" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

Βρέ Διηνέκη,λές;Ὁ ...πρόεδρος τῆς πακιστανικῆς κοινότητος Ἑλλάδος,Τζαβέντ Ἀσλάμ (ὁ καταζητούμενος ἀπό τήν Ἰντερπόλ γιά λαθραία διακίνησιν ἀνθρώπων),μέ πακιστανούς καί ...ἀφρικανούς,συμμετεῖχαν στήν πορεία τοῦ παραμυθιοῦ «αἰδώ Πολυτεχνεῖο»,ἀλλαλάζοντας Liberta !Ὑπό τήν ἀπόλυτον καθοδήγησιν τοῦ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ...Πέτρου Κωνσταντίνου (ΕΔΩ,ΕΔΩ.ΕΔΩ,ΕΔΩ )
Liberta


Δεῖτε τό ἀνάλογον βίντεο,στόν Διόδοτον,ΕΔΩ.

Εἶναι πολλά τά χρήματα... ΕΔΩ καί βεβαίως ΕΔΩΤί δέν καταλαβαίνετε ; ! 

Βρέ Διηνέκη,λές; 
Ποιος είναι ο Τζαβέντ Ασλάμ, πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας στην Ελλάδα;

Ο Τζαβέντ Ασλάμ συνελήφθη στις 6 Νοεμβρίου 2006 από την ελληνική αστυνομία με βάση ένταλμα σύλληψης της Ιντερπόλ, προερχόμενο από το Πακιστάν με ημερομηνία έκδοσης 2 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με το οποίο κατηγορήθηκε για «παράνομη μετανάστευση και λαθραία διακίνηση ανθρώπων» – κατηγορία η οποία τιμωρείται στο Πακιστάν με ποινή φυλάκισης μέχρι 14 έτη.

Τον Ιανουάριο του 2007 το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών απορρίπτει ομόφωνα το αίτημα των πακιστανικών αρχών για την έκδοση του Τζαβέντ Ασλάμ, εκτιμώντας ότι δεν στοιχειοθετείται η κατηγορία που του αποδόθηκε για συμμετοχή σε παράνομη διακίνηση προσώπων επ αμοιβή και ειδικά διακίνηση προσώπων από το Πακιστάν στην Ελλάδα.

Στη συνέχεια, η Εισαγγελία Εφετών άσκησε έφεση κατά του βουλεύματος που δεν επέτρεψε την έκδοση του Τζαβέντ Ασλάμ στις πακιστανικές αρχές και έτσι η έφεση συζητήθηκε ...στον Αρειο Πάγο.

Ο κ. Μακρής πρότεινε να απορριφθεί η έφεση λόγω αμφιβολιών, καθώς κρίνει ότι δεν πρέπει να είναι βάσιμες οι κατηγορίες εις βάρος του Πακιστανού, αφού υπάρχει μάλιστα για την υπόθεση αυτή αθωωτική απόφαση από τα ελληνικά δικαστήρια.

Κατά τη συζήτηση της υπόθεσης στο Ανώτατο Δικαστήριο παρέστη ο τότε πρόεδρος του Συνασπισμού Αλέκος Αλαβάνος, ενώ ως μάρτυρες υπεράσπισης κατέθεσαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Α.Μουσιώτης και του ΚΚΕ Στ.Κόρακας, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αθηνών, Γ.Φελώνης και ο Γιάννης Σιφακάκης από τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Να σημειωθεί πως έξω από το κτίριο του Αρείου Πάγου είχε συγκεντρωθεί μικρή ομάδα ατόμων της συμμαχίας «Σταματήστε τον Πόλεμο» με αρχηγό ποιον άλλον τον Π.Κωνσταντίνου.


Ο Τζαβέντ Ασλάμ και οι μπράβοι του αντιδρούν στις απειλές και την αυτοδικία της Χρυσής Αυγής όμως όταν είναι να αντιμετωπίσουν τους δικούς τους συμπατριώτες,τους πλακώνουν,τους ξυλοφορτώνουν με μαδέρια στα πόδια,τους ξεμαλλιάζουν!

......

Ἐδῶ, ὁλόκληρο τό θέμα καί πολλές φωτό-ντοκουμέντα ξυλοδαρμῶν,ἀπό βίντεο,μέ δράστη τόν «ἐκπρόσωπο» τῶν Πακιστανῶν καί κολλητό τοῦ Κωνσταντίνου :


Ἡ Πελασγική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου