" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη, 21 Απριλίου 2015

Ανατροπή στην δίκη: Κανένα ποινικό στοιχείο κατά της Χρυσής Αυγής, μόνο... πολιτικό ενδιαφέρον! 2 ΒΙΝΤΕΟ


Μία πρόγευση του τι θα επακολουθήσει στο δικαστήριο με την παταγώδη κατάρρευση του κατηγορητήριου και την αποκάλυψη των σκευωρών πήραν χθες όσοι παρακολούθησαν την εκπομπή "Ανατροπή".

Στην εκπομπή του Πρετεντέρη για πρώτη φορά ήταν καλεσμένοι όχι βουλευτές της Χρυσής Αυγής (ούτε λόγος να γίνεται...), αλλά συνήγοροι υπεράσπισης, οι οποίοι έδωσαν τις οφειλόμενες απαντήσεις στον οχετό λάσπης και κατασυκοφάντησης των Ελλήνων Εθνικιστών.


Και μόνο η παρουσία των δικηγόρων της Χρυσής Αυγής ήταν αρκετή για να αναδείξει την παντελή ένδεια επιχειρημάτων και επιβαρυντικών στοιχείων από την πλευρά των κατηγόρων, οι οποίοι αναγκάστηκαν να παραδεχθούν ότι δεν υπάρχει κανένα ποινικό στοιχείο. Η μόνη τους ελπίδα είναι να διεξαχθεί μια πολιτική δίκη, μιας και η "εγκληματική οργάνωση" είναι προϊόν σκευωρίας και φαντασίας επίορκων δικαστικών λειτουργών και τίποτε περισσότερο.


Αξίζει να σταθούμε επίσης σε δυο ενδεικτικά σημεία της χθεσινής εκπομπής. Αρχικά ο ποινικολόγος Μ. Δημητρακόπουλος ξεμπρόστιασε τους επίορκους δικαστικούς λειτουργούς οι οποίοι αποφάσισαν την παράνομη προφυλάκιση του Συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη για μία νόμιμη καραμπίνα!Τέλος, ο... παντογνώστης Γιάννης Πρετεντέρης ισχυρίστηκε χθες πως δεν έχει ακούσει το ηχητικό όπου ακούγεται ο τέως πρωθυπουργός Σαμαράς να δίνει εντολές σε δικαστικό για την παράνομη προφυλάκιση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.Για την ενημέρωση του κ. Πρετεντέρη λοιπόν αναδημοσιεύουμε το σχετικό συγκλονιστικό ντοκουμέντο. Τα υπόλοιπα στην δίκη όπου οι σκευωροί κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου θα αποκαλυφθούν στο πανελλήνιο!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου