" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο, 6 Δεκεμβρίου 2014

ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΑΡΧΗΓΕ!!!
Εδώ και 14 μήνες οι συνεργάτες και οι συντελεστές του ethnikismos.net σκεπτόμαστε θλιμμένοι αυτή τη μέρα, όπως και κάθε μέρα από εκείνο το Σάββατο που δυνάμεις ανθελλήνων εισέβαλαν στο σπίτι του Αρχηγού και έκτοτε τον κρατούν στις φυλακές τους ΑΔΙΚΩΣ και ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ. 


Εκείνος πάντα αγέρωχος, πάντα με το κεφάλι ψηλά τους αντιμετωπίζει με ψυχραιμία και με πίστη στην Πατρίδα και την Νίκη της. Μια ψυχραιμία και μια πίστη που μας ενέπνευσε όλους για τις επόμενες δύσκολες ημέρες που ήρθαν,  μας εμπνέει για τις δύσκολες ημέρες που θα έρθουν. Σαν την σημερινή…Σήμερα  6 Δεκέμβρη «εορτάζουμε» την ονομαστική εορτή του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νικόλαου Γ. Μιχαλολιάκου. Μια γιορτή που θα είχε εντελώς άλλο νόημα για όλους μας εάν ο ΑΡΧΗΓΟΣ βρισκόταν κοντά μας.  Δυστυχώς  όμως ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, παραμένει ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ενός σάπιου καθεστώτος υποτακτικών, φαύλων και επίορκων.


Σε τούτη την Άγια Πατρίδα, διαχρονικά, εκείνοι που ονειρεύονται μια πατρίδα Λεύτερη, Ισχυρή, Ανεξάρτητη, μια Πατρίδα Κοινωνικής Δικαιοσύνης, είναι εχθροί του κατεστημένου που την θέλουν, δέσμια, λίγη, αφημένη στα χέρια δειλών νενέκων.


Οι ευχές όλων των Ελλήνων που έχουν την πίστη πως η Λευτεριά της Πατρίδας αργεί, όσο αργεί η Λευτεριά του Αρχηγού, με όλους τους πιθανούς και απίθανους τρόπους στέλνουν ευχές σαν και τις δικές μας. Ευχές για υγεία, δύναμη και γρήγορη λευτεριά, ώστε να συνεχιστεί ακόμα πιο δυναμικά ο Αγώνας για Εθνική Ανεξαρτησία και Κοινωνική Δικαιοσύνη.


Αρχηγέ, από όλους τους υποστηρικτές, φίλους, στελέχη, συνεργάτες, αλλά και χιλιάδες Έλληνες από κάθε μεριά του πλανήτη Χρόνια Πολλά, καλή ΛΕΥΤΕΡΙΑ στην πατρίδα μας, γρήγορα κοντά μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου