" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου 2015

Ν. Γ. Μιχαλολιᾶκος: ΣΥΡΙΖΑ καί ΝΔ θά ἐφαρμόσουν ἀπό κοινοῦ τό ἐθνοκτόνο Μνημόνιο 3 - ΒΙΝΤΕΟΟ Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή φιλοξενήθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό Αρτ και έδωσε συνέντευξη στους δημοσιογράφους Χάρη Καλούδη και Ελευθερία Νταβατζή.

Ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε στις τρέχουσες δημοσκοπήσεις, σημειώνοντας πως όπως πάντοτε αποτυγχάνουν να προβλέψουν τα ποσοστά του κόμματος, έτσι και τώρα τα ποσοστά του κόμματος θα είναι ακόμη ψηλότερα και η Χρυσή Αυγή θα είναι η τρίτη πολιτική δύναμη.

Υπογράμμισε πως στην διαδικασία των διερευνητικών εντολών διενεργήθηκε ακόμη μια συνταγματική εκτροπή με την Κ.Ο. Λαφαζάνη, ώστε να μην πάρει εντολή σχηματισμού κυβερνήσεως η Χρυσή Αυγή. Το πολιτικό σύστημα αποκλείει συστηματικά τους Έλληνες Εθνικιστές, αποδεικνύοντας πόσο αντιδημοκρατικό είναι.

Για την μάστιγα της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης δήλωσε πως αιτία είναι η ανθελληνική ευρωπαϊκή πολιτική και οι όλες οι κυβερνήσεις που άφησαν αφρούρητα τα χερσαία και θαλάσσια σύνορα της χώρας.

Για την Νέα Δημοκρατία τόνισε πως υπήρξε δεκανίκι του ΣΥΡΙΖΑ για την ψήφιση του τρίτου Μνημονίου, ένα εθνοκτόνο Μνημόνιο στο οποίο αντιστέκεται σθεναρά η Χρυσή Αυγή, καθώς εκχωρεί εθνική κυριαρχία.

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου ανέπτυξε τις θέσεις του κόμματος για επιστροφή στην εθνική παραγωγή, την ελληνική αυτάρκεια και στο εθνικό νόμισμα.

Αναφορικά με την δίκη - παρωδία ξεκαθάρισε πως πρόκειται για μια πολιτική σκευωρία που έστησε μια παραδικαστική παράγκα κατ΄ εντολή των υπογείων του Μαξίμου, η οποία θα οδηγήσει αναπόφευκτα στην αθώωση της Χρυσής Αυγής.

Τέλος, σημείωσε πως σύνθημα της Χρυσής Αυγής σε αυτήν την πολιτική μάχη είναι ΟΧΙ στο Μνημόνιο, ΟΧΙ στην λαθρομετανάστευση, φροντίδα για τους Έλληνες αγρότες και τους ελεύθερους επαγγελματίες που καταστρέφει το Μνημόνιο 3 που ψήφισαν από κοινού ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου