" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο, 3 Μαΐου 2014

ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΕΝΔΙΑ – ΔΙΕΤΑΞΕ ΕΔΕ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ Α.Δ. ΕΥΒΟΙΑΣ!


25643fd0658eed53ff4801f6d7cf62bf

Στην ανοιχτή τρομοκρατία καταφεύγει το σάπιο κατοχικό καθεστώς των μνημονιολάγνων της ΠΟΛΑ (Πολιτικής Άνοιξης), λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές.

Έτσι, για την επίσκεψη του υποψηφίου περιφερειάρχη και στελεχών της Ελληνικής Αυγής για την Στερεά Ελλάδα στην Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας, το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ (δηλαδή ο Δένδιας…) διέταξε ΕΔΕ!!!

  Ιδού:

 «Σχετικά με δημοσίευμα που αναρτήθηκε σήμερα σε ιστοσελίδα στο διαδίκτυο και αφορά σε πρόσφατη επίσκεψη στελεχών της Χρυσής Αυγής σε υπηρεσία της πρώην Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας, ανακοινώνεται ότι από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. κινήθηκε διαδικασία Διοικητικής διερεύνησης της υπόθεσης».

Και βέβαια, οι επισκέψεις κλιμακίων πολιτικών κομμάτων, καθώς και δημοτικών και περιφερειακών συνδυασμών σε αστυνομικές υπηρεσίες, όχι μόνο δεν απαγορεύεται από κανέναν νόμο, αλλά είναι ένα σύνηθες κατά την προεκλογική περίοδο.

Βάσει ποιού νόμου, λοιπόν, «κινείται διαδικασία διοικητικής διερεύνησης της υπόθεσης»; Προφανώς, βάσει του «νόμου Δένδια», που απαγορεύει στην Χρυσή Αυγή και να αναπνέει ακόμα!

Ωστόσο, ότι κι αν κάνει ο Δένδιας, έρχεται η 25η Μαΐου και ανεξάρτητα από το αν μείνει ή φύγει η συγκυβέρνηση, οι Σαμαράς, Δένδιας, Βορίδης και Αθανασίου θα τερματίσουν εκεί την πολιτική τους καριέρα! Και θα φύγουν ΝΥΧΤΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου