" ...μητρός τε καὶ πατρὸς καὶ τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρὶς καὶ σεμνότερον καὶ ἁγιώτερον καὶ ἐν μείζονι μοίρᾳ καὶ παρὰ θεοῖς καὶ παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2015

Ἡλίας Κασιδιάρης: “Κυβέρνηση ἀπατεώνων - Νά πάει σέ ποινικό δικαστήριο ὁ ὑπουργός μέ τό ἀδήλωτο ἑκατομμύριο”


Ο βουλευτής Αττικής Ηλίας Κασιδιάρης τοποθετήθηκε ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος στην Ολομέλεια της Βουλής για το Μνημονιακό πολυνομοσχέδιο που διαλύει την χώρα.

Η συγκυβέρνηση Σύριζα-Ανέλ είναι συνέχεια των μνημονιακών εκτρωμάτων Πασόκ-Νδ. Όλα τα νομοσχέδια έρχονται έτοιμα απ' έξω και απλά τα επικυρώνουν οι υποταγμένοι εντολοδόχοι της γερμανικής οικονομικής ολιγαρχίας.

Το πολυνομοσχέδιο εκτελεί τους Έλληνες πολίτες, τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους αγρότες και τους χαμηλοσυνταξιούχους. Στοχεύει στην εκδίωξη των Ελλήνων από τη  χώρα και την αντικατάσταση τους από λαθρομετανάστες.

Οι εξελίξεις στη Συρία δημιουργούν νέο status-quo στην Ανατολική Μεσόγειο και η Ελλάς πρέπει άμεσα να προχωρήσει σε γεωστρατηγική στροφή προς την Ρωσία, που αναδεικνύεται σε νέα παγκόσμια υπερδύναμη.

Ο Τσίπρας καλύπτει τους απατεώνες υπουργούς του. Να πάει άμεσα σε ποινικό δικαστήριο ο φοροφυγάς με το αδήλωτο εκατομμύριο. Μόνο η Χρυσή Αυγή θα επιβάλλει πολιτική κάθαρση στην Ελλάδα.

Χρυσῆ Αὐγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου