" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

ΟΙ «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ» ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ ΠΟΥ… ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΠΑΡΙΣΙ ! (βίντεο)

 Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Κάποια πράγματα σχετικά με τους τρομοκράτες στο Παρίσι φαίνεται πως όχι μόνο δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια, αλλά καταλήγουν την όλη υπόθεση σε ένα μεγάλο φιάσκο που δείχνει πως λειτουργούν τα ΜΜΕ.
Είναι γνωστό ότι στον ευρωπαϊκό τύπο κυκλοφορούν φωτογραφίες και ιστορίες από τους δήθεν δράστες του χτυπήματος. Μέχρι στιγμής φαίνεται να έχουν εμφανιστεί εντελώς ζωντανοί οι 2 υποτιθέμενοι τρομοκράτες.


Μια από τους τρομοκράτες σύμφωνα με τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν, είναι η «Hasna Aït Boulahcen». Αλλά η Hasna Aït Boulahcen… ζει εδώ και ένα χρόνο στο Μαρόκο. 

Η φωτογραφία που είχε τραβηχτεί όταν ζούσε στην Γαλλία της δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα γιατί κάποιοι βρήκαν την φωτογραφία της και την πούλησαν σαν τρομοκράτισσα στους δημοσιογράφους. Το πραγματικό της όνομα είναι ΝΑΒΙLΑ και όχι ΗΑSΝΑ. Δεν έχει καμιά σχέση με την λεγόμενη τρομοκράτισσα. Φωτογραφίες που την δείχνουν δήθεν στην μπανιέρα έχουν σβηστεί από τις περισσότερες ιστοσελίδες. Όπως και η δημοσίευση στην Daily Mail.

φοτο1 

Κυκλοφόρησε η φωτογραφία του Brahim Ouandas του υποτιθέμενου τρομοκράτη που ανατινάχτηκε όπως ανέφεραν τα γαλλικά ΜΜΕ. Ο ίδιος… βρέθηκε στο Βέλγιο ζωντανός και επικοινώνησε με τις αρχές απορημένος που βρέθηκε η φωτογραφία του και γιατί τον κατηγορούν, . Η συγκεκριμένη φωτογραφία, όπως αναφέρει ο ίδιος, την είχε βγάλει όταν έπαιζε σε μια τοπική ομάδα ποδοσφαίρου και αναρωτήθηκε πώς κατέληξε τελικά σε δημοσιογράφους.

Ο τρίτος «τρομοκράτης» που υποτίθεται ότι καταγόταν από την Γάζα, και τον εμφάνισαν σαν κύριο τρομοκράτη στην επίθεση στο Παρίσι, απεδείχθη ότι… πότε στην ζωή του δεν είχε πατήσει πόδι στην Γάζα.

Ο επόμενος φερόμενος ως υποψήφιος τρομοκράτης, είναι ο Veerender Jubbal, ένας Sikh γεννημένος στον Καναδά. Δεν έχει πατήσει ποτέ το πόδι του στην Ευρώπη και παρόλα αυτά βρισκόταν στα πρωτοσέλιδα στην Ιταλία και Ισπανία αναφερόμενος επίσης σαν τρομοκράτης. Μάλιστα κατηγορήθηκε ότι επιτέθηκε στο Bataclan.

φοτο3 

«Κάτι» δεν στέκεται σε αυτήν την ιστορία και μάλλον είναι πολύ δύσκολο κάποια πράγματα να εξακριβωθούν ότι είναι αληθινά. Ένα είναι όμως σίγουρο. Πρέπει πολύ να προσέχουμε τι μας «σερβίρουν» σαν αλήθεια, διότι το 80% είναι ΨΕΜΑΤΑ.

φοτο4φοτο5 

Φαίνεται ότι τα ΜΜΕ ακολουθούνε μια μέθοδο συγκεκριμένη. Φτάνει το άτομο επάνω στην φωτογραφία να φαίνεται ότι είναι Άραβας, και έτσι αρκεί να το πασάρουν στο κοινό για τρομοκράτη. Και το αστείο όλης της ιστορίας, οι φωτογραφίες τους διαφέρουν από το ένα κράτος στο άλλος.

φοτο6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου