" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

Ὅλα ἐδῶ πληρώνονται ! «Γαμῶ τίς διαδικασίες σας» !


Όταν ο κ. Σαμαράς με τον φαλακρό Ιουδαίο δικηγόρο του Ρότσιλντ, «κομματικοποιούσαν» την «ανεξάρτητη» Δικαιοσύνη, και έστηναν την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής με τους «Συριζοανακριτές» και τους προστατευόμενους «Συριζοψευδομάρτυρες», δεν περίμεναν ότι ο «Δαβίδ του FBI»,  (που είναι «ανώτερο κλιμάκιο»),  θα εύρισκε προστατευόμενους «Συριζοψευδομάρτυρες», για να κρατήσει τον Αλεξ Οβριόπουλο στην Εξουσία, ώστε να παραχωρήσει τη Μακεδονία, να αναγνωρίσει το Κόσσοβο και τους Τσάμηδες και να μετατρέψει τον ελληνικό χώρο σε Κέντρο διερχομένων Ισλαμιστών.

Όλα εδώ πληρώνονται.

Όπως λέει και η παροιμία:« Επίσκοπε τον Δαμαλά δίχως νου, δίχως μυαλά, τα μικρά δε σάρεσαν τα μεγάλα γύρευες. Τώρα κούνα τ’ αραπόπουλο». 

Ο αμερικανός φίλος Λίντον Τζόνσον είπε το 1964 στον (ιουδαίο) πρέσβη Αλέξανδρο Μάτσα : «Γαμώ το Κοινοβούλιο και το Σύνταγμα σας»! Επομένως , τώρα ο Ύπατος Τζέφρεϋ (Πύατ) επαναλαμβάνει : «Γαμώ τις διαδικασίες σας»!. 


ΥΓ, Πιστεύω ότι ο κ. Μιχαλολιάκος, ο Ηλίας, ο κ. Παπάς, και ο κ. Παναγώταρος, ως μεγαλόθυμοι, όταν προφυλακιστεί από το Ανταρτοδικείο ο κ. Σαμαράς, να του πηγαίνουν πορτοκάλια στον Κορυδαλλό, ως καλοί Σαμαρείτες.

Δελτίο τῶν 11

Σχόλιον ἀπό Πελασγική : Ὄχι πώς πιστεύω ὅτι θά ὑπάρξῃ μία τέτοια ἐξέλιξις,ἁπλῶς, μοῦ ἄρεσε τό κείμενον τοῦ Δελτίον 11 ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου