζει κάποιον πού είναι ένα πλήρως μυημένο μέλος της Μαφίας. Μέ ἄλλα λόγια γιά τόν σγκεκριμένο ἐννοειται πώς ἦταν ἕνα κατασκεύασμα τοῦ Σιωνισμοῦ, τῆς Μασσωνίας...)   και ισόβιος υποκριτής. Όπως ο Bentham, δεν υπάρχει άλλος τρόπος να τον αναλύσουμε εκτός από την προσωπικότητα, τις πράξεις και την προσωπική ιστορία της ζωής, που φαίνεται σαν έναν Σαμπατιανό ή/και Λουσιφεριανό.

Ο χαρακτήρας του Μαρξ ήταν μπερδεμένος, στριμμένος κάτι σαν χαμαιλέοντας, σαν κάποιος να έγραψε ένα σενάριο και να προσπαθούσε να θάψει όποιες πτυχές δεν ταίριαζαν στην επινοημένη αφήγηση. Είναι απίστευτο ότι ο Μαρξ χαίρει σχετικά μεγάλης εκτίμησης σε όλο τον κόσμο . Γιατί;

Τον Μάιο του 2018, η γερμανική ταχυδρομική υπηρεσία κυκλοφόρησε ένα γραμματόσημο για να τιμήσει τα 200ά γενέθλια του Καρλ Μαρξ. ΦΩΤΟ: Dezeen.com

Ο ιδεολογικός σοσιαλιστής αντίπαλός του, Mikhail Bakunin, στραπατσάρισε την μεγάλη εικόνα για τον Μαρξ. Για άλλη μια φορά, βλέπουμε το γνωστό μοτίβο μιας ομάδας ελίτ που προβάλλει ψευδο-φιλοσοφίες που έχουν σχεδιαστεί για να υποδουλώσουν τον γενικό πληθυσμό, ώστε να κυριαρχείται και να λεηλατείται από αυτό που κάποιοι αποκαλούν «ολιγάρχες». Αυτούς που ονομάζουμε «κλεπτοκράτες» ή Συνδικάτο του Εγκλήματος.

«Αυτός ο κόσμος είναι τώρα, τουλάχιστον ως επί το πλείστον, στη διάθεση του Μαρξ από τη μια και του Ρότσιλντ από την άλλη. Αυτό μπορεί να φαίνεται περίεργο. Τι κοινό μπορεί να υπάρχει μεταξύ του σοσιαλισμού και μιας κορυφαίας τράπεζας; Το θέμα είναι ότι ο αυταρχικός σοσιαλισμός, ο μαρξιστικός κομμουνισμός, απαιτεί  έναν ισχυρό συγκεντρωτισμό του κράτους. Και όπου υπάρχει συγκεντρωτισμός του κράτους, πρέπει απαραίτητα να υπάρχει μια κεντρική τράπεζα. και όπου υπάρχει τέτοια τράπεζα, θα βρεθεί το παρασιτικό εβραϊκό έθνος, που κερδοσκοπεί με την Εργασία του λαού». — Εξομολόγηση ενός Ρώσου σοσιαλιστή δημοκράτη προηγήθηκε από μια μελέτη για τους Γερμανούς Εβραίους (Επιστολή Μ. Α. Μπακούνιν στο περιοδικό Le Réveil, Παρίσι, Οκτώβριος 1869)

Πριν από το θάνατό του το 1876, ο Μιχαήλ Αλεξάντροβιτς Μπακούνιν σήμανε παντού τον κώδωνα του κινδύνου για μια πλουτοκρατική σύλληψη του επαναστατικού κινήματος από τον τραπεζίτη.

Το  Συνέδριο της Χάγης του 1872  κυριάρχησε από έναν αγώνα μεταξύ του Μαρξ και των οπαδών του, οι οποίοι υποστήριξαν τη χρήση του κράτους για να επιφέρει τον σοσιαλισμό. και η φατρία Μπακούνιν, η οποία υποστήριξε αντ' αυτού την αντικατάσταση του κράτους από ομοσπονδίες αυτοδιοικούμενων χώρων εργασίας και κοινοτήτων. Ο Μπακούνιν εκδιώχθηκε και κηλιδώθηκε ως «αναρχικός» μέχρι σήμερα. Σε πλήρη αντίθεση με τον Μαρξ, όσοι γνώρισαν και γνώριζαν τον Μπακούνιν χωριστά από την πολιτική σφαίρα είχαν τα ωραιότερα πράγματα να πουν γι' αυτόν.

Έτσι, ο ρόλος του Μαρξ ήταν να χρησιμοποιεί τους εργάτες ως «χρήσιμους ηλίθιους» και τυφλά εργαλεία, τα οποία ήλπιζαν ότι θα μπορούσαν να χειραγωγήσουν. Για να συνεχίσουν τη συνωμοσία τους στο όνομα της εργατικής τάξης, έπρεπε να καλλιεργήσουν και να διαμορφώσουν κάθε είδους κομμουνιστικές και σοσιαλιστικές ουτοπίες. Ο Μαρξ ήλπιζε να εκμεταλλευτεί τη ζήλια του ανόητου προλεταριάτου για να επιβάλει μια κόλαση στη γη στην οποία κυριαρχούσαν ο φόβος, τα βάσανα, ο τρόμος και η προδοσία.

Από την αρχή, ο μύθος του Μαρξ ήταν βουτηγμένος σε συσκότιση. Ο πατέρας του, Hirschel ha-Levi Marx - ένας δικαστής στο Ανώτατο Δικαστήριο με δεσμούς με τους Rothschild - είχε μεταστραφεί καιροσκοπικά στον Χριστιανισμό το 1816. Τι παράδοξο δεδομένου ότι ο πατέρας του Hirschel ήταν ένας διάσημος αρχιραβίνος στην Κολωνία. Ο πεθερός του ήταν επίσης ραβίνος. ( Ἡ σύζυγος τοῦ Hirschel,ἡ Henriette Pressburg,κόρη τοῦ Isaac Heymans Pressburg,στοῦ ὁποίου τήν οἰκογένεια ὑπῆρχαν ραββίνοι τοὐλαχιστον ἐπί 100 χρόνια...) 

Στις 5 Μαΐου 1818, στη γερμανική πόλη Trier, γεννήθηκε ο Μαρξ. Παρά το γεγονός ότι ήταν υποτίθεται Χριστιανός, του δόθηκε το Μωσαϊκό όνομα Moses Mordecai Levi Marx. Το «Karl» χρησιμοποιήθηκε ως κάλυψη για τη χριστιανική του προσωπικότητα. Δεν βαφτίστηκε μέχρι την ηλικία των 6 ετών. Μη διστάσετε να το απομυθοποιήσετε, αλλά υπάρχει ο ισχυρισμός ότι ήταν ο τρίτος ξάδερφος του Lionel Nathan Rothschild με έδρα το Λονδίνο.

Έπειτα, από καθαρή σύμπτωση, ο νεαρός Μαρξ πήγε σε ένα σχολείο Ιησουιτών  την ίδια στιγμή που  πήγαινε και σε ένα ταλμουδικό σχολείο, όπου έμαθε ότι οι Εβραίοι πρέπει να κυβερνούν τον κόσμο. Ο Bernard Lazar [Lazana] (1865-1903), γνωστός λειτουργός και δημοσιογράφος στον Ιουδαϊσμό, επιβεβαίωσε ότι ο Μαρξ είχε επηρεαστεί από τον Ταλμουδισμό.

Λίγα είναι γνωστά για την παιδική ηλικία του Μαρξ, αλλά, στο κολέγιο, η σκυθρωπή κοινωνιοπαθητική πλευρά του εμφανίστηκε. Ο θάνατος του πατέρα του τον Μάιο του 1838 μπορεί να τον επηρέασε και να τον πίκρανε, καθώς το εισόδημά που λάμβανε από την οικογένεια χάθηκε.

Ο Μαρξ έγινε άθεος και ασχολήθηκε με την ποίηση όπου εξέφραζε το αποκαλυπτικό μίσος του για την ανθρωπότητα. Μέχρι σήμερα έχουν βρεθεί σαράντα ποιήματα και ένα θεατρικό σε στίχο ποιητικό το «Oulanem» που έγραψε ο Μαρξ. Στο μικρό του ποίημα, «Der Spiel-mann» («Ο Παίκτης»), παραδέχτηκε:

Αυτή την τέχνη  ο Θεός  ούτε θέλει ούτε τη ξέρει,

πηδάει στον εγκέφαλο από τις μαύρες ομίχλες της Κόλασης.

Μέχρι να μαγευθεί η καρδιά,

μέχρι οι αισθήσεις να στροβιλίζονται:

Με τον Σατανά έκλεισα τη συμφωνία μου.

Σε ένα άλλο ποίημα, ο Μαρξ υποσχέθηκε να  παρασύρει την ανθρωπότητα μαζί του στην κόλαση παρέα με τον Σατανά. 

Στο «Human Pride» [δημοσιεύτηκε στο «World Revolution» από τη Nesta Webster, σελ. 167], ο Μαρξ μας είπε τι πραγματικά πίστευε και αποκαλύπτεται ότι είναι ένας πραγματικά ψυχοπαθής. Όπως ο Bentham και οι λοιποί άλλοι, κανείς δεν έδειχνε να δίνει δεκάρα για τον πυρήνα αυτών των τεράτων..

Με περιφρόνηση θα ρίξω το γάντι μου

στο πρόσωπο του κόσμου,

Και θα δω την κατάρρευση αυτού του πυγμαίου γίγαντα

του οποίου η πτώση δεν θα καταπνίξει τη θέρμη μου.

Τότε θα μπορέσω να περπατήσω θριαμβευτικά

Σαν θεός, μέσα από τα ερείπια του βασιλείου τους.

Κάθε λέξη μου είναι φωτιά και δράση.

Το στήθος μου είναι ίσο με αυτό του Δημιουργού.

Ο Μαρξ έκανε αυτή τη χαρακτηριστική πομπώδη δήλωση στις 14 Απριλίου 1856: «Η ιστορία είναι ο δικαστής, το προλεταριάτο ο δήμιός της».

Ένοιωθε μεγάλη ευχαρίστηση μιλώντας για τον τρόμο και για σπίτια σημειωμένα με κόκκινους σταυρούς, που έδειχναν ότι οι κάτοικοι επρόκειτο να σκοτωθούν.

Οι κολασμένοι ατμοί ανεβαίνουν και γεμίζουν τον εγκέφαλο/ Μέχρι να τρελαθώ και η καρδιά μου να αλλάξει εντελώς. Βλέπετε αυτό το σπαθί ;  ο Πρίγκιπας του Σκότους μου το πούλησε. Για μένα δίνει τον τόνο του χρόνου και τα σημάδια, ολοένα πιο τολμηρά παίζω τον χορό του θανάτου" 

Αυτά τα λόγια θυμίζουν τις εκφράσεις του Sabbeaten Jakob Frank. Δείχνει ότι ο Μαρξ πιθανότατα επηρεάστηκε από τον Φρανκισμό. Ο πατέρας του Μαρξ είχε έρθει σε επαφή με τον Φρανκισμό και είχε επίσης διδάξει στα παιδιά του αυτή την ιδεολογία. Το Trier βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το κέντρο του Φρανκισμού κοντά στη Φρανκφούρτη.

Σε ηλικία 24 ετών, ο Μαρξ ο «Χριστιανός» εργάστηκε και επηρεάστηκε από τον Ραβίνο Moses Hess, έναν μοχθηρός αντάρτης. Ο Hess  σύστησε τον Μαρξ στον ημιεβραίο Frederick Engels. Ο Hess τόνισε την ανάγκη να ξεσηκωθούν οι κοινωνικές τάξεις η μία εναντίον της άλλης και, με αυτόν τον τρόπο, να παρεμποδιστεί η συνεργασία τους. Ήθελε να επιφέρει μια σοσιαλιστική επανάσταση με τη βοήθεια του Ιουδαϊσμού, του ρατσισμού και της ταξικής πάλης. Τόνισε ότι ο σοσιαλισμός είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τον διεθνισμό , καθώς οι σοσιαλιστές δεν έχουν πατρίδα. Ο αληθινός σοσιαλιστής δεν μπορεί να έχει καμία σχέση με την εθνικότητά του.

Δήλωσε επίσης: «Αυτό δεν ισχύει για τους Εβραίους!»

Ο διεθνισμός εξυπηρετούσε τα συμφέροντα του Ιουδαϊσμού. Τόνισε ότι στους Εβραίους είχε δοθεί ο ρόλος να αλλάξουν την ανθρωπότητα σε θηρίο, όπως περιγράφεται στο άρθρο του «About the Monetary System» [«Rheinische Jahrbucher» Vol. 1, 1845].

Ο ίδιος ο Μαρξ απλώς μειλίχια (πάντα τυπικό του τόνου του) και παραδέχτηκε ανοιχτά το σχέδιο: «Πίσω από κάθε τύραννο υπάρχει πάντα ένας Εβραίος».

Τον Νοέμβριο του 1847, αναδιοργάνωσε μια ομάδα επαναστατών, που ονομαζόταν The League of Just Men, στο Κομμουνιστικό Κόμμα. Ο Χες, ο Μαρξ, ο Ένγκελς, ο Βίλχελμ Βάιτλινγκ, ο Χέρμαν Κρίγκε, ο Τζόζεφ Βάιντεμαγιερ και οι Ερνστ και Φέρντιναντ Βολφ έπαιξαν σημαντικούς ρόλους. Αυτό συνέβη λίγο πριν από τις επαναστάσεις του 1848 σε όλη την Ευρώπη.

Κατόπιν, ο Μαρξ και ο Ένγκελς υποτίθεται ότι έκαναν κάποια ψεύτικη ρήξη με τον Χες. αλλά αργότερα, ο Μαρξ και ο Ένγκελς δήλωσαν αρκετά ανοιχτά ότι πολλές από τις ιδέες του Χες άξιζαν ευρεία αναγνώριση.

Το «Κομμουνιστικό Μανιφέστο» που δημοσιεύτηκε στο Λονδίνο ήταν πιθανότατα σε μεγάλο βαθμό γραμμένο από συγγραφέα φάντασμα. Ήταν ένα συνονθύλευμα από  προηγούμενες σκέψεις. Ο Μαρξ ανέπτυξε μόνο περαιτέρω τις ιδέες των ηγετών του Illuminist  Adam Weishaupt  και  Clinton Roosevelt . Έκοψε και κόλλησε τα λόγια του ουτοπιστή κομμουνιστή και Illuminati Francois Noel Babeuf (1760-1797) για να δείξει το δρόμο προς τη σοσιαλιστική (Illuminist) επανάσταση.

Για την ιστορία, τώρα πιστεύω ότι οι Ιλλουμινιστές ήταν defacto Σαββατιανοί Φρανκιστές. Παρόλο που ο όρος "Illuminati" είναι χρήσιμος, είναι λίγο παραπλανητικός.

Στο μανιφέστο, ο Μαρξ άντλησε από τις αντικοινωνικές του κολεγιακές φαντασιώσεις:

«Οι κυρίαρχες τάξεις θα τρέμουν πριν από την επερχόμενη Κομμουνιστική Επανάσταση!»

«Μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας μόνο ανατρέποντας βίαια ολόκληρη την κατεστημένη τάξη».

«Είμαστε ανελέητοι και δεν απαιτούμε καμία επιείκεια. Όταν έρθει η σειρά μας, δεν θα κρύψουμε την τρομοκρατία μας ».

[“Karl Marx: Eine Psycho-graphie” του Arnold Kunzli, Βιέννη, 1966]

Στο «Das Kapital» (1867), ο Μαρξ υποστήριξε ότι είναι απολύτως απαραίτητο να τονιστεί η ανάγκη της βίας στις σοσιαλιστικές ενέργειες .

Έγραψε: «Η βία είναι η μαία που βοηθά μια νέα κοινωνία να βγει από τη μήτρα της παλιάς».

Αυτό που πραγματικά ήθελε το πνεύμα του Μαρξ ήταν να μεταχειρίζεται τους υπηκόους τουμε τέτοια βία που τελικά έχασαν κάθε αίσθημα ελέους και ανθρωπιάς προς τους συνανθρώπους τους. Οι μαρξιστές έπαιρναν επίσης όλα τα έσοδα της εργατικής παραγωγής και τους πλήρωναν πολύ λίγα ή καθόλου για τη δουλειά τους. Με αυτόν τον τρόπο, οι μαρξιστές ανέπτυξαν τη σύγχρονη σκλαβιά , κάτι που ο Bentham δεν μπορούσε παρά να φανταστεί.

Η εξαφάνιση των πολύ βαθιών πολιτιστικών αξιών και δημιουργιών ήταν στο επίκεντρο. Το «δόγμα» του Μαρξ αφορούσε μόνο τον τρόπο με τον οποίο η σωματική εργασία δημιουργεί αξία. Αντίθετα, δεν αναγνώριζε τη δημιουργική σκέψη. Διέφερε από τον Χέγκελ, που είχε σκεφτεί με ιδεαλιστικούς όρους, βάζοντας τις ιδέες στο προσκήνιο. ενώ ο Μαρξ προσπάθησε να ξαναγράψει τη διαλεκτική με  υλιστικούς  όρους, υποστηρίζοντας την υπεροχή της ύλης έναντι της ιδέας.

Ορισμένοι κριτές του μαρξισμού προσπαθούν να ισχυριστούν ότι αυτοί που μπορούν να ερμηνεύσουν σωστά το δόγμα δεν έχουν φτάσει ακόμη στην εξουσία. Πώς γίνεται να ήρθαν στην εξουσία μόνο οι μαρξιστές που ερμήνευσαν λανθασμένα το δόγμα; Σκέτη σύγχυση; Σίγουρα δεν υπήρχε περίπτωση ο Μαρξ να είχε πραγματικά σκοπό να λειτουργήσουν οι "διδασκαλίες" του.

Οι φαντασιώσεις του για το κολεγιακό ποίημα είχαν καρποφορήσει: «Παρέσυρε την ανθρωπότητα μαζί του στην κόλαση παρέα με τον Σατανά».

Σύμφωνα με τον πιο διάσημο μύθο, ο Μαρξ δεν είχε χρήματα και εξαρτιόταν οικονομικά από τον «φίλο» του Ένγκελς. Στην πραγματικότητα, ο Nathan Rothschild τον χρηματοδότησε.


Ο Μπακούνιν , στο «Polemique contre les Juifs» («Πολεμική κατά των Εβραίων»), έθεσε ξανά το θέμα, δηλώνοντας ότι ο Μαρξ και το πλήρωμά του «είχαν το ένα πόδι στην τράπεζα και το άλλο στο σοσιαλιστικό κίνημα».

Ο Μαρξ λαχταρούσε τα καλύτερα φαγητά και γαλλικό κρασί, μεταξύ άλλων, τα οποία εισήχθησαν όλα για τα οικογενειακά του γεύματα. Η οικογένειά του είχε αδυναμία στις ακριβές συνήθειες.

Το ανεξέλεγκτο ποτό του Μαρξ και τα άγρια ​​και ακριβά όργια του απλώς αύξησαν την οργή του για το περιβάλλον του. Όλες οι συναντήσεις στο Παρίσι έπρεπε να γίνονται πίσω από κλειστές πόρτες και παράθυρα, για να μην ακουστεί ο βρυχηθμός του Μαρξ στο δρόμο.

Στη συνέχεια, υπάρχουν τα σχόλια του ίδιου του Ένγκελς για τον Μαρξ:

«Ποιος κυνηγάει με άγρια ​​προσπάθεια; Ένας μαύρος από την Τρίερ, ένα αξιόλογο τέρας. Δεν περπατάει ούτε τρέχει, χοροπηδάει στις φτέρνες του και θυμώνει...

«Ήταν γεμάτος μίσος, σαν να τον είχαν πιάσει απ
ό τα μαλλιά 10.000 διάβολοι
».

Ένας διάσημος σοσιαλιστής, Ελευθεροτέκτονας και σύντροφος του Μαρξ, ο Τζουζέπε Ματσίνι, που γνώριζε καλά τον Μαρξ, έγραψε γι' αυτόν: «Η καρδιά του σκάει μάλλον από μίσος παρά από αγάπη για τους ανθρώπους» και πρόσθεσε ότι ο Μαρξ ήταν «ένα καταστροφικό πνεύμα».

Είχε τη συνήθεια να προειδοποιεί: «Θα σε εξοντώσω!»

Ο Fritz Joachim Raddatz στο «Karl Marx: Eine Politische Biographie», Αμβούργο, 1975, γράφει : 

Ο Μαρξ ήταν ένας αναξιόπιστος εγωιστής και ένας ψεύτης ραδιουργός που ήθελε μόνο να εκμεταλλευτεί τους άλλους, σύμφωνα με τον βοηθό του, τον Karl Heinzen [Karl Heinzen, «Erlebtes», Βοστώνη, 1864]. Ο Heinzen πίστευε επίσης ότι ο Μαρξ είχε μικρά, άσχημα μάτια «που πέταγαν φλόγες κακής φωτιάς».

Ο Μαρξ δεν ενδιαφερόταν για τη δημοκρατία. Το συντακτικό επιτελείο της Neue Rheinische Zeitung ήταν, σύμφωνα με τον Ένγκελς, οργανωμένο έτσι ώστε ο Μαρξ να γίνει δικτάτοράς του.

Δεν άντεχε την κριτική. Πάντα εξαγριωνόταν αν κάποιος προσπαθούσε να τον επικρίνει. Το 1874, όταν ο Δρ. Λούντβιχ Κούγκελμαν απλώς άφησε να εννοηθεί ότι αν ο Μαρξ οργάνωνε τη ζωή του λίγο καλύτερα, θα μπορούσε να τελειώσει το «Κεφάλαιο», ο Μαρξ δεν θα είχε καμία σχέση με τον Κούγκελμαν και τον συκοφάντησε ανελέητα.

Ο Μαρξ συνέλεξε πληροφορίες για τους πολιτικούς του αντιπάλους και αντιπάλους. Παρέδωσε τις σημειώσεις που έκανε στην αστυνομία, πιστεύοντας ότι ήταν προς όφελος του.

Ο Καρλ Μαρξ καταδίκασε την εκμετάλλευση των ανθρώπων. Ο ίδιος εκμεταλλευόταν όλους κοντά του. Πολέμησε όλους αυτούς που δεν μπορούσε να υποτάξει. Ακόμη και ως παιδί, ήταν πραγματικός τύραννος. Η δουλειά ήταν αυτό που ήθελε λιγότερο από όλα ο Μαρξ. Έκανε πολλές κερδοσκοπίες στο χρηματιστήριο, ωστόσο, χάνοντας συνεχώς τεράστια χρηματικά ποσά. Ούτε έδειξε κανένα ενδιαφέρον για τη δουλειά των άλλων. Πολλοί τεχνίτες που προσέλαβε χρειάστηκε να περιμένουν πολύ καιρό για την αμοιβή τους. Η οικονόμος του, Helen Demuth, δούλευε σαν σκλάβος στο σπίτι του για 40 χρόνια χωρίς καμία απολύτως αμοιβή σε μετρητά.

Σε περαιτέρω αναφορά στην οικονόμο του Μαρξ, Έλεν Ντέμουθ, μπορούμε να πούμε ότι στις 23 Ιουνίου 1851, γέννησε ένα αγοράκι του οποίου το όνομα του πατέρα ήταν Καρλ Μαρξ. Ωστόσο, ο πατέρας ήθελε να μην μάθει τίποτα για τον Henry Frederick Demuth, έτσι το αγόρι παραδόθηκε σε ένα ανάδοχο σπίτι. Η περίπτωση του αποκηρυγμένου γιου έγινε αργότερα αμηχανία για τους ηγέτες των Μπολσεβίκων στη Μόσχα, έτσι ο Ιωσήφ Στάλιν χαρακτήρισε μυστικές εκείνες τις επιστολές μεταξύ του Μαρξ και του Ένγκελς, όπου αυτή η υπόθεση είναι πολύ εμφανής. (Viikkolehti, 11 Ιανουαρίου 1992.)

Ο Μαρξ υποστήριξε τη δουλεία στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Όπως ο αδερφός του Sabattean Illuminati Albert Pike, εξέφρασε τις ρατσιστικές του απόψεις ενάντια στους μαύρους. Ο ρατσισμός και τα αντισημιτικά τσαντάκια χρησιμοποιήθηκαν από τον Μαρξ ως τέχνασμα ελέγχου και εκφοβισμού.

Ο Μαρξ κήρυττε για μια καλύτερη κοινωνία αλλά δεν νοιαζόταν για καμία ηθική. Ούτε τον ένοιαζε η καθαριότητα. Αυτό είχε άσχημη επίδραση τόσο στην υγεία του όσο και στις επαφές του με άλλους επαναστάτες. Υπέφερε από βρασμούς για 25 χρόνια.

Το 1873 αυτές οι βράσεις του προκάλεσαν νευρικό κλονισμό που οδήγησε σε τρόμο και βίαιες κρίσεις οργής. Δεν έτρωγε ποτέ φρούτα ή λαχανικά. Η παρατεταμένη αϋπνία ήταν συνέπεια και ο Μαρξ έκανε χρήση ναρκωτικών και εθίστηκε. Του άρεσε το κρασί και τα λικέρ και κάπνιζε τεράστια ποσότητα πούρων.

Ἀπό : winterwatch.net


Ἡ Πελασγική

Οἱ μαριονέτες τῆς Καμπαλαρίας πού μανιωδῶς ἐπιδιώκουν τόν Ἀρμαγεδδῶνα


 Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε την Τετάρτη ότι η απόρριψη των προειδοποιήσεων του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν σχετικά με τους κινδύνους της χρήσης δυτικών όπλων από την Ουκρανία για επίθεση σε ρωσικό έδαφος είναι ταυτόχρονα προκλητική και επικίνδυνη.

«Μια τέτοια επιδεικτική επιθυμία να μην ληφθούν σοβαρά υπόψη οι δηλώσεις του Ρώσου προέδρου είναι ένα απολύτως κοντόφθαλμο και αντιεπαγγελματικό βήμα » , είπε ο Πεσκόφ στους δημοσιογράφους.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ αρνήθηκε σε συνέντευξή του την Τρίτη ότι το να επιτραπεί στην Ουκρανία να χρησιμοποιήσει δυτικά όπλα μεγάλου βεληνεκούς για να χτυπήσει βαθιά στη Ρωσία θα περνούσε την «κόκκινη γραμμή» της χώρας παρά τις προειδοποιήσεις του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν.

«Υπήρξαν πολλές κόκκινες γραμμές που είχε δηλώσει ο ίδιος [ο Πούτιν] στο παρελθόν, και δεν έχει κλιμακωθεί, που σημαίνει επίσης ότι εμπλέκονται άμεσα συμμάχοι του ΝΑΤΟ στη σύγκρουση», δήλωσε ο Στόλτενμπεργκ στην εφημερίδα The Times.


Ο Στόλτενμπεργκ είπε ότι υποστήριξε το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γαλλία στην απόφασή τους να άρουν τους περιορισμούς στη χρήση όπλων μεγάλου βεληνεκούς από το Κίεβο κατά της Ρωσίας. Υποστήριξε ότι η χρήση τους από την Ουκρανία δεν θα έφερνε τη συμμαχία σε σύγκρουση με τη Ρωσία.

Ο Πούτιν είπε ότι οι χώρες του ΝΑΤΟ ουσιαστικά αποφασίζουν εάν θα εμπλακούν άμεσα στην ουκρανική σύγκρουση. Προειδοποίησε ότι η άμεση συμμετοχή δυτικών χωρών στη σύγκρουση θα αλλάξει τη φύση της, αναγκάζοντας τη Ρωσία να ανταποκριθεί στις αναδυόμενες απειλές.

Εν τω μεταξύ, ο Ούγγρος υπουργός Εξωτερικών Peter Szijjarto δήλωσε την Τετάρτη ότι η Ουγγαρία ανησυχεί για την πιθανή χρήση όπλων μεγάλου βεληνεκούς για να χτυπήσουν τη Ρωσία, καθώς κάτι τέτοιο θα έρχεται σε αντίθεση με τα συμφέροντα ασφάλειας της Ευρώπης και θα εντείνει τον κίνδυνο κλιμάκωσης. Τόνισε ότι «η Ουγγαρία ενδιαφέρεται για την ειρήνη και κάθε βήμα που απειλεί την κλιμάκωση μας προκαλεί ανησυχία», προσθέτοντας ότι η χρήση πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς εναντίον στόχων βαθιά στη Ρωσία θα «αυξάνει την απειλή της κλιμάκωσης», η οποία έρχεται σε αντίθεση με την ευρωπαϊκή ασφάλεια συμφέροντα.

 ΜΟΣΧΑ (Sputnik


Η ρωσική αεράμυνα αποκρούει μια μαζική επίθεση με drone στη ρωσική πόλη Toropets, που βρίσκεται στην περιοχή Tver, με τις τοπικές αρχές να αποφασίζουν να απομακρύνουν μερικώς τον πληθυσμό από τις πληγείσες περιοχές, ανακοίνωσε την Τετάρτη η περιφερειακή κυβέρνηση.

 Νωρίτερα την Τετάρτη, η περιφερειακή κυβέρνηση δήλωσε ότι ξέσπασε πυρκαγιά στο Toropets αφού οι δυνάμεις αεράμυνας κατέρριψαν drones.
 «Στο Toropets, στην περιοχή Tver, η διαδικασία κατάσβεσης πυρκαγιάς βρίσκεται σε εξέλιξη στο σημείο της πτώσης των συντριμμιών του drone, οι δυνάμεις αεράμυνας συνεχίζουν να αποκρούουν μια μαζική επίθεση drone στους ουρανούς πάνω από την πόλη», ανέφερε η κυβέρνηση στο Telegram. 
Επιπλέον, αποφασίστηκε η μερική απομάκρυνση του πληθυσμού από περιοχές όπου λειτουργεί η αεράμυνα και βρίσκεται σε εξέλιξη η πυρόσβεση.


Επίθεση με ουκρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη προκάλεσαν μερική εκκένωση στη ρωσική πόλη Toropets
Τα θραύσματα που έπεσαν προκάλεσαν πυρκαγιές στο Τορόπετς, δήλωσαν αξιωματούχοι
Διατάχθηκε μερική εκκένωση στο Toropets, μια πόλη 11.000 κατοίκων στα βορειοδυτικά της Μόσχας, όπου «θραύσματα» ενός κατεδαφισμένου ουκρανικού μη επανδρωμένου αεροσκάφους προκάλεσαν φωτιά, δήλωσε ο κυβερνήτης της περιφέρειας Tver, Igor Rudenya, τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Η τοπική αντιαεροπορική άμυνα ενεργοποιήθηκε για να αναχαιτίσει ένα εχθρικό UAV, είπε ο Rudenya, προσθέτοντας ότι οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ανταποκρίνονται στην πυρκαγιά που προκλήθηκε από «πτώση θραυσμάτων drone».

Ο κυβερνήτης διέταξε «μερική εκκένωση των κατοίκων από την περιοχή όπου δραστηριοποιείται η αεράμυνα και οι συμμετέχοντες εργάζονται για να περιορίσουν τη φωτιά», σύμφωνα με δήλωση του γραφείου του. Δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα.

Συνολικά 54 ουκρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη καταστράφηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας σε πέντε ρωσικές περιοχές, ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων TASS...

Ἀπό : swentr.site

Ἀπό τήν μία πλευρά οἱ ψυχοπαθεῖς φιλοπόλεμοι, μαριονέτες τῆς Καμπαλαρίας Μπάϊντεν-Χέρρις καί ἡ ἐγκληματική συμμορία τους κάνουν τά πάντα ὥστε νά ἐμπλέξουν τήν Ἀνθρωπότητα σέ ἕναν Γ΄Π.Π. πού θά εἶναι ἀπολύτως ὁλέθριος καί ἀπό τήν ἄλλη ὁ Τράμπ καί ἡ ὀμάδα του πού ἐργάζονται μέ κάθε τρόπο, γιά τήν Εἰρήνη, στέλνοντας τά μηνύματα ἔνθεν κακεῖθεν. Ἐντός κι᾿ἐκτός ΗΠΑ, οἱ φωνές τους μόνον γιά μία ὀδό μιλοῦν, ἀπό τήν πρώτη στιγμή τῆς Εἰδικῆς Ῥωσσικῆς Ἑπιχειρήσεως στήν Οὐκρανία : τῆς Εἰρήνης ! 


Ο Τραμπ Τζούνιορ και ο RFK Τζούνιορ προειδοποιούν για κίνδυνο πυρηνικού πολέμου 
Οι ΗΠΑ πρέπει να συνάψουν ειρήνη με τη Ρωσία πριν πυροδοτήσουν τον «Αρμαγεδδώνα», δήλωσε ο γιος του Ρεπουμπλικανού υποψηφίου και αμερικανός πολιτικός

Η Ουάσιγκτον θα πρέπει να σταματήσει να μπερδεύει την αυτοσυγκράτηση της Ρωσίας ως αδυναμία και να ανοίξει αμέσως απευθείας συνομιλίες με τη Μόσχα, δήλωσε ο γιος του Ρεπουμπλικανού υποψηφίου για την προεδρία Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ και ο πρώην Δημοκρατικός Ρόμπερτ Φ. Κένεντι.

Ο RFK Jr, ανιψιός του προέδρου John F. Kennedy, υποστήριξε τον Τραμπ τον περασμένο μήνα και ανέφερε τη σύγκρουση Ρωσίας-Ουκρανίας και τις δυνατότητές της να κλιμακωθεί σε πυρηνικό πόλεμο ως έναν από τους κύριους λόγους.

Οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους επιτρέποντας στην Ουκρανία να χρησιμοποιήσει τα όπλα τους για επιδρομές μεγάλου βεληνεκούς στη Ρωσία «θα έθετε τον κόσμο σε μεγαλύτερο κίνδυνο πυρηνικής έκρηξης από οποιαδήποτε άλλη στιγμή μετά την κουβανική πυραυλική κρίση», έγραψαν ο Τραμπ και ο Κένεντι σε άρθρο γνώμης που δημοσίευσε The Hill την Τρίτη.

Με τίτλο «Διαπραγματευτείτε με τη Μόσχα για να τερματιστεί ο πόλεμος στην Ουκρανία και να αποτραπεί η πυρηνική καταστροφή», το άρθρο υποστηρίζει ότι οι ΗΠΑ πρέπει να επικεντρωθούν στην εξεύρεση «διπλωματικής διέξοδο σε έναν πόλεμο που δεν θα έπρεπε ποτέ να είχε επιτραπεί να λάβει χώρα», κατηγορώντας τον Λευκό Οίκο να ακολουθήσει μια πολιτική που η Ρωσία έχει πει ρητά ότι θα ισοδυναμούσε με ανοιχτό πόλεμο.
«Ορισμένοι Αμερικανοί αναλυτές πιστεύουν ότι ο Πούτιν μπλοφάρει και προτιμούν να τον αποκαλούν μπλόφα», έγραψαν οι Κένεντι και Τραμπ. «Αυτοί οι αναλυτές μπερδεύουν την αυτοσυγκράτηση με την αδυναμία. Ουσιαστικά, υποστηρίζουν μια στρατηγική που θα τραβήξει την υπόθεση στα άκρα ».
Σημειώνοντας ότι οι ΗΠΑ διευρύνουν σταθερά τις παραδόσεις όπλων στο Κίεβο, από πυραύλους HIMARS και πυρομαχικά διασποράς έως άρματα μάχης Abrams, μαχητικά αεροσκάφη F-16 και πυραύλους ATACMS μεγάλου βεληνεκούς, ο Τραμπ και ο Κένεντι είπαν ότι κάθε βήμα «φέρνει τον κόσμο πιο κοντά στο χείλος του γκρεμού του Αρμαγεδδώνα».
«Η λογική τους φαίνεται να είναι ότι αν πειράξεις μια αρκούδα πέντε φορές και δεν ανταποκριθεί, είναι ασφαλές να την πειράξεις ακόμα πιο έντονα για έκτη φορά», είπαν. «Μια τέτοια στρατηγική θα μπορούσε να είναι λογική αν η αρκούδα δεν είχε δόντια».
Ο Λευκός Οίκος Μπάιντεν-Χάρις φαίνεται να έχει «ξεχάσει» ότι η Ρωσία είναι μια πυρηνική δύναμη και έχει πει πολλές φορές ότι είναι έτοιμη να χρησιμοποιήσει τέτοια όπλα εάν κινδυνεύσει, υποστήριξαν οι συγγραφείς.
«Φανταστείτε αν η Ρωσία παρείχε σε άλλη χώρα πυραύλους, εκπαίδευση και πληροφορίες στόχευσης για να χτυπήσει βαθιά στο αμερικανικό έδαφος. Οι ΗΠΑ δεν θα το ανεχτούν ποτέ. Δεν πρέπει να περιμένουμε να το ανεχτεί ούτε η Ρωσία», είπαν.
Η εκτόξευση αμερικανικών πυραύλων στη Ρωσία θα οδηγούσε αναπόφευκτα σε μια πυρηνική ανταλλαγή, υποστήριξαν ο Τραμπ και ο Κένεντι, προειδοποιώντας ότι «αυτό το παιχνίδι του πυρηνικού «κοτόπουλου» ( είναι ένα μοντέλο σύγκρουσης για δύο παίκτες στη θεωρία παιγνίων . Η αρχή του παιχνιδιού είναι ότι ενώ το ιδανικό αποτέλεσμα είναι να υποχωρήσει ένας παίκτης (για να αποφευχθεί το χειρότερο αποτέλεσμα, αν κανένας από τους δύο δεν υποχωρήσει), τα άτομα προσπαθούν να το αποφύγουν από περηφάνια, μη θέλοντας να μοιάζουν με «κοτόπουλα». Κάθε παίκτης χλευάζει τον άλλον για να αυξήσει τον κίνδυνο ντροπής στην υποχώρηση...ἐδῶ) έχει πάει αρκετά μακριά». 

Κανένα αμερικανικό συμφέρον δεν διακυβεύεται στην Ουκρανία, υποστήριξαν, αποκαλώντας «τρέλα» να διακινδυνεύεις έναν πυρηνικό πόλεμο για χάρη της «νεοσυντηρητικής φαντασίωσης της παγκόσμιας «κυριαρχίας πλήρους φάσματος». Ένας τέτοιος πόλεμος θα τερμάτιζε τον πολιτισμό και ίσως ακόμη και την ανθρωπότητα, επομένως η αποκλιμάκωση της σύγκρουσης στην Ουκρανία είναι «πιο σημαντική από οποιοδήποτε από τα πολιτικά ζητήματα για τα οποία διαφωνεί το έθνος μας».

Το αμερικανικό κοινό πρέπει «να απαιτήσει, αυτή τη στιγμή, από τον [Αντιπρόεδρο Καμάλα] Χάρις και τον Πρόεδρο [Τζο] Μπάιντεν να ανατρέψουν την παράφορη πολεμική τους ατζέντα και να ξεκινήσουν άμεσες διαπραγματεύσεις με τη Μόσχα», κατέληξαν οι Τραμπ και Κένεντι.

Οι ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας διακόπηκαν την άνοιξη του 2022, με τις δύο πλευρές να αλληλοκατηγορούνται για μη ρεαλιστικές απαιτήσεις. Οι ΗΠΑ επέμειναν έκτοτε ότι μια ειρηνευτική συμφωνία μπορεί να γίνει μόνο με τους όρους του Κιέβου και δεσμεύτηκαν επανειλημμένα να υποστηρίξουν και να εξοπλίσουν την Ουκρανία για «όσο χρειαστεί».

Ἀπό : swentrsite

Τί θά ἐπικρατήσῃ ; Ἡ φωνή τῆς Λογικῆς πού ἀναφέρεται στήν Εἰρήνη ἤ αὐτή τῶν ψυχοπαθῶν-φιλοπόλεμων μαριονετῶν τῆς Καμπάλα ; Ὅλα εἶναι ἀπροσδιοόριστα,ἀκόμη. Ἴσως, ἐάν προλάβουν καί γίνουν ἐκλογές στίς ΗΠΑ, τό ἀποτέλεσμα νά εἶναι αὐτό πού θά καθορίσῃ τήν συνέχεια. Μία συνέχεια πού ἐάν ἐκλεγεῖ ἡ θεότρελη, σατανισμένη Χάρρις δέν θά ἔχῃ κανένα ἄλλο ἀποτέλεσμα πέραν ἀπό τό νά φέρῃ τόν κόσμο πιό κοντά στόν γκρεμό τοῦ Ἀρμαγεδδῶνα. Καί τότε θά ἔχουν ὅλα τελειώσει.Ἐάν φθάσουμε στίς ἀμερικανικές ἐκλογές,τότε ὅλα ἐξαρτῶνται ἀπό τόν ἴδιο τόν ἀμερικανικό λαό. 

Υ.Γ.  Ὅσοι Ἕλληνες δέν εἶναι στό πλευρό τῆς Ῥωσσίας,εἶναι ἀπόλυτα ὑποχείρια τῆς Καμπαλαρίας τήν ὁποία ἐξυπηρετοῦν καί βοηθοῦν νά κυριαρχήσῃ πιό δουλικά ἀκόμη καί ἀπό τόν πιό νεοταξίτη ἀνά τήν ὑφήλιον. 


Ὁρίστε ποιοί εἶναι οἱ ἄρρωστοι πού βρίσκονται ἀπέναντι στήν Ῥωσσία. 

Ποιός εἶναι το κακό ; Ἡ Ῥωσσία πού ὑποστηρίζει τήν Πολιτιστική Παράδοσιν τῶν λαῶν ἤ οἱ Μπάϊντεν-Χάρρις,το ΝΑΤΟ, οἱ χῶρες τῆς Δύσεως πού ὑποστηρίζουν τήν νεοναζιστική συμμορία τῆς Οὐκρανίας γιά νά καταστρέψουν τήν Ῥωσσία ; Δέν εἶναι δύσκολη ἡ ἀπάντησις... Ο άνδρας που αναφέρεται ότι βρίσκεται πίσω από τους πυροβολισμούς στο κλαμπ γκολφ της Φλόριντα φαίνεται να έχει εμμονή με την αφήγηση του κατεστημένου για την Ουκρανία



Ἡ Πελασγική

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024

Ἡ Πολιτισμική Κατάκτησις ἀπό τό LGBT+


Σήμερα στήν Γεωργία ψηφίστηκε καί ἔγινε Νόμος τοῦ Κράτους ἕνα πακέτο 19 προτάσεων πού ἀποσκοποῦν στήν προώθηση τῶν «οἰκογενειακῶν ἀξιῶν» καί τῆς «προστασίας τῶν ἀνηλίκων» Κύρια σημεῖα τοῦ Νόμου ἡ ἀπαγόρευσις τοῦ γάμου τῶν ὁμοφυλοφίλων, τῆς ἀλλαγῆς φύλου, τῆς υἱοθετήσεως παιδιῶν ἀπό ὁμοφυλοφίλους,τήν LGBT προπαγάνδα στά ἐκπαιδευτικά ἱδρύματα καί τά μμε. ...  (ἐδῶ) . 


Στήν χώρα μας σήμερα ἑλληνικό δικαστήριο κατεδίκασε ἕναν ὁδηγό ταξί σέ ποινή ἕξι μηνῶν για «εξύβριση» με χαρακτηριστικά «ρατσισμού»
. Ὁ καταγγέλων, τό "θύμα" ὅπως τό χαρακτηρίζουν εἶπε ὅτι ὁ ταξιτζῆς τόν ἐρώτησε ἐάν μέ τήν γυναῖκα πού ἀποχαιρετιστήκανε στό ἀεροδρόμιο εἶχαν σχέσεις. 

«Έχει ομοφοβικές πεποιθήσεις και δεν μπόρεσε να τις κρατήσει για τον εαυτό του», εἶπε τό ...θύμα καἰ τό δικαστήριο ἀπεφάνθη : 6 μῆνες γιά «ομοφοβικά και ρατσιστικά χαρακτηριστά». ( ἀπό ἐδῶ )


Πᾶμε στό ῥωσσικό ντοκιμαντέρ содом. Δημιουργημένο ἀπό τό 2015 θά μποροῦσε κανείς νά τό χαρακτηρίσῃ ὡς τό πλέον κατατοπιστικό ἐπί τοῦ θέματος ἀτζέντα LGBT+στήν νιοστή, παγκοσμίως. Ἐκεῖ παρακολουθοῦμε τόν ἀμερικανό ἀκτιβιστή κατά τῆς ὁμοφυλοφιλίας καί δικηγόρο Scott Lively νά περιγράφει τά στάδια κατακτήσεως τῶν ἀνθρωπίνων κοινωνιῶν,τῶν χωρῶν τῆς Δύσεως ἀλλά καί τῶν πρώην χωρῶν τῆς Σοβιετικῆς Ἑνώσεως, ἀπό τήν LGBT+στήν νιοστή, ἀτζέντα.

Γιά τούς ἀμερικανούς ὁμοφυλοφίλους,ὁ Scott Lively, εἶναι ὁ νο1 ἐχθρός τους. 

Μᾶς λέει σχετικῶς  : 

« Ἐπιτρέψτε μου νά σᾶς ἐξηγήσω πώς δουλεύει αὐτό τό πρᾶγμα. Πρὄκειται γιά μία διαδικασία Πολιτισμικῆς Κατακτήσεως,πέντε βημάτων. Ἀρχίζει μέ τό αἴτημα γιά Ἀνοχή. Ἀπό τήν στιγμή πού θά ἐπιτύχουν οἱ  LGBT+ στήν νιοστή,νά τούς ἀφήνουν ἥσυχους μετά ἔρχεται ἡ ἀπαίτησίς τους γιά Ἀποδοχή πού σημαίνει ἀναγνώρισις ἰσοτιμίας. 

Μετά ἔρχεται ἡ Ἐξύμνησις, δῆλα δή πρέπει ὅλοι νά ἀποδεχθοῦν τήν ὁμοφυλοφιλία καί νά τήν προωθοῦν σάν κάτι καλό καί πολύτιμο. Στήν συνέχεια ἔρχεται ἡ Ἐπιβεβλημένη Συμμετοχή. Πρέπει ὅλοι νά συμμετέχουν στήν γκέϋ κουλτούρα.

Στήν συνέχεια τό ἑπόμενο και τελικό βῆμα εἶναι ἡ Τιμωρία τῶν Διαφωνούντων

Ἡ Ῥωσσία καἱ οἱ χώρες τῆς πρώην Σοβιετικῆς Ἑνώσεως πού βρίσκονται στό πρῶτο στάδιο τῆς Ἀνοχῆς,δέν ἀντιλαμβάνονται τό πρόβλημα.(Σημ. Πελασγ. Τό ντοκιμαντέρ δημιουργήθηκε τό 2015. Ὅπως ἀντιλαμβάνεσθε οἱ Νόμοι καί οἱ περιορισμοί πού ἔχουν ἐπιβληθεῖ κατά τῆς LGBT+ στήν νιοστή ἀτζέντας δέν εἶχαν ἀκόμη συνταχθεῖ. Καί πολύ λογικῶς ὁ ἀμερικανός ἀκτιβιστής ἔκρουε τόν κώδωνα τοῦ κινδύνου. Ἐκεῖνες οἱ χῶρες, οἱ περισσότερες τοὐλάχιστον, τόν ἄκουσαν...) Ὅμως αὐτό [το πρόβλημα] ὑπάρχει καί εἶναι ὁ σπόρος πού φυτεύεται στό χῶμα. Ὁ σπόρος εἶναι ἡ πολιτική κατά τῶν διακρίσεων. Μία πολιτική πού βασίζεται στόν λεγόμενο "σεξουαλικό προσανατολισμό"

Τό θυμᾶστε ; Ἔμ βεβαίως καί δέν ἀρκεῖ. Ἐδῶ στό ἑλλάντα τό πᾶμε μέχρι ...τέλους, κυριολεκτικῶς !  Ἐπεί δή «Ἕνας Νόμος Δέν Ἀρκεῖ» 

Συνεπῶς τό τελικό στάδιον εἶναι ἡ τιμωρία τῶν διαφωνούντων. Ἴσως καί ἀκόμη ἐκείνων πού πιθανῶς νά εἶναι διαφωνούντες κατά τήν ἄποψιν ἄλλων. Ὅπως ὁ ταξιτζῆς στήν Θεσσαλονίκη πού καταδικάστηκε σέ 6 μῆνες γιά μία ἁπλή ἐρώτησιν τήν ὁποία ἐξέλαβε ὁ καταγγέλων ( "θῦμα" τόν χαρακτηρίζει ἡ μηνυτήρια ἀναφορά και τό δικαστήριο) ὡς ὑποκρύπτουσα "ὁμοφοβικές πεποιθήσεις". 


Ἀπ΄ ὅ,τι καταλαβαίνετε ἡ χώρα μας δυστυχῶς, βρίσκεται στό τελευταῖο στάδιο τῆς LGBT+στήν νιοστή ἀτζέντας. Τιμωρία τῶν διαφωνούντων ! 

Τί πάει πιό πέρα ἀπό αὐτό ; Ὅ,τι ἀκριβῶς προσπαθοῦν χῶρες ὅπως ἡ Ῥωσσία, ἡ Οὐγγαρία, ἡ Γεωργία νά διαφυλάξουν : Τίς οἰκογενειακές ἀξίες, τά παιδιά, τό μέλλον τῶν κοινωνιῶν τους, τήν παράδοσίν τους. Ὅλα αὐτά ἡ χώρα μας, οἱ ἐξουσιαστές μας γιά τήν ἀκρίβεια, ἔχουν βαλθεῖ νἀ τά γκρεμίσουν. Κι᾿ἄν χαθοῦν ὅλα αὐτά τί μένει ; Τίποτε ! Ἀπό ἐκεῖ καί μετά ἀνοίγει διάπλατα ὁ δρόμος κι᾿ἀναλαμβάνει ἡ τεχνητή νοημοσύνη γιά ἕναν "νέο πλανήτη Γῆ". Τί καί ποιοί θά βρίσκονται σ᾿αὐτόν ; Πιστεύω πώς τό φαντάζεστε...

Δέκα drag queens ἀλλάζουν τήν Γαλλία !!!, Ἐσεῖς τί λέτε, τήν ἄλλαξαν ἤ ὄχι ; 

Ὄχι μόνον τήν ἄλλαξαν, ἀλλά καί τήν παρά ἄλλαξαν ! Ἤ ...μετάλλαξαν ; ( ΕΔΩ , ΕΔΩ καί βεβαίως  ΕΔΩ


Ἡ Πελασγική


Τέλος ἡ προπαγάνδα LGBTQ καί ἀλλαγή φύλου, μέ Νόμο, στήν Γεωργία !


Πόσες χώρες ἔχουν τό σθένος καί τήν δύναμιν νά τά βάλλουν μέ τίς ἐπιταγές τῆς Καμπαλαρίας ; Μάλιστα μέ μία ἀπό τίς κύριες προπαγάνδες της, τήν προστασία καί προώθησιν τοῦ κινήματος τῶν πάσης φύσεως μή ὁμαλῶν ὀντοτήτων ἤ ἀλλιῶς LGBTQ ++++++ . Ναί, ἡ Ῥωσσία καί ἠ Οὐγγαρία θά ἔλεγε κανείς πώς εἶναι οἱ κορυφαῖες στήν προσπάθεια προστασίας τῶν κοινωνιῶν τους ἀπό ὅλη αὐτή τήν προπαγάνδα καί κυρίως στήν προστασία τῶν παιδιῶν, μέ ἀναλόγους νόμους. Τό τί ἔχουν ὑποστεῖ ἀπό τήν παγκόσμια ἐξουσιαστική ἐλίτ μέσῳ τῶν ὀργάνων της ( βλέπε ΝΑΤΟ, Ε.Ε. καί διάφορες ἄλλες διεθνοῦς ἐμβελείας ὀργανώσεις ) τά γνωρίζουμε πολύ καλά ὅλοι μας. 

Τώρα μία ἀκόμη χώρα πού θέλει νά προστατεύσει τήν δική της κοινωνία, τά δικά της παιδιά, τήν δική της παράδοσιν ἔχει μπεῖ στήν διαδικασία μέ μία σειρά νομοσχεδίων πού προωθεῖ πρός ψήφισιν : 

Ο πρόεδρος του γεωργιανού κοινοβουλίου, Shalva Papuashvili (φωτό), ανακοίνωσε μια σαρωτική πρωτοβουλία με στόχο την προστασία των παραδοσιακών οικογενειακών αξιών, σε μια κίνηση που χαρακτηρίστηκε από τους επικριτές ως άλλη μια καταστολή εμπνευσμένη από τη Ρωσία... 

Γράφαμε στίς ἀρχές τοῦ περασμένου Ἰουνίου ὅταν ἀνακοίνωνε τό νέο πακέτο νόμων γιά τήν προστασία τῶν Παραδοσιακῶν Ἀξιῶν ἡ Κυβέρνησις τῆς Γεωργίας.Μαζύ μάλιστα μέ αὐτό τό Νομοσχέδιο εἶχε προωθηθεῖ κι᾿ἕνα ἄλλο πού ἀφοροῦσε τήν διαφάνεια τῶν ξένων πρακτόρων καί τῶν ΜΚΟ σχετικῶς. Ἡ Γεωργία πραγματικῶς καί οὐσιαστικῶς ἀπειλήθηκε γιά νά μήν προχωρήσουν τά Νομοσχέδια αὐτά : 

«Βλέπετε τι συνέβη με τον Φίκο και θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί», φέρεται να είπε ο Ευρωπαίος Επίτροπος για τη "Γειτονία και τη Διεύρυνση" στην Επιτροπή von der Leyen ,Olivér Várhelyi, στον Πρωθυπουργό Kobakhidze κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας στην οποία ο γεωργιανός ηγέτης απειλήθηκε με «μια σειρά μέτρων» ως απάντηση στο απόσπασμα πρότασης νόμου περί διαφάνειας ξένων ΜΚΟ.  ( ἀπό τό δημοσίευμά μας ἐδῶ

Σήμερα, ἡ Γεωργία μπορεῖ νά αἰσθάνεται ὡς μία ἀκόμη ὑπερασπίστρια τῶν Παραδοσιακῶν Ἀξιῶν ἀκολουθώντας τόν δύσκολο δρόμο πού ἔχουν ἐπιλέξει καί ἀγωνίζονται γι᾿αὐτά Ῥωσσία, Οὐγγαρία, Βουλγαρία κυρίως. 

Διαβάζουμε : 

Το Γεωργιανό κοινοβούλιο ενέκρινε την Τρίτη και τελευταία ανάγνωση πακέτου 19 σχεδίων νόμων που, σύμφωνα με το κυβερνών κόμμα Γεωργιανό Όνειρο, αποσκοπούν στην προώθηση των «οικογενειακών αξιών» και της «προστασίας των ανηλίκων». 

Το σχέδιο νόμου «Για την προστασία των οικογενειακών αξιών και των ανηλίκων» υποστηρίχθηκε από 84 μέλη του κοινοβουλίου της Γεωργίας. Κανείς δεν καταψήφισε.

Σύμφωνα με το νέο σχέδιο νόμου, απαγορεύονται οι γάμοι ομοφυλόφιλων, η αλλαγή φύλου, η υιοθεσία παιδιών από μη ετεροφυλόφιλους, η προπαγάνδα και η προώθηση των LGBT σε εκπαιδευτικά ιδρύματα και τα ΜΜΕ, οι διαδηλώσεις για την υποστήριξη των LGBT κ.λπ.

«Μια πρωτοβουλία όπως το σχέδιο νόμου «Για την Προστασία των Οικογενειακών Αξιών και των Ανηλίκων», που αντικατοπτρίζει τόσο ολοκληρωμένα τα συμφέροντα της κοινωνίας μας, είναι σπάνια», δήλωσε ο Rati Ionatamishvili, βουλευτής. Ο Νόμος θα σταλεί στην Πρόεδρο Salome Zourabichvili για υπογραφή. (ἐδῶ


Αὐτά δέν εἶναι ἁπλῶς πολύ καλά νέα,εἶναι κυρίως ἕνα ἀκόμη θανατηφόρο χτύπημα στήν Καμπαλαρία. Κι᾿ὁ ἀγῶνας συνεχίζεται ἀκόμη πιό σκληρός ! 

Και στη Σλοβακία νομοσχέδιο κατά της προπαγάνδας των ΛΟΑΤΚΙ+ στα σχολεία.


Ἡ Πελασγική 

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024

Κάποια ἀμφιβολία γιατί μάχονται μέ μανία τόν Τράμπ ;


Ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος για την προεδρία Ντόναλντ Τραμπ έχει υποσχεθεί να αναδιαρθρώσει το σχολικό σύστημα των ΗΠΑ για να εξαλείψει τις "wokeness" – neoliberal  ιδέες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που αφορούν τη φυλή και το φύλο, που υποστηρίζονται από «ριζοσπαστικούς αριστερούς μανιακούς».

Ο Τραμπ προτείνει τη μείωση της ομοσπονδιακής χρηματοδότησης για σχολεία και προγράμματα που προωθούν την «κριτική θεωρία φυλής» (CRT) . Σύμφωνα με το GOP, οι σύγχρονες μελέτες CRT είναι προκατειλημμένες κατά των λευκών και ασιατικών λαών, του κράτους και του νόμου.


Ο Τραμπ δεσμεύεται να καταπολεμήσει την « τρανσέξουαλ παραφροσύνη»
στα σχολεία που πιέστηκαν να υιοθετήσουν νέους κανονισμούς του Τίτλου ΙΧ για την ταυτότητα φύλου των μαθητών υπό τον κίνδυνο να χάσουν την ομοσπονδιακή χρηματοδότηση υπό τον Τζο Μπάιντεν. Οι κανόνες περιλαμβάνουν την παροχή πρόσβασης σε γυναικεία ντουλάπια και τουαλέτες για βιολογικά αρσενικά που αυτοπροσδιορίζονται ως «κορίτσια» και επιτρέπουν στους τρανς αθλητές να συμμετέχουν σε σχολικά αθλήματα «που ταιριάζουν με την ταυτότητά τους».

Υποστηρίζετε τον Πρόεδρο Τράμπ να απολύσει αμέσως, κάθε DEI Woke ( Ποικιλομορφία, ισότητα και ένταξη ) που προσλαμβάνει ο στρατός μας ;(ἐδῶ)

Ο Τράμπ σχεδιάζει επίσης να υποβάλει σε έλεγχο τις «οργανώσεις διαπίστευσης» σχετικά με την «αφύπνιση» και να παράσχει εναλλακτικές λύσεις για τα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Υποστηρίζετε τον σύζυγό μου, Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, να τερματίσει όλες τις χρηματοδοτήσεις για την Ουκρανία και τον Ζελένσκι από την πρώτη ημέρα της νέας του κυβέρνησης ; ( ἐδῶ)

Επιδιώκει επίσης να κλείσει το ομοσπονδιακό Υπουργείο Παιδείας, το οποίο κατηγορείται από τους συντηρητικούς ως εστία «αφυπνίσεως».

Οι συντηρητικοί των ΗΠΑ δεν είναι η μόνη δύναμη που μάχεται ενάντια στις νεοφιλελεύθερες ιδέες .

Τον Νοέμβριο του 2022, ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν υπέγραψε διάταγμα για την ενίσχυση των παραδοσιακών πνευματικών και ηθικών αξιών στην κοινωνική ζωή της Ρωσίας, ενώ τον Δεκέμβριο του 2023 υπέγραψε νόμο που ενισχύει τις παραδοσιακές αξίες στο ρωσικό «κυρίαρχο εκπαιδευτικό σύστημα».

Η ανατροφή και η εκπαίδευση των παιδιών σύμφωνα με τις παραδοσιακές αξίες θεωρείται απαραίτητη προϋπόθεση για τη διαμόρφωση της εθνικής ταυτότητας και την προστασία της κυριαρχίας της Ρωσίας. 

Από τον Σεπτέμβριο τα παιδιά θα λαμβάνουν μαθήματα οικογενειακών σπουδών και υπεράσπισης της Πατρίδας.

Οι νόμοι καταδικάζουν ως καταστροφικές τις neoliberal ιδέες, συμπεριλαμβανομένων των ζητημάτων φύλου και της ατζέντας LGBT+* που προωθούν οι δυτικές ελίτ.

Ἀπό : sputnikglobe.com

Περιγρᾶψτε μέ μία λέξι, αὐτή τήν ὀμάδα MAGA 
ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ( ἐδῶ)


Νομίζω πώς πρέπει νά συμπεριλάβω αὐτό τό βίντεο πού ἔστειλε μέ σχόλιο ὁ ἀγαπητός NORD : 


( ἀπό τήν ἀπάντησίν μου )  
Καλά οἱ Ἀμερικανοί μάτια καί αὐτιά δέν ἔχουν νά τά ᾿δοῦν καί νά τ᾿ἀκούσουν αὐτά ;
Δῆλα δή μία πατσαβούρα τούς λέει ἐδῶ καί 5 χρόνια τό ἴδιο καί τό ἴδιο καί μάλιστα μέ ἔμφασιν καί δέν άναρωτιοῦνται γιατί τό λέει ; Τί ἐννοεῖ ; Τί εἶναι αὐτό πού θέλουν νά ἀφοριστῇ ἀπό ἕνα ἄλλο πού βρίσκεται ἤδη μπροστά τους ;


Ἡ Πελασγική

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024

Νέα ἀπόπειρα δολοφονίας κατά τοῦ Τράμπ

 Εὐτυχῶς εἶναι ζωντανός !


Ο Ντόναλντ Τραμπ μεταφέρθηκε γρήγορα σε ασφαλές μέρος από τη Μυστική Υπηρεσία, αφού οι πράκτορες εντόπισαν έναν άνδρα με ένα ΑΚ-47 κοντά στο Trump International Golf Course και οι πράκτορες άνοιξαν πυρ, σύμφωνα με πηγές των υπηρεσιών επιβολής του νόμου. Ο πρώην πρόεδρος βρισκόταν στο γήπεδο Trump International Golf Course στο West Palm Beach εκείνη την ώρα, γύρω στις 2 το απόγευμα της Κυριακής. Ο ένοπλος εντοπίστηκε από μια ομάδα προώθησης αρκετές τρύπες μπροστά από τον Τραμπ, είπαν οι πηγές στην The Post.

Δεν είναι ξεκάθαρο αν ο άνδρας ήταν στην πορεία ή κοντά σε αυτό. Ένας πράκτορας άνοιξε πυρ, πυροβολώντας πολλές φορές.

«Ο Πρόεδρος Trump είναι ασφαλής μετά από πυροβολισμούς στην περιοχή του. Δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες αυτή τη στιγμή», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Trump, Steven Cheung, το απόγευμα της Κυριακής.

Ο άνδρας συνελήφθη αργότερα από την τοπική αστυνομία στην I-95. Έρχεται σχεδόν ακριβώς δύο μήνες αφότου ο Τόμας Μάθιου Κρουκς πυροβόλησε τον Τραμπ σε συγκέντρωση στο Μπάτλερ της Πενσυλβανίας στις 13 Ιουλίου, τραυματίζοντάς τον στο αυτί. 


Ο Lindsey Graham έγραψε στο Χ λίγα λεπτά μετά την είδηση του πυροβολισμού για να επαινέσει τον πρώην πρόεδρο για το θάρρος του. Μόλις μίλησα με τον Πρόεδρο Τραμπ. Είναι ένας από τους πιο δυνατούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Είναι σε καλή διάθεση και είναι πιο αποφασισμένος από ποτέ να σώσει τη χώρα μας.

 Τα κίνητρα του άντρα δεν είναι ακόμα γνωστά. Συνελήφθη από τους βοηθούς του σερίφη της Παλμ Μπιτς. Ο Λευκός Οίκος εξέδωσε μια δήλωση αμέσως μετά το περιστατικό:

 «Ο Πρόεδρος και η Αντιπρόεδρος ενημερώθηκαν για το περιστατικό ασφαλείας στο Trump International Golf Course, όπου ο πρώην Πρόεδρος Trump έπαιζε γκολφ. Ανακουφίστηκαν όταν έμαθαν ότι είναι ασφαλής. Θα ενημερώνονται τακτικά από την ομάδα τους.»  (Ἀπό ἐδῶ)

Θά ἐνημερωθοῦμε περεταίρω, ἐάν χρειαστεῖ. Ἐλπίζω νά εἶναι ὅλα καλά. 

Τόν ἔχουν "φάει" κυριολεκτικῶς τόν ἄνθρωπο ! Αὐτὀ τό κλῖμα καλλιεργοῦν τά βδελυρά ὄντα... 


Ἡ Πελασγική