" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη, 13 Μαΐου 2015

ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΧΙ, ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΟΧΙ !


tzami

Γράφει ο Σ. Παιδάκος

«Είναι προκλητική και απαράδεκτη η τροπολογία. Αν δεν αποσυρθεί, θα την καταψηφίσουμε», έλεγε από νωρίς χθες η κ. Ξουλίδου. Λίγη ώρα αργότερα, ο κ. Κόκκαλης ανέβαζε ακόμη περισσότερο τον πήχη της κριτικής: «Κρίνεται σκόπιμο ότι τα πολιτικά κόμματα θα πρέπει το ταχύτερο –και πριν να είναι αργά– να προσεγγίσουν το θέμα του Ισλάμ στην Ελλάδα πρωτίστως πολιτικά, κοινωνικά, πολιτισμικά». Μάλιστα, έσπευσε να προσθέσει: «Στην Ευρώπη, με την πάροδο του χρόνου παρέμεναν αναφομοίωτοι, δυσπροσάρμοστοι και διαφοροποιημένοι από τις κοινωνίες που τους φιλοξενούσαν. Δημιουργήθηκαν θύλακοι, γκέτο. Σημειώθηκαν σημαντικά κρούσματα τρομοκρατίας και βίας, με πολλά αθώα θύματα σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες από μουσουλμάνους, πολλοί εκ των οποίων είχαν γεννηθεί και μεγαλώσει στην Ευρώπη».

Σε ακριβώς ανάλογη κατεύθυνση, ο Ηλ. Κασιδιάρης της Χρυσής Αυγής.»

Το παραπάνω απόσπασμα, είναι από άρθρο του κ. Μπουρδάρα στην ιστοσελίδα της  «καθημερινής», σήμερα 13-5. Τώρα τι πολιτισμική προσέγγιση βλέπει ο κ. Κόκκαλης των ΑΝΕΛ, σε αυτούς που βιάζουν , σφάζουν, κρεμάνε και σταυρώνουν χριστιανούς, μόνο αυτός το ξέρει και οι ψηφοφόροι του.

Παρακολούθησα, χθες, όλες τις ομιλίες του συναγωνιστή Η. Κασιδιάρη, στο κοινοβούλιο. Ουδέποτε ο συναγωνιστής αναφέρθηκε σε πολιτική, κοινωνική και πολιτισμική προσέγγιση του Ισλάμ, αλλά φρόντισε ο αρθρογράφος της «καθημερινής», να μας ενημερώσει για τα ακριβώς αντίθετα. Είναι σύστημα, τον τελευταίο καιρό, η «καθημερινή » να δημοσιεύει άρθρα στα οποία γράφεται, ότι η Χρυσή Αυγή πότε ακολουθεί τις κυβερνητικές επιταγές και πότε τις επιταγές των αντιπολιτευόμενων κομμάτων· το οποίο είναι αναληθές, και προσβλέπει στην εκλογική αποδυνάμωση του κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών.

Στο θέμα μας τώρα. Οι κυβερνώντες μαζί με τους παρατρεχάμενους άλλων πολιτικών αποκομμάτων, που συμφωνούν ότι πρέπει να υπάρχει μία συμπόρευση πολιτισμική με τους Ισλαμιστές, συνάμα και λαθραίους, να μπουν πρώτα στον κόπο να ρωτήσουν τον Ελληνικό Λαό αν θέλει και αν ανέχεται τέτοιου είδους «πολιτισμικές προσεγγίσεις». Το ίδιο ισχύει και για την κατασκευή του τεμένους στο Βοτανικό. Μόνο μία κάστα αρρωστημένων εγκεφαλικά πολιτικών θέλει να βλέπει φιλοξενίες και συνυπάρξεις με αλλόφυλους, αδυνατώντας να διακρίνει τoυς κινδύνους που ελλοχεύουν για την Πατρίδα μας τέτοιες καταστάσεις. Αν ήθελε ο Ελληνικός Λαός να διατηρεί σχέσεις πολιτισμικές με τους Ισλαμιστές θα το είχε κάνει εκατοντάδες χρόνια πριν, και δεν θα περίμενε τον κάθε αρρωστημένο τυχάρπαστα πολιτικάντη να του υποδείξει τα «τι», τα  «πως» και τα «πρέπει ».

Η Χρυσή Αυγή, πιστή στις αγνές αξίες τις Ελληνικές θα συμβάλλει με κάθε νόμιμο τρόπο ώστε να αποτραπεί η ανέγερση του τεμένους στο βοτανικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου