" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο, 11 Ιουλίου 2015

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: “Τήν Ἑλλάδα θέλομεν καί ἄς τρώγωμεν πέτρες”


Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος κατακεραύνωσε από βήματος της Βουλής το σύνολο του αντισυνταγματικού τόξου που συνηγορεί στην υπογραφή ενός νέου εθνοκτόνου Μνημονίου.


Ο Αρχηγός των Ελλήνων Εθνικιστών, από την πρώτη στιγμή που η Χρυσή Αυγή εισήλθε στην Βουλή είχε τονίσει πως με τα Μνημόνια καμιά ανάπτυξη δεν μπορεί να έρθει, γι΄ αυτό πρώτιστη προτεραιότητα είναι το Μνημόνιο να καταργηθεί (Μemorandum delenda est).


Η θέση της Χρυσής Αυγής, όταν τέθηκε το ερώτημα του δημοψηφίσματος  ήταν ένα ξεκάθαρο ΟΧΙ στην πρόταση Γιούνκερ, αλλά και στην επερχόμενη μνημονιακή Τσίπρα.


Με την πρόταση της συγκυβέρνησης, η οποία εμπεριέχει σκληρά και αντιλαϊκά μέτρα που οδηγούν στην ύφεση, η Ελλάδα καθίσταται για μια ακόμη φορά αποικία χρέους.


Περιλαμβάνεται μείωση προσωπικού και των προμηθειών στην εθνική άμυνα, την στιγμή που η Πατρίδα βρίσκεται υπό συνεχής απειλή.


Όλοι μιλούν για τον εκβιασμό που δέχεται η χώρα μας. Είναι δυνατόν μέσα σε μια παγκόσμια οικονομία, μια άτακτη χρεοκοπία να μην έχει συνέπειες και για τους τοκογλύφους δανειστές; Η κυβέρνηση, αν και θα έπρεπε, δεν έχει, ούτε ποτέ είχε ένα σχέδιο Β΄.


Εμείς δεν συμφωνούμε στην υπογραφή ενός ακόμα εθνοκτόνου Μνημονίου. Η Χρυσή Αυγή μην υπολογίζοντας το πολιτικό κόστος, δεν θα δώσει εξουσιοδότηση και θα πει ΟΧΙ στην εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας.


Όπως έλεγε και ένα γνωστό σύνθημα της ΕΟΚΑ:»Την Ελλάδα θέλομεν και ας τρώγωμεν πέτρες»!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου