" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο, 15 Αυγούστου 2015

Ἡ Χρυσῆ Αὐγή παροῦσα στούς ἑορτασμούς τῆς Παναγίας στήν Τῆνο - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο
Κλιμάκιο βουλευτών της Χρυσής Αυγής από τον βουλευτή Β΄ Αθηνών, Ηλία Παναγιώταρο, τον βουλευτή Αττικής Ηλία Κασιδιάρη και τον περιφερειακό Σύμβουλο με την "Ελληνική Αυγή για το Νότιο Αιγαίο, Στράτο Μαύρο βρέθηκε σήμερα στο νησί της Τήνου για να τιμήσει την Παναγία.


Οι Συναγωνιστές παρευρέθησαν από το πρωί στους εορτασμούς, την έπαρση σημαίας στην πλατεία Παντανάσσης, την αρχιερατική λειτουργία και την λιτάνευση της Αγίας εικόνας της Μεγαλόχαρης.


Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής έτυχαν θερμότατης υποδοχής από το χριστεπώνυμο πλήθος, καθώς όλοι τους ζήτησαν να συνεχίσουν απροσκύνητοι τον Αγώνα για τα δίκαια του Ελληνισμού.


Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής δήλωσε από την πλατεία Παντανάσσης στην Τήνο

"Σήμερα που η Ελλάδα βάλλεται και πάλι από ξένες δυνάμεις έχουμε υποχρέωση όλοι οι Έλληνες να αντισταθούμε ενωμένοι με στήριγμα την παράδοσή μας και την Ορθοδοξία, μιμούμενοι τις ηρωικές πράξεις και την αρετή των προγόνων μας. Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου