" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2014

Defencenet.gr: Πώς πήγε ο Ηλίας Κασιδιάρης στην επιτροπή; - Ο διάλογος με τους βουλευτές


Το έγκυρο defencenet.gr αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο από την παρουσία του Συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη στην επιτροπή Δεοντολογίας που πήγε στον Κορυδαλλό για την υπόθεση Μπαλτάκου και όλους τους σπαρταριστούς διαλόγους.

Τα επικριτικά σχόλια συστημικών ΜΜΕ συγκέντρωσε η εμφάνιση του Ηλία Κασιδιάρη (δεν φορούσε κοστούμι (!) και εμφανίστηκε με μία απλή παραλλαγής που άφηνε να φαίνονται τα μπράτσα του) ενώπιον των συναδέλφων του στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής η οποία πήγε μέχρι τις φυλακές Κορυδαλλού για να πάρει κατάθεση από τον βουλευτή  της Χρυσής Αυγής για το θέμα Μπαλτάκου.

Πηγές της Χρυσής Αυγής ανέφεραν «Εάν ήθελαν να φορά κοστούμι, αφού αυτό τους ενδιέφερε μόνο, τότε ας τον καλούσαν στη βουλή».

Ο Η. Κασιδιάρης τόνισε στους συναδέλφους του ότι είναι υπεύθυνοι γιατί έχουν καταλύσει το Σύνταγμα και για αυτό θα ελεγχθούν μελλοντικά. Οι βουλευτές της Επιτροπής δεν είπαν ούτε μία λέξη καθ' όλη τη διάρκεια της συνεδρίασης. Ερωτήσεις απηύθυνε μόνο ο Δημήτρης Κουκούτσης, βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

- Κουκούτσης: «Κάνατε εσείς την μαγνητοσκόπηση; Κάτι τέτοιο φαίνεται αδύνατο γιατί στο βίντεο τα χέρια σας είναι ελεύθερα».

- Κασιδιάρης: «Αρνούμαι την κατηγορία. Τονίζω, όμως, πως όταν το Σύνταγμα παραβιάζεται με την βία - και εμένα εισέβαλαν παράνομα στην οικία μου πάνοπλοι αστυνομικοί της αντιτρομοκρατικής - κάθε μέσο είναι νόμιμο, σύμφωνα με το άρθρο 120 του Συντάγματος. Κάθε πολίτης, όχι απαραίτητα βουλευτής, έχει ιερή υποχρέωση να μεταχειριστεί κάθε μέσο για να αντιμετωπίσει αυτούς που καταλύουν το Σύνταγμα με τη βία. Επαναλαμβάνω πως δεν μιλάμε μόνο για την απόδειξη της αθωότητας μου, αλλά και για την κατάλυση του Συντάγματος των Ελλήνων.»

- Κουκούτσης: «Πώς αποκαλεί τον κ. Σαμαρά ο κ. Μπαλτάκος στον επίμαχο διάλογο;»

- Κασιδιάρης: «Όταν ο Σαμαράς του είπε "θα τους βάλω φυλακή και θα τους ρίξω στο 2%", ο κ. Μπαλτάκος του απάντησε "είσαι μ@λάκ@ς". Όταν επισήμανα ότι ο Σαμαράς μας έβαλε φυλακή για να μας κλέψει τις ψήφους, ο κ. Μπαλτάκος απάντησε "ναι, τον πο@στη"»

- Κουκούτσης: «Μα και η κα. Βούλτεψη είχε πει ακριβώς το ίδιο πράγμα»

- Κασιδιάρης: «Ναι, στον ΣΚΑΪ είχε κάνει λόγο για το "περιβάλλον π@υσταρά", εννοώντας το περιβάλλον Σαμαρά. Δεν γνωρίζω γιατί οι νεοδημοκράτες έχουν ψύχωση με αυτούς τους χαρακτηρισμούς»

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Ἀναδημοσίευσις ἀπό : Χρυσή Αὐγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου