" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 2015

Κοσμοσυρροή στήν ὁμιλία τοῦ Γιάννη Λαγοῦ στό Ναύπλιον - Ὁ ἀγώνας τῆς Χρυσῆς Αὐγῆς δέν σταματάει!

Κοσμοσυρροή στην ομιλία του Γιάννη Λαγού στο Ναύπλιο - Ο αγώνας της Χρυσής Αυγής δεν σταματάει!

Το Σάββατο 14 Νοεμβρίου ο συναγωνιστής και βουλευτής Β' Πειραιώς Ιωάννης Λαγός, επισκέφτηκε τις πόλεις του Άργους και του Ναυπλίου και ξεναγήθηκε σε αρχαιολογικούς χώρους της περιοχής.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας δεκάδες διερχόμενοι πολίτες έσπευσαν να χαιρετήσουν τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής. Στη συνέχεια ο συναγωνιστής Λαγός παραχώρησε συνέντευξη σε τοπικά μέσα ενημέρωσης και ακολούθως μετέβη στα γραφεία της Τ.Ο. Αργολίδας.Εκεί συναντήθηκε με κλιμάκια αγροτών και κτηνοτρόφων, άκουσε τα αιτήματα και τις προτάσεις τους  και ακολούθησε διάλογος σχετικά με τον πρωτογενή τομέα παραγωγής. Εν τω μεταξύ πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί στα γραφεία της Τ.Ο. Αργολίδας για την ομιλία του βουλευτή.

Τα γραφεία μας αποδείχτηκαν μικρά για την περίσταση και η ομιλία πραγματοποιήθηκε σε ανοιχτό χώρο πλησίον τους. Ο βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου σχολίασε την πολιτική επικαιρότητα τονώνοντας το ηθικό των συναγωνιστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου