" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2015

Ἀντί γιά τό Μνημόνιο, ἔσκισε τό “παράλληλο πρόγραμμα” ὁ Σύριζα: Μόνον ἡ Χρυσῆ Αὐγή μπορεῖ νά ἀπαλλάξει τήν χώρα ἀπό τούς διεθνεῖς τοκογλύφους
Η απόφαση της κυβέρνησης να πάρει πίσω άρον άρον το τόσο πολυδιαφημισμένο νομοσχέδιο για το «παράλληλο πρόγραμμα» είναι ενδεικτικό της απόλυτα δουλικής στάσης που έχει απέναντι στους δανειστές. Για μια ακόμη φορά οι διεθνείς τοκογλύφοι δείχνουν στην ελληνόφωνη κυβέρνηση ποιος κάνει πραγματικά το κουμάντο και φροντίζουν να την εξευτελίσουν. Μια κυβέρνηση πολιτικών απατεώνων, ανήθικων και ψευτών, η οποία μέσα σε μια νύχτα μετέτρεψε το «όχι» του δημοψηφίσματος σε «ναι», έδωσε χθες νέα διαπιστευτήρια δουλικότητας και εξάρτησης.

Μετά το αυστηρό μήνυμα των Βρυξελλών, ότι η Ελλάδα θα πρέπει να ξεχάσει την δόση του 1 δισεκατομμυρίου ευρώ αν συνεχίσει να λειτουργεί μονομερώς, οι «τζάμπα μάγκες» της εγχώριας κυβέρνησης έσπευσαν να πάρουν πίσω το «παράλληλο πρόγραμμα». Οι φτηνές δικαιολογίες, μάλιστα, ότι το πρόγραμμα «μαζεύτηκε» γιατί αντέδρασαν (!) ΝΔ, Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ δείχνει ακόμη περισσότερο τον υποκριτικό χαρακτήρα της κυβέρνησης, αφού έχει περάσει στο παρελθόν τόσα άλλα νομοσχέδια στα οποία αντιδρούσαν τα προαναφερθέντα κόμματα του «συνταγματικού τόξου».

Είναι ολοφάνερο ότι το πολυδιαφημισμένο «παράλληλο πρόγραμμα» χρησιμοποιήθηκε ως «κράχτης» από την κυβέρνηση για να διασφαλίσει ότι δεν θα υπάρξει κάποια διαρροή από τους βουλευτές της στην ψηφοφορία για τα προαπαιτούμενα, και τώρα το αφήνει στην άκρη προετοιμαζόμενη για το «μεγάλο ζόρι» του Ασφαλιστικού που θα έρθει προς ψήφιση στις αρχές του νέου έτους. Στο ίδιο έργο θεατές, λοιπόν, από το 2010 μέχρι σήμερα, με τους εταίρους και τους δανειστές να διατάζουν και τις εκάστοτε μνημονιακές κυβερνήσεις να υπακούουν στις εντολές των αφεντικών τους.

Με μια κυβέρνηση συνειδητό συνεργάτη των ξένων δυνάμεων κατοχής και με την συστημική αντιπολίτευση να δίνει κι αυτή τα δικά της διαπιστευτήρια εθελοδουλείας, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ αποτελεί την μόνη σοβαρή και σθεναρή ελπίδα και αναγκαιότητα για κάθε συνειδητοποιημένο Έλληνα Πατριώτη που θέλει να αλλάξει ριζικά αυτή την οικτρή κατάσταση όχι απλώς προς το καλύτερο, αλλά για την πλήρη Απελευθέρωση της Χώρας από τον μνημονιακό ζυγό.

Διαβάστε επίσης: Χρήστος Παππάς: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει υποταχθεί πλήρως στους δανειστές


ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου