" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη, 25 Αυγούστου 2015

Κλιμάκιο τῆς Χρυσῆς Αὐγῆς στήν Κῶ - Ἀποθεωτική ὑποδοχή ἀπό τούς κατοίκους! Φωτορεπορτάζ, Βίντεο


Κλιμάκιο του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, με επικεφαλής τους βουλευτές Ηλία Παναγιώταρο, Νίκο Μίχο και Ηλία Κασιδιάρη μετέβη στην πλημμυρισμένη από λαθρομετανάστες Κω, η οποία έχει αφεθεί στο έλεος της ασυδοσίας των εισβολέων.


Οι εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής, βουλευτές και συναγωνιστές από το νησί, συναντήθηκαν με τοπικούς φορείς προκειμένου να ενημερωθούν για το οξύ πρόβλημα που αντιμετωπίζουν και έτυχαν αποθεωτικής αποδοχής από εκατοντάδες, δικαίως αγανακτισμένους κατοίκους του νησιού, οι οποίοι βρίσκονται σε οριακή κατάσταση εξαιτίας της ανθελληνικής πολιτικής της κυβέρνησης Σύριζα στο λαθρομεταναστευτικό.


Η Χρυσή Αυγή στέκεται έμπρακτα στο πλευρό των Ελλήνων που αγωνίζονται για να μείνει η Πατρίδα μας ελληνική!

Στο δημαρχείο της Κω, εκεί όπου οι εκπρόσωποι του ανθελληνικής κυβέρνησης γνώρισαν το μένος των κατοίκων, οι εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής αποθεώνονται, διότι οι κάτοικοι αναγνωρίζουν ότι είμαστε η μόνη δύναμη εθνικής αντίστασης.


Ακολουθεί το ρεπορτάζ του kosvoice.gr


Στην Κω βρέθηκαν την Τρίτη το πρωί οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, Νίκος Μίχος και Ηλίας Παναγιώταρος. Επισκέφθηκαν το Δημαρχείο όπου συνάντησαν την Αντιδήμαρχο Κω, Ευτέρπη Παπαχρήστου. 

Ο Ηλίας Κασιδιάρης μεταξύ άλλων τόνισε στην Αντιδήμαρχο: «Είδαμε την κατάσταση είναι χαοτική πραγματικά, δεν περιμέναμε να δούμε αυτές τις εικόνες σε τουριστική περίοδο στο πιο τουριστικό νησί της Ελλάδος, δυστυχώς φαίνεται πως το Ελληνικό κράτος δεν ασχολείται ιδιαίτερα ιδίως με τους Ακρίτες, ιδίως με εσάς που αντιμετωπίζετε μια κατάσταση πολύ δυσχερέστερη από ότι είναι στην Αθήνα. Πάντως είμαστε στην διάθεση σας για οτιδήποτε χρειαστεί και ο Δήμος, ως πολιτικό κόμμα είμαστε δίπλα σας...»


Ο Συναγωνιστής Νίκος Μιχος σε δηλώσεις του κάτω από το Δημαρχείο τόνισε μεταξύ άλλων «... Ας ρωτήσουν τους επιχειρηματίες εδώ τα προβλήματα που έχουν, τους ζητάνε να πληρώσουν ΦΠΑ παραπάνω. Τους ζητάνε φόρους, όλα τα κάνουν για τους μετανάστες, είναι οι νέοι ψηφοφόροι των κομμάτων...»


Ο ΗλίαςΠαναγιώταρος σε δηλώσεις του κάτω από το Δημαρχείο τόνισε μεταξύ άλλων «...Δεν έχουν δουλειές, κοιμούνται στους δρόμους, δεν έχουν την τύχη να είναι παράτυποι μετανάστες ή τουρίστες όπως αλλιώς θέλετε πέστε το και να μπορούν να μένουνε σε σπίτια, με φως, νερό, τηλέφωνο με air-condition και με όλες τις ανέσεις ...»


Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής μίλησαν και με τους πολίτες για την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση, ενώ συνοδευόντουσαν και από πολλά στελέχη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου