" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή, 22 Φεβρουαρίου 2015

Δεν κυβέρνησε ποτέ η Αριστερά;

Στις μέρες παράνοιας που ζούμε πολλοί λένε ότι δεν κυβέρνησε ποτέ η αριστερά...

Για να δούμε αν κυβέρνησε ή όχι:


Κατ αρχάς να δούμε τα πράγματα από το 1974, και συγκεκριμένα από την στιγμή που ο όχλος υποδέχεται τον δεξιό Καραμανλή ως σωτήρα για να σώσει την Ελλάδα... η ερώτηση που τίθεται είναι: 
να σώσει την Ελλάδα από τι; 
από τα χρέη που δεν είχαμε; 
από την οικονομική ανάπτυξη που είχαμε μέχρι εκείνη την στιγμή η οποία έτρεχε με 8.4%
από τα δυο διαδοχικά βραβεία του ΟΟΣΑ 1972 και 1973; 
από την τεράστια ανοικοδόμηση από άκρη σε άκρη σε κάθε επίπεδο με σχολεία, αεροδρόμια, λιμάνια κτλ;  
από το ότι Εθνικό εισόδημα από τα $774 το 1967 είχε ανέλθει στα $1839 το 1973; το ότι η δραχμή έκανε για πρώτη και τελευταία φορά ανατίμηση 10% στις 20.10.1973; 
στις Επενδύσεις είχαμε Μέσο Ετήσιο ρυθμό αυξήσεως ιδιωτών 10%, Μέσο Ετήσιο ρυθμό αυξήσεως Δημοσίων 10.9%, Επαναπατρισμός Κεφαλαίων κατά 70% ;
 από το Οδικό δίκτυο παντού; 
 από την ύδρευση σε κάθε σπίτι; 
από το ρεύμα σε κάθε σπίτι; 
από την ακμάζουσα Βιομηχανία; (δείτε περισσότερα κάνοντας κλικ ΕΔΩ)

Ο Καραμαν-αλής, γνωστός και ως Εθνάρχης ή Δεξιός ή Δεκανίκι ή Σωτήρας ή δημοκράτης κατόπιν παραγγελίας έστρωσε το χαλί για τον Σοσιαλιστή, βασικές αποδείξεις μπορείτε να δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ. Μετά από αυτές τις αποδείξεις δεν χρειάζονται άλλες συστάσεις. Όποιος διαθέτει απλή λογική μπορεί να "δει" επίσης τα κοινά των κινήσεων του Καραμανλή προς τον Ανδρέα τότε με τις κινήσεις του Σαμαρά προς τον Ανδρέα2 σήμερα.

1. Ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν γνωστός για τις Κομμουνιστικές πεποιθήσεις του, Τροτσκιστής ο ίδιος (σχετικό άρθρο ΕΔΩ και ΕΔΩ) με πλούσια ανάμιξη στον χώρο είτε όταν βρισκόταν στις αντιΚομμουνιστικές ΗΠΑ υπό την σκέπη του Ροκφέλερ είτε όταν βρισκόταν στην Ελλάδα.

2. Σε τηλεοπτικές συνεντεύξεις ο Λεωνίδας Κύρκος ανέφερε ότι η επέμβαση των Συνταγματαρχών έγινε καθόσον αυτός και ο Ανδρέας είχαν συστήσει το νέο ΕΑΜ. Γνωστό είναι ότι ο Ανδρέας και οι ΑριστεροΚομμουνιστές ετοίμαζαν ένοπλο αγώνα στις εκλογές της 28ης Μαίου του 1967 (όλες οι αποδείξεις και τα βίντεο με τον Κύρκο ΕΔΩ).

3. Σε όλα τα συνέδρια του ΠΑΣΟΚ οι ομιλητές καλούνταν και αυτοαποκαλούνταν ως "ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ" όπως θα δούμε παρακάτω.

4. Ο Ανδρέας την δεκαετία του '80 έβαλε τον Μάρκο Βαφειάδη, γνωστό στέλεχος του ΚΚΕ και του κομμουνιστικού ΕΑΜ ΕΛΑΣ, στο επικρατείας του ΠΑΣΟΚ (αποδείξεις θα βρείτε ΕΔΩ)

5. Ο Σοσιαλισμός ορίζεται ως το μεσοδιάστημα από το αστικό κράτος προς στον κομμουνισμό, όπως καταλαβαίνετε λοιπόν Σοσιαλιστής = Κομμουνιστής. Μην σας μπερδεύει το γεγονός ότι συνυπάρχουν Σοσιαλιστές και Κομμουνιστές στο κΥνοβούλιο και ότι κάποιες φορές έρχονται σε διενέξεις, είναι όλα στα πλαίσια του ομολογουμένως άρτιου σχεδίου, και τμήμα αυτού του σχεδίου είναι να μην γνωρίζουν ακόμα και οι εμπλεκόμενοι τι πραγματικά συμβαίνει (Matrix), και αυτό αποδεικνύεται από το έγγραφο το οποίο υπέγραψε ο Ανδρέας το 1974 στις ΗΠΑ παρουσία της Σοβιετικής KGB αποδεικνύοντας την συνέχιση της συμφωνίας της Γιάλτας. Η 3η παράγραφος στο έγγραφο έλεγε: "Ελαχιστοποίηση της δύναμης του κομμουνιστικού κόμματος Ελλάδος. Η μείωση αυτή δεν θα πρέπει να υπερβεί το όριο που συμφωνήθηκε με τους συναδέλφους της KGB" (μπορείτε να δείτε ολόκληρο το έγγραφο ΕΔΩ)

Ας δούμε τι υπότιτλο είχανε οι Ριζοσπάστες το 1924κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε τον Ριζοσπάστη σε μεγέθυνση

5. Άλλη μια απόδειξη είναι η σημαία του ΠΑΚ, μπορούμε να διακρίνουμε εκτός των άλλων και το κεκαλυμμένο 6κτινο Αστέρι της καταγωγής του Ανδρέα (αποδείξεις ΕΔΩ και ΕΔΩ)ιδού και αφίσες του Ανδρέα που γράφουν "Αριστερή Πρωτοβουλία"μερικά βίντεο Συνεδρίων ΠΑΣΟΚ που καλούνται και αυτοαποκαλούνται "ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ"

(δεῖτε τά βίντεο)

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. 4ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΑΣΟΚ. ΙΟΥΝ. 1996

ΣΗΜΙΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ 4ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΑΣΟΚ.1996

ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΛΙΩΤΗΣ 4ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΑΣΟΚ ΟΛΗ Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ 4ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΑΣΟΚ ΙΟΥΝΙΟΣ 1996

ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ, 1996, 4ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΑΣΟΚ

O Μιχάλης Κορδαλής στο 9ο Συντακτικό Συνέδριο ΠΑΣΟΚ.

 

(δεῖτε τά βίντεο)

Αυτό είναι ΑΡΙΣΤΕΡΑ... 

Τσίπρας & GAP - βίοι και λόγοι παράλληλοι 1/2

Τσίπρας & GAP- βίοι και λόγοι παράλληλοι 2/2

Δεν κυβέρνησε ποτέ η αριστερά; 

Αν τώρα κάποιος αναρωτήθηκε γιατί ο Ανδρέας επέλεξε βιτρίνα με πράσινη κουρτίνα και τίτλο "Σοσιαλισμός" αντί κόκκινη κουρτίνα και τίτλο "Κομμουνισμός" η απάντηση είναι απλή, ο Σοσιαλισμός είναι το μεσοδιάστημα προς τον Κομμουνισμό ήτοι, όπως έχει πει ο Gustave Le Bon, πρέπει να γνωρίζουμε την ψυχολογία των μαζών για να κατανοήσουμε κάποια ιστορικά γεγονότα, οπότε η διαλεκτική μας οδηγεί να κατανοήσουμε ότι από την 21η Απριλίου στην κατ ευθείαν μετάβαση στον Κομμουνισμό ούτε ο όχλος αλλά ούτε η οικονομία (συνδυαστικά) το επέτρεπαν. Η μεταβάσεις προυποθέτουν check points τα οποία έχουν κύκλο 25 ετών όπως μας ενημερώνει και ο Yuri Bezmenov στο παρακάτω βίντεο

Yuri Alexandrovich Bezmenov

Όσον αφορά τον όχλο: χρειάζεται χρόνος για να γεμίσουν με ψευδείς εικόνες το υποσυνείδητο του όχλου και εκεί που ο Παπαδόπουλος ήταν ψηλά να κατέβει χαμηλά, να ταυτιστεί με την μη δημοκρατία και η υποτιθέμενη δημοκρατία με την υποτιθέμενη ελευθερία και οι υποτιθέμενες δημοκρατία και ελευθερία με τον ΣοσιαλοΚομμουνισμό. Πείθονται μόνο οι αδαής αφού είναι γνωστές οι συνθήκες στα Κομμουνιστικά καθεστώτα ΕΣΣΔ, Πολωνία, Ρουμανία, Ουγγαρία, Βουλγαρία, Γιουγκοσλαβία, Αλβανία κτλ πως δρούσαν και δρουν ακόμα όπως στην Βόρειο Κορέα σήμερα. Είναι γνωστή η ρήση άλλωστε περί "Δικτατορίας του Προλεταριάτου" ασχέτως αν το Προλεταριάτο ουδέποτε ήταν το σύνολο αλλά μια μειοψηφία με βιτρίνα το Κόμμα (Σοβιέτ).
όσον αφορά τα οικονομικά: με την οικονομική ανάπτυξη επί 21ης Απριλίου δεν ήταν δυνατόν να βάλουν κατ ευθείαν σε κομμουνιστικό mode τους Έλληνες, ήρθε ο Ανδρέας, και με την καταλυτική βοήθεια του Δεκανικιού Καραμαν αλή, έβαλε λουκέτο σε όλη την βαριά βιομηχανία, έδιωξε τους Έλληνες Εφοπλιστές (δεν έδιωξε τους Περιούσιους Εφοπλιστές...), κατέστρεψε την γεωργική παραγωγή, έφερε υπερκαταναλωτική μανία μέσω νεοπλουτισμού στον νεοΈλληνα, ο νεοπλουτισμός δεν ήταν τίποτε άλλο από δανεικά τα οποία έφεραν το χρέος. Ο Ανδρέας έστησε μια ωρολογιακή βόμβα η οποία θα έσκαγε την στιγμή που έπρεπε και ιδού... έσκασε. Φυσικά στο κόλπο ήταν και το υπόλοιπο πολιτικό σύστημα διαχρονικά.

Για να παρακολουθήσουμε ένα βίντεο της εποχής εκείνης ως αδιάψευστο μάρτυρα και να δούμε πόσο δημοφιλής ήταν ο Παπαδόπουλος τότε και έπειτα να το συνδυάσουμε με την εικόνα που έχουμε σήμερα, πράγμα που θα αποδείξει τι εστί ΜΜΕ και προπαγάνδα...

(δεῖτε τά βίντεο)

21η Απριλίου 1967 - Η Δημοφιλία του Παπαδόπουλου

 Ιδού από τι ήρθε να μας σώσει ο Καραμαν- αλής:

(δεῖτε τά βίντεο)

21η Απριλίου 1967 - Οικονομικοί Προϋπολογισμοί 1967 - 1973

21η Απριλίου - ΈΡΓΑ 

 Η καλή ερώτηση τελικά δεν είναι αν ποτέ κυβέρνησε η Αριστερά αλλά αν ποτέ κυβέρνησε η δεξιά... διότι μάλλον ως μόνιμο δεκανίκι υπήρξε ενίοτε, καθόσον πριν το 1967 ήταν δεκανίκι του αλλοδαπού Βασιλιά και μετά το 1974 της αλλοδαπής Αριστεράς (αποδέιξεις ΕΔΩ και ΕΔΩ).

 ἀναδημοσίευσις ἀπό : knossopolis


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου