" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο, 3 Ιανουαρίου 2015

Η ΔΥΝΑΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ!


kasidiaris-elias0__article

Η προσωπικότητα κάποιων ανθρώπων  και η εν γένει παρουσία τους  αφήνουν  το στίγμα τους  στην πολιτική ζωή ενός τόπου. Δεν ήταν δύσκολο,  για όσους παρατηρούσαν την παρουσία, το έργο και την πορεία του νεαρού Ηλία Κασιδιάρη, να καταλάβουν ότι ο άνθρωπος αυτός θα μπορούσε να διαδραματίσει σημαντικότατο ρόλο στα πολιτικά πράγματα. Ότι θα ήταν ο κυρίαρχος του πολιτικού παιχνιδιού. 

Διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά ενός σημαντικού πολιτικού ανδρός με την αρχαία ελληνική σημασία του όρου: Διορατικότητα, ευστροφία, στρατηγική ικανότητα, αγάπη στην πατρίδα, ανδρεία, δικαιοσύνη, αλήθεια, πειθώ, συνέπεια, σωστή κρίση, επιμονή, αλύγιστη θέληση, δύναμη και ορμητικότητα. Είναι άμεσος, ετοιμόλογος, ρήτορας, επικοινωνιακός. Ασύγκριτος στον πολιτικό λόγο. Με τεράστια απήχηση στον κόσμο. Χαρίσματα ζηλευτά από κάθε πολιτικό, αλλά και κάθε άνθρωπο. 

Στην νεώτερη Ελλάδα έχουμε δυο λέξεις που δεν υπάρχουν αντίστοιχες σε άλλες γλώσσες: τις λέξεις λεβέντης και παλικάρι. Ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι και τα δυο. Το απέδειξε άλλωστε με την πορεία του στο κόμμα της Χρυσής Αυγής, τον άοκνο αγώνα του στις πρόσφατες εκλογές και την τεράστια επιτυχία του στις δημοτικές εκλογές, αν και ο κατ΄ εξοχήν διωκόμενος από ένα ανθελληνικό, βρώμικο και προδοτικό για την Ελλάδα καθεστώς, που είναι υπηρέτης των διεθνών τοκογλύφων και του ντόπιου και ξένου σιωνισμού. 

Ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι ο πολιτικός εκείνος που δεν θα μπορούσε να περάσει ποτέ απαρατήρητος. Είναι σημαντικός. Οι ενέργειές του πάντα καίριες, προς τη σωστή κατεύθυνση για την επίτευξη των στόχων του κόμματος και της πατρίδας.  Είπε την αλήθεια μέσα στη Βουλή, ξεσκέπασε τα πολιτικά παιχνίδια της συγκυβέρνησης των προδοτών της χώρας, αποκάλυψε τις παρεμβάσεις της συγκυβέρνησης στη δικαιοσύνη, μέσω επίορκων δικαστικών που κάποια στιγμή θα κληθούν να λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους στον ελληνικό λαό.  

Η κατά γενική ομολογία άδικη και εξωφρενική, πέρα από κάθε συνταγματική νομιμότητα, προφυλάκισή του, χωρίς νομικά στηριζόμενες κατηγορίες, έδωσε στον κάθε πολίτη την ευκαιρία να καταλάβει τον ξεπεσμό της δικαιοσύνης και την πολιτική σκευωρία εναντίον ενός νόμιμου πολιτικού κόμματος ψηφισμένου από μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού.
 Ο Ηλίας Κασιδιάρης ηρωοποιήθηκε στα μάτια των πολιτών και δικαίως, που στηρίζουν τις ελπίδες τους σε αυτόν και στο κόμμα της Χρυσής Αυγής για την απελευθέρωση της πατρίδας και την αναγέννηση του έθνους. 
Και προφυλακισμένος όμως, συνεχίζει τον αγώνα του καταφέρνοντας με τις σημαντικές καινούριες αποκαλύψεις του στη Βουλή και μαζί με τους υπόλοιπους βουλευτές του κόμματος, να δώσει το οριστικό τέλος στην προδοτική συγκυβέρνηση των μνημονίων, εξαναγκάζοντάς τους να προκηρύξουν εκλογές. 

Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα αυτών των εκλογών, που ήδη η νοθεία προδιαγράφεται βαριά, μιας και ούτε τα προσχήματα δεν τήρησε ο Σαμαράς και εξακολουθεί να είναι πρωθυπουργός αντισυνταγματικά, ενώ θα έπρεπε να είχε ορισθεί υπηρεσιακή κυβέρνηση ανεξάρτητων και μη κομματικών προσώπων, είναι βέβαιο, ότι το κόμμα των προφυλακισμένων και ανελέητα διωκόμενων βουλευτών της Χρυσής Αυγής θα έχει πολύ μεγαλύτερη δύναμη στη Βουλή γιατί ήδη έχει εδραιωθεί στις καρδιές των περισσοτέρων Ελλήνων. 
Ας μην ξεχνάμε ότι στο έθνος μας επικρατεί το κοινό περί δικαίου αίσθημα, αλλά και η συμπάθεια πάντα προς τον αδίκως διωκόμενο εκ μιας τυραννικής πολιτείας. 

Για τον Ηλία Κασιδιάρη, τον σημαντικό αυτό νεαρό πολιτικό άνδρα, που διώκεται αδίκως τόσο βάρβαρα από το τυραννικό για όλους τους έλληνες πολιτικό κατεστημένο, το πολιτικό μέλλον του επιφυλάσσεται λαμπρό και θα διαδραματίσει ίσως τον πιο  σημαντικό ρόλο στα πολιτικά πράγματα για το καλό της πατρίδας και των Ελλήνων. 

Η θεία δίκη και ο Θεός των Ελλήνων τον προστατεύουν και αυτόν και το έθνος μας που δεν πρόκειται ποτέ να σβήσει, αλλά πολύ σύντομα θα μεγαλουργήσει και πάλι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου