" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή, 22 Μαΐου 2015

«Δημοκρατία» με 2 μέτρα και 2 σταθμά: Μια εικόνα χίλιες λέξεις!


Την αντιπαράθεση σε επίπεδο φωτογραφιών προκάλεσε το γνωστό περιστατικό με την Πρόεδρο της Βουλής και τον αστυνομικό επικεφαλής των μέτρων έξω από το κτίριο της Βουλής.

Ο πρώην υπουργός της ψοφοδεξιάς ΝΔ, Β. Κικίλιας ανήρτησε στον λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφία από το εν λόγω συμβάν, συγκρίνοντάς τη με φωτογραφία του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής, συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη, κατά τη διάρκεια επεισοδίων που προκάλεσαν αριστεροί στην Κρήτη. Ως απάντηση στο στέλεχος της ΝΔ, αριστεροί προώθησαν παλαιότερη φωτογραφία, η οποία απεικονίζει τον τότε καλαθοσφαιριστή Κικίλια απέναντι στα ΜΑΤ, συγκρίνοντάς τη επίσης, με τη φωτογραφία Κασιδιάρη.

Η απάντηση της Χρυσής Αυγής στους «ευαίσθητους δημοκράτες» της αριστεράς και της ψοφοδεξιάς αποτυπώνεται στην παρακάτω σύνθεση, η οποία και αποδίδει το πραγματικό πνεύμα της «δημοκρατίας» εν έτει 2015 στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου