" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου 2014

Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ! Ένα χρόνο μετά τις παράνομες πολιτικές διώξεις - ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΟΥΜΕ! ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ! ( Βίντεο)

 

Το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, η τρίτη τη τάξει πολιτική δύναμη της χώρας, καλεί τους Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές  να δώσουν το βροντερό παρόν στις συγκεντρώσεις Εθνικής Αντίστασης στη Χούντα Σαμαρά!


Στη συμπλήρωση ενός έτους από την απαρχή της μεγαλύτερης πολιτικής σκευωρίας στην σύγχρονη Ελληνική Ιστορία, οι Έλληνες Εθνικιστές καλούνται να διαδηλώσουν την έμπρακτη συμπαράσταση και αλληλεγγύη τους στον Αρχηγό και στους δεκάδες Εθνικιστές Πολιτικούς Κρατούμενους, οι οποίοι βρίσκονται παράνομα και αντισυνταγματικά προφυλακισμένοι από ένα αντεθνικό Καθεστώς ανδρείκελων της Μέρκελ.


Στη συμπλήρωση ενός έτους πολιτικών διώξεων και ποινικοποίησης του Εθνικού Φρονήματος, οι Έλληνες Εθνικιστές καλούνται να διαδηλώσουν την περιφρόνησή τους προς τις παράνομες μεθοδεύσεις της ανθελληνικής Τυραννίας που εξουσιάζει την Πατρίδα μας!

Ένα έτος μετά την εξαπόλυση των αντισυνταγματικών πολιτικών διώξεων, ο Αρχηγός και οι Εθνικιστές Πολιτικοί Κρατούμενοι στέλνουν το μήνυμα του Αγώνα για Πατρίδα, Πίστη κι Ελευθερία.


Και ο Ελληνικός Λαός, με τις Σημαίες Ψηλά, απαντά: Αντεπίθεση - Εθνική Αντίσταση!

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου, Ώρα 19:00
ΑΘΗΝΑ: Σταθμός Λαρίσης - Δηλιγιάννη 50
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Δικαστήρια (Έναντι) - Καζαντζάκη 4


shmaies

Στο αντεθνικό Καθεστώς απαντούμε με Εθνική Αντίσταση!

Απέναντι στη συντονισμένη γενική και σε όλα τα μέτωπα επίθεση του αντισυνταγματικού τόξου, πολιτικές διώξεις από τη Χούντα Σαμαρά και τόνοι λάσπης από την Αριστερά και τους δημοσιογράφους-πραίτορες του Καθεστώτος των διεφθαρμένων, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα απάντησε με πολύπλευρο και φανατικό Πολιτικό Αγώνα. Εκείνοι οι οποίοι, εντός κι εκτός συνόρων, ανέμεναν την ύψωση Λευκής Σημαίας ήρθαν αντιμέτωποι με μισό εκατομμύριο άσβεστες Δάδες Πίστεως στα Ιδανικά της Πατρίδος και της Ελευθερίας!

Το ερχόμενο Σάββατο ένα Καθεστώς αντεθνικό φύσει και θέσει δεν θα λάβει την ικανοποίηση να βλέπει τους τελευταίους Εθνικιστές που φεύγουν, υποστέλλοντας τις καθαγιασμένες από το αίμα των Μαρτύρων Σημαίες. Αντιθέτως, εκείνο το οποίο θα δει είναι τους πρώτους Εθνικιστές ενός Νέου Λαού που έρχεται, ενός Νέου Λαού ικανού και έτοιμου να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις των καιρών κι ενός απαιτητικού, σκληρού Αγώνα για Πατρίδα, Πίστη κι Ελευθερία.

Ψηλά τις Σημαίες Συναγωνιστές!

Το Καθεστώς των διεφθαρμένων καταρρέει με πάταγο και η δική μας Εθνική και Κοινωνική Πατρίδα δεν είναι πια άπιαστο όνειρο, αλλά το αναπόφευκτο Αύριο του Λαού και του Μεγάλου μας Έθνους!

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου, Ώρα 19:00
ΑΘΗΝΑ: Σταθμός Λαρίσης – Δηλιγιάννη 50
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Δικαστήρια (Έναντι) – Καζαντζάκη 4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου