" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη, 11 Αυγούστου 2015

Ἡ Χρυσῆ Αὐγή στό πλευρό τοῦ Ἕλληνα Ἀγρότη: Συνάντηση Ν.Γ. Μιχαλολιάκου μέ Ἐθνική Ἐπιτροπή Ἀγροτῶν - Φωτογραφίες, ΒίντεοΣυνάντηση με την Εθνική Επιτροπή Αγροτών είχε στο γραφείο του στην Βουλή ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος.


Παρόντες εκ μέρους της Εθνικής Επιτροπής Αγροτών ήταν οι κ.κ. Νικήτας Πρίντζος, Χρήστος Σιδηρόπουλος, Γεώργιος Λαδόπουλος, Γκίζας Νικόλαος, Στέργιος Λίτος και Ντούρας Βασίλειος, ενώ από την Χρυσή Αυγή παρόντες ήταν οι βουλευτές Ηλίας Κασιδιάρης και Νίκος Μίχος.


Η επιτροπή, η οποία εκπροσωπεί όλες τις Συνεταιριστικές και Συνδικαλιστικές οργανώσεις της Χώρας εξέφρασε στον Αρχηγό του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών την βαθύτατη ανησυχία και δυσαρέσκεια του αγροτικού κόσμου για τα επαχθή μέτρα που θα εξαφανίσουν την ελληνική αγροτιά και περιλαμβάνονται στο εθνοκτόνο Μνημόνιο της Αριστεράς.

Η αντιπροσωπεία της Επιτροπής παρέδωσε ψήφισμα στον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής με τις θέσεις των Ελλήνων αγροτών, οι οποίες ταυτίζονται με τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για την ελληνική αυτάρκεια.


Ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής στάθηκε με δηλώσεις στο πλευρό των αγροτών και θερμός συμπαραστάτης στα δίκαια αιτήματά τους.


Η θέση της Χρυσή Αυγής συνοψίζεται στην φράση: "Οι Έλληνες αγρότες αποτελούν την ψυχή του Έθνους".

Χρυσῆ Αὐγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου