" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2015

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ

kasidiaris

Εκδόθηκε η απόφαση του αρμόδιου Δικαστικού Συμβουλίου, το οποίο αναφέρει ότι ο Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης θα αποφυλακιστεί.

Διαβάζουμε ἀπό : πηγή

Αποφυλακίζεται ενδεχομένως και σήμερα ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης ύστερα από ένα χρόνο προσωρινής κράτησης.

Το Συμβούλιο Εφετών της Αθήνας αποφάσισε τη μη παράταση της προσωρινής του κράτησης, επιβάλλοντας του περιοριστικούς όρους.

Το δικαστικό συμβούλιο που συνεδρίασε για να κρίνει αν παραταθεί ή όχι για ακόμη έξι μήνες η προφυλάκιση του Ηλία Κασιδιάρη, που κατηγορείται για διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, παρά την αντίθετη πρόταση του εισαγγελέα διέταξε τη μη παράτασή της.

Συγκεκριμένα, οι δικαστές έκριναν πως «η κατά νόμον βαρύτητα της πράξης δεν αρκεί για την επιβολή προσωρινής κράτησης».

Οι περιοριστικοί όροι που επιβλήθηκαν στον Ηλία Κασιδιάρη είναι η απαγόρευση συμμετοχής του σε εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής σε όλη την επικράτεια πλην του ελληνικού κοινοβουλίου, της υποχρεωτικής εμφάνισης δύο φορές το μήνα στο ΑΤ της περιοχής του και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Οι δικαστές , σε αντίθεση με τον εισαγγελέα θεωρούν πως «αν και διώκεται για κακούργημα δεν είναι ούτε ύποπτος φυγής ούτε ύποπτος για τέλεση νέων αδικημάτων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου