" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2015

Kontra news: Συντριβή του Σαμαρά προβλέπει ο Μπόμπολας - Την τρίτη θέση έχει κλειδώσει η Χρυσή Αυγή!

Kontra news: Συντριβή του Σαμαρά προβλέπει ο Μπόμπολας - Την τρίτη θέση έχει κλειδώσει η Χρυσή Αυγή!

Αποκαλυπτικό αναφορικά με την θέση που θα καταλάβουν τα κόμματα στις προσεχείς εκλογές ήταν το κύριο θέμα της εφημερίδας Kontra news, η οποία δηλώνει ξεκάθαρα βάσει των πραγματικών δημοσκοπήσεων και των προγνώσεων των στοιχηματικών εταιρειών πως η ΝΔ θα διασυρθεί και η Χρυσή Αυγή θα θριαμβεύσει!

"Μεγάλη συντριβή της Νέας Δημοκρατίας και εκλογικό θρίαμβο του ΣΥΡΙΖΑ, δείχνουν όλα τα στοιχεία της στοιχηματικής εταιρείας Stoiximan που ανήκει στο γνωστό βαρόνο των μίντια και εθνικό εργολάβο Γιώργο Μπόμπολα. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της εταιρείας και τις αποδόσεις των στοιχημάτων στο ποντάρισμα για πρώτο, ο όμιλος Μπόμπολα προεξοφλεί το τέλος του Αντώνη Σαμαρά και την εκλογική συντριβή της Νέας Δημοκρατίας. Αντίθετα προβλέπει εκλογικό θρίαμβο του Αλέξη Τσίπρα με τεράστια διαφορά. Ειδικότερα όσοι ποντάρουν σε νίκη της Νέας Δημοκρατίας, η οποία σύμφωνα με τη Stoiximan του κ. Μπόμπολα, είναι το απόλυτο αουτσάιντερ, δεκαπλασιάζουν τα λεφτά τους! Για παράδειγμα αν κάποιος παίξει υπέρ της Ν.Δ. χίλια ευρώ και το κόμμα του Αντώνη Σαμαρά κερδίσει τις εκλογές τότε θα εισπράξει δέκα χιλιάδες ευρώ!!! Τέτοιου μεγέθους αποδόσεις δίνουν οι στοιχηματικές εταιρείες όταν πρόκειται για ποντάρισμα, όπως τώρα με τη Ν.Δ., που δεν έχουν στατιστικά καμία απολύτως τύχη. Αντίθετα αν ποντάρετε σε νίκη του ΣΥΡΙΖΑ χίλια ευρώ, θα πάρετε επιστροφή χίλια πενήντα. Δηλαδή θα κερδίσετε μόνο 50 ευρώ! Ειδικότερα το ποντάρισμα σε πρωτιά της Ν.Δ. σε κάνει πλούσιο, γιατί έχει απόδοση επί 10, ενώ το ποντάρισμα σε νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, δίνει ψίχουλα γιατί έχει απόδοση επί 1,5.

Σύμφωνα με στοιχεία της Stoiximan η Νέα Δημοκρατία μπορεί στην καλύτερη περίπτωση να φτάσει ένα ποσοστό της τάξεως του 28,5%. Αντίθετα ο ΣΥΡΙΖΑ στη χειρότερη περίπτωση θα συγκεντρώσει ένα ποσοστό της τάξεως του 33,75%. Πρόκειται για μια διαφορά η οποία καθημερινά θα διευρύνεται εξαιτίας της δυναμικής που αναπτύσσει πάντα το φαβορί των εκλογών και της απορρόφησης των αναποφάσιστων, οι οποίοι στη συντριπτική τους πλειοψηφία κατευθύνονται πάντα στο πρώτο κόμμα.

Όλες οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν φαβορί για την Τρίτη θέση τη Χρυσή Αυγή, γιατί προφανώς κάνουν δημοσκοπήσεις πραγματικές, επειδή ρισκάρουν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ και όχι στημένες, όπως είναι αυτές που παραγγέλνουν οι βαρόνοι της διαπλοκής που εμφανίζουν κάτι φαντάσματα, Ποτάμια, λίμνες και ρέματα δήθεν να διεκδικούν την Τρίτη θέση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με την έναρξη των εκλογών η διαφορά ανάμεση στον ΣΥΡΙΖΑ και τη Ν.Δ. ήταν ισορροπημένη. Μάλιστα ορισμένες εταιρείες έδιναν μικρή απόδοση για νίκη της Ν.Δ., γιατί οι μετρήσεις έδειχναν διαφορές με τον ΣΥΡΙΖΑ στα όρια του στατιστικού λάθους. Στην πορεία όμως προς τις εκλογές σταδιακά η διαφορά Ν.Δ. - ΣΥΡΙΖΑ αυξάνεται, γι' αυτό το ποντάρισμα προς τη Ν.Δ. άρχισε να ανεβαίνει. Πριν από δέκα μέρες η πρωτιά της Ν.Δ. πλήρωνε επί 3,5, στη συνέχεια ανέβηκε στο επί 4, για να φτάσει τις τελευταίες μέρες στο επί 10, γιατί πλέον η διαφορά είναι μη αναστρέψιμη, αφού όλες οι πραγματικές μετρήσεις προεξοφλούν το θρίαμβο του Αλέξη Τσίπρα.

Τα αποτελέσματα των στοιχηματικών εταιρειών στην Ελλάδα, το Λονδίνο και σε ολόκληρο τον κόσμο ξεμπροστιάζουν τις μαϊμού δημοσκοπήσεις των ανεξέλεγκτων εταιρειών δημοσκοπήσεων με τις οποίες θα πρέπει κάποτε να ασχοληθεί η Δικαιοσύνη. Η «kontranews» έχει συγκεντρώσει όλες τις δημοσκοπήσεις για να τις συγκρίνει με τα πραγματικά εκλογικά αποτελέσματα. Έτσι θα αποδειχθεί η μεγάλη απάτη που γίνεται με τα γκάλοπ τα οποία χρησιμοποιούνται για τη χειραγώγηση του ελληνικού λαού και του εκλογικού αποτελέσματος. Ήδη κάποια ανύπαρκτα κόμματα εμφανίζονται ως Τρίτη πολιτική δύναμη. Πρόκειται για ένα κόλπο διαμόρφωσης τεχνητής δυναμικής που έχει στόχο να εγκλωβίσει ψηφοφόρους".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου