" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου 2014

Άρθρο “φωτιά” του Ηλία Κασιδιάρη : “H ένοχη σιωπή του εγκληματικού καθεστώτος

“H ένοχη σιωπή του εγκληματικού καθεστώτος – Υπήρξαν κάποιες φωνές – όπως ο Στέφανος Χίος στο makeleio.gr – που αντέδρασαν στην αισχρή συνομωσία σιωπής “

 kasidiaris

Απο τις φυλακές Κορυδαλλού ο Ηλίας Κασιδιάρης βάζει ξανά “φωτιά” στο πολιτικό σκηνικό της χώρας.Διαβάστε το σχετικό άρθρο-παρέμβαση του προφυλακισμένου βουλευτή της Χρυσής Αυγής μια μέρα μετά το ηχητικό ντοκουμέντο που έβαλε σε νέους μπελάδες την κυβέρνηση Σαμαρά:
“Σε οποιαδήποτε χώρα της γης, ακόμα και στις μπανανίες της υποσαχάριας Αφρικής μία αποκάλυψη σαν τη χθεσινή θα οδηγούσε άμεσα στη φυλακή τον πρωθυπουργό, τον βασιλιά, τον αυτοκράτορα ή τον φύλαρχο των Ζουλού που θα είχε διαπράξει ανάλογο έγκλημα. Κάτι τέτοιο μπορεί να συνέβαινε στην Ουγκάντα, τη Ζουαζηλάνδη, το ανατολικό Τιμόρ ή στην περίπτωση της Νιγηρίας για να θυμηθούμε ποιο είναι αυτό το κράτος όπου και εκεί η κυβέρνηση συνέλαβε παράνομα την ηγεσία της αντιπολίτευσης δεν τόλμησε όμως να τη φυλακίσει αλλά την έθεσε σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Δεν συνέβη όμως τίποτε στο Ελλαδιστάν του Σαμαρά, του Τσίπρα, του Μπόμπολα και του Αλαφούζου. Η Ελλάς δυστυχώς έχει μετατραπεί σε προτεκτοράτο-μπανανία αφρικανικού τύπου και παριστάνει την ευρωπαϊκή χώρα για να εισπράττει αφειδώς δάνεια από τοκογλύφους «εταίρους» που πολύ σύντομα θα έχουν στραγγίξει οριστικά τον εθνικό μας πλούτο όπως έκανε η πάλαι ποτέ Μεγάλη Βρετανία στις αποικίες της σε Μέση Ανατολή, Αφρική και Ινδίες.

Ανέφερα τέσσερα ονόματα ως εκπροσώπους του αμαρτωλού και εγκληματικού συστήματος της διαπλοκής. Δύο πολιτικούς και δύο προαγωγούς-νταβατζήδες της δημόσιας ζωής, διαπλεκόμενους επιχειρηματίες και καναλάρχες. Ο Σαμαράς είναι ένα εγκληματικό στοιχείο και παράλληλα ένα δειλό ανθρωπάκι. Αδυνατεί να αντιμετωπίσει με πολιτικά επιχειρήματα τη Χρυσή Αυγή γι’ αυτό καταφεύγει στην παραδικαστική του συμμορία.

makeleio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου