" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη, 20 Ιανουαρίου 2015

Ποιος είναι ο Ιωάννης Σχοινάς που ζητεί την ψήφο σας

Γιάννης Σχοινάς
Για όσους δεν γνωρίζετε τον πραγματικά αξιόλογο υποψήφιο, όπως ο Γιάννης Σχοινάς, παραθέτουμε ένα σύντομο και ιδιαιτέρως σεμνό βιογραφικό του, όπως ο ίδιος θέλησε να καταγράψει.
Γεννήθηκε το 1951 στα Φίχτια Αργολίδος πλησίον των Μυκηνών.
Περάτωσε την Εγκύκλιο και Μέση εκπαίδευση στον Ασπρόπυργο και σπούδασε στο Μαθηματικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Πατρών, από όπου δεν πήρε το πτυχίο του, διωχθείς για την εθνικιστική του ιδεολογία, από το καθεστώς της μεταπολιτεύσεως του 1974.
Αγωνίζεται επί 45 έτη στις τάξεις του εθνικιστικού κινήματος. Στην 21η Απριλίου μέχρι το 1973. Στην 4η Αυγούστου μέχρι το 1975. Στο Κίνημα, στην ΕΝΕΠ και στο ΕΝΕΚ ως μέλος της ηγεσίας τους.

Υπήρξε εκδότης των εθνικιστικών εντύπων «Νέα Θέσις»,  «Συναγερμός», «Ελληνισμός» και «Μαχόμενος Ελληνισμός». Από το 1987 μέχρι σήμερα είναι διευθυντής και ιδιοκτήτης του εθνικιστικού εκδοτικού οίκου «Νέα Θέσις», τον οποίον του ενεπιστεύθησαν οι συναγωνιστές του και ο οποίος δέχθηκε συνολικώς 23 εμπρηστικές και δυναμικές επιθέσεις από τους «γνωστούς αγνώστους».
Ωργάνωσε δύο συνέδρια στο Άργος με την ιδιότητα του προέδρου της Επιτροπής Αναδείξεως Αρχαιοτήτων με θέματα «Άργος και Ηρακλής» (2012) και «Άργος και Μέγας Αλέξανδρος» (2013).
Από τις αρχές του 2012 υποστηρίζει ανοικτά το εθνικιστικό κίνημα του «Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή».

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο αγωνιστής Γιάννης Σχοινάς, ακόμη και με τη διανομή του βιογραφικού του, ως προεκλογικού υλικού, βρήκε την ευκαιρία να παραθέσει ένα ακόμη πολιτικό επιχείρημα για την καταψήφιση των συστημικών κομμάτων, δημοσιεύοντας στο πίσω μέρος του φυλλαδίου του, αντί άλλων συνθημάτων, την πορεία του χρέους της Ελλάδος.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
σημ. Ελλάς Αιώνιον
Ο κ. Σχοινάς εχθές το βράδυ έδωσε μια πολύ σημαντική συνέντευξη στο DRtv Πελοποννήσου. Διαβεβαίωσε τον πολίτη της Αργολίδος ότι θα δώσει όλο του το είναι για να προωθήσει τα χρόνια και σοβαρά προβλήματα που απασχολούν τον νομό και βάζουν τροχοπέδη στην ανάπτυξη, όπως το θέμα του Αναβάλου που ως άλλο γεφύρι της Άρτας, δεν ολοκληρώνεται ποτέ, πάνω από 30 χρόνια τώρα ! 
 
Μίλησε για τον Λαϊκό Σύνδεσμο και την πρωτοφανή πολιτική δίωξη που ἐχει ασκήσει η χούντα των Σαμαροβενιζέλων, που όμως το αποτέλεσμα ήταν να χαλυβδώσει τους χρυσαυγίτες που δεν έκαναν ούτε βήμα πίσω και παρέμειναν να αγωνίζονται ακόμη πιό πεισματικά, αποδεικνύοντας στον ελληνικό λαό ποιοί είναι οι κλέφτες και οι ψεύτες πολιτικάντηδες ! 

Αυτούς που επί 40 χρόνια, τρών τις σάρκες και πίνουν το αίμα του ελληνικού λαού φέρνοντας την χώρα στο έσχατο σημείο κατάντιας !

Αυτούς που έκαναν λάβαρό τους την μίζα και την ρεμούλα δημιουργώντας την "κάστα" των πολιτικάντηδων που παραδίδει, κληρονομικό δικαιώματι, την καρέκλα στους γόνους τους ... 

Επειδή λοιπόν η Χρυσή Αυγή είπε τα πράγματα με το όνομά τους, επειδή το μέλημά της ήταν η προστασία και η βοήθεια του Έλληνα πολίτη, σήμερα το πληρώνει με το να βρίσκεται στις φυλακές. Τους χαλάει την σούπα...

Αυτό τον αγώνα για το καλό της Πατρίδος, του Έθνους και κατ'επέκταση του ελληνικού λαού, θα τον εντείνει ακόμη περισσότερο γι'αυτό πρέπει ο πολίτης να δυναμώσει τον Λαϊκό Σύνδεσμο. 

Ψήφο στην Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος ! 

( Η συνέντευξη του Γιάννη Σχοινά θα μεταδοθεί σε επανάληψη την Πέμπτη το μεσημέρι 5-6 μ.μ. από το  DRtv Πελοποννήσου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου