" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου 2014

Ο Νίμιτς επιβεβαιώνει την προδοσία Σαμαρά: «Άνω Μακεδονία» τα Σκόπια!

Ο Νίμιτς επιβεβαιώνει την προδοσία Σαμαρά: «Άνω Μακεδονία» τα Σκόπια!

Όπως ήταν απολύτως φυσικό η προδοσία των σαμαροβενιζέλων από βήματος ΟΗΕ, όπου είπαν αναίσχυντα ότι αποδέχονται την απόδοση του ονόματος Μακεδονία στο μόρφωμα των Σκοπίων, δεν έμεινε ανεκμετάλλευτη από τους ταγούς της παγκοσμιοποίησης. Θα ήταν άλλωστε ανόητο εκ μέρους τους να μην εκμεταλλευτούν στο έπακρο την ευκαιρία που τους προσέφεραν απλόχερα οι εγχώριοι εθνομηδενιστές.

Εφημερίδες των Σκοπίων, λοιπόν, μας πληροφορούν για την πρόταση που τους έκανε ο «διαπραγματευτής» Μάθιου Νίμιτς, ο οποίος πέραν των άλλων είναι χρηματοδότης (μαζί με τον Τζορτζ Σόρος και το ελλαδικό υπουργείο εξωτερικών) του ιδρύματος CDRSEE για την καταστροφή της Ελληνικής Ιστορίας, το οποίο εκδίδει βιβλία στα οποία γράφεται και αναπτύσσεται η ιδέα αποποίησης όρων όπως η «τουρκοκρατία», επειδή «αντανακλούν αρνητικές νοοτροπίες».

Η πρόταση που τους έκανε ο Νίμιτς, είναι ουσιαστικά ένα δώρο, αφού τους δίδονται τα πάντα, χωρίς να τους απαιτείται τίποτα σε αντάλλαγμα. Σύμφωνα με την πρόταση που δημοσιεύουν οι εφημερίδες των Σκοπίων, η χώρα θα ονομάζεται «Δημοκρατία της Άνω Μακεδονίας», η γλώσσα θα ονομάζεται «μακεδονική» και ο λαός (υπηκοότητα) «πολίτες της Άνω Μακεδονίας». Και όχι μόνο αυτό, αλλά το όνομα αυτό δεν θα είναι καν erga omnes, δηλαδή για όλες τις χρήσεις, αφού στο εσωτερικό θα συνεχίσουν να λέγονται «μακεδόνες» και «Μακεδονία».

Το άλλοτε λαλίστατο ΥΠΕΞ,  που έχει καταντήσει προσωπικό γραφείο τύπου του «Ντούτσε» Βενιζέλου, παραμένει σιωπηλό σε αυτή την πρωτοφανή τροπή που λαμβάνει η υπόθεση, με την προδοσία ενός μείζονος εθνικού θέματος. Εμείς απλώς να θυμήσουμε τα λόγια του Ίωνος Δραγούμη:
"Να ξέρετε πως αν τρέξουμε να σώσουμε τη Μακεδονία, η Μακεδονία θα μας σώσει. Θα μας σώσει από τη βρώμα όπου κυλιούμαστε, θα μας σώσει από τη μετριότητα και από την ψοφιοσύνη, θα μας λυτρώσει από τον αισχρό τον ύπνο, θα μας ελευτερώσει. Αν τρέξουμε να σώσουμε τη Μακεδονία, εμείς θα σωθούμε"!

Ίων Δραγούμης 1907


Μόνο η Χρυσή Αυγή αντιστέκεται στην σκοπιανή προπαγάνδα. Την 14 Οκτωβρίου 2014, ο Ευρωβουλευτής του Λαικού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Στρατηγός κ. Ελευθέριος Συναδινός, απέστειλε την κάτωθι γραπτή ερώτηση προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, με τη διαδικασία του κατεπείγοντος (απάντηση εντός τριών εβδομάδων):

'' Σε επίσημη ιστοσελίδα της ΕΕ(1) που αφορά στον κατάλογο των γλωσσών των υποψήφιων προς ένταξη χωρών, αναγράφεται η "μακεδονική" γλώσσα στη σλάβικη (κυριλλική) της γραφή. Γνωρίζετε ότι:

Το θέμα της ονομασίας της FYROM είναι προς διαπραγμάτευση υπό την εποπτεία του ΟΗΕ. Ο κωδικός σύντμησης της FYROM είναι υπό καθορισμό. Οι πρόγονοι τους (Σλάβοι) κατοίκησαν την περιοχή που βρίσκονται σήμερα, μόλις τον 7ο αι. μΧ., ενώ ο Ελληνικός πολιτισμός της Μακεδονίας χρονολογείται εδώ και 4.000 χρόνια.

Σε καμία ανασκαφή από Έλληνες και ξένους αρχαιολόγους δε βρέθηκε επιγραφή σε "μακεδονική" γλώσσα (κυριλλικούς χαρακτήρες), παρά μόνο σε αρχαία Δωρική (Ελληνική) διάλεκτο.

Μαρτυρίες αρχαίων ιστορικών (και σύγχρονων), όπως ο Στράβων, ο Πολύβιος, ο Πλούταρχος και ο Ηρόδοτος αναγνωρίζουν την Ελληνικότητα των Μακεδόνων και της γλώσσας τους, ενώ αρχαίοι Μακεδόνες επιστήμονες, όπως ο Αριστοτέλης, ο Καλλισθένης, ο Νικόμαχος, ο Πρωταγόρας έγραφαν τα συγγράματά τους στα Ελληνικά.

Οι Μακεδόνες, όπως οι Αθηναίοι, οι Σπαρτιάτες, οι Θηβαίοι, οι Θεσσαλοί, οι Ηπειρώτες, οι Θράκες κτλ ανήκαν στο αρχαίο Ελληνικό έθνος και δεν αποτελούσαν ξεχωριστή εθνική οντότητα. Προτίθεται η επιτροπή και μέχρι εξεύρεσης κοινά αποδεκτής λύσης, να λάβει μέτρα ώστε να διορθωθεί η λάθος καταχώριση; (1) http://publications.europa.eu/code/pdf/370000en.htm "

Η θέση του Λαικού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων είναι ακλόνητη και αδιαπραγμάτευτη: ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΥΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ

Διαβάστε επίσης: ΕΑΜ - ΕΛΑΣ - ΣΑΜΑΡΑΣ: Ο αρχισκευωρός ξεπούλησε το όνομα της Μακεδονίας μας και έκανε πραγματικότητα το όραμα των μπολσεβίκων
ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ: Ο «μακεδονομάχος» Σαμαράς πούλησε το όνομα της Μακεδονίας μας
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου