" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 13 Ιουλίου 2019

Πέρασε τίς ἐξετάσεις μέ ἄριστα τό Ἀδωναΐ καί τώρα λαμβάνει τόν ...ἔπαινον !




Ἑπτά χρόνια ἐξετάσεων ἀμερίστου ἀγάπης πρός τόν ἑβραϊσμό - σιωνισμό,τελικῶς δέν πῆγαν χαμένα ! Ὁ ἔπαινος ἦταν τό ...ἀναμενόμενον καί μήνυμα μαζύ καί ὄχι μόνον γιά τό Ἀδωνάϊ...


ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Άδωνις Γεωργιάδης: "Προτιμώ την οικονομική Παγκόσμια Διακυβέρνηση για το 'καλό' του....Έθνους"

Μάλιστα δηλώνει το αυτονόητο. Ότι οι ελευθερίες και η ανεξαρτησία των Εθνών θα υποστούν....μειώσεις και δε θα υφίστανται πια όπως τις γνωρίζαμε (όσες μας είχαν απομείνει δηλαδή)

 Και τελικά ο "πατριώτης" καταλήγει ότι αυτή η προοπτική είναι ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...!!!!!!!!!!!


Γεωργιάδης : " Όσοι δεν προσαρμόζονται πεθαίνουν"

 " Συμφωνώ απόλυτα, με τις δηλώσεις Σόϊμπλε. Δεν αλλάζουν εύκολα οι κοινωνίες. Όσοι δεν προσαρμόζονται πεθαίνουν, έχω να πω . Έτσι γίνεται στην μετάβαση από το ένα μοντέλο στο άλλο, αναγκαστικά αλλά πρέπει να το κάνουμε. "

(βίντεο) Άδωνις Γεωργιάδης :"Eγώ έδωσα τη μαρίνα της Μυτιλήνης στους Τούρκους!"


Ὁ Ἄδωνις, τό " μεγάλο" του ὄνειρο, οἱ ἐβραῖοι καί τό ...νινί !

ΔΗΛΩΣΙΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ἤ ἀλλιῶς ΔΗΛΩΣΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΑΪΣΜΟ 

«Στο παρελθόν είχα συνυπάρξει και ανεχτεί τις απόψεις ανθρώπων που έδειξαν ασέβεια στους εβραίους συμπατριώτες μου και γι αυτό το λόγο αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγνώμη από την Εβραϊκή Κοινότητα. 

 Ακόμα περισσότερο λυπάμαι που υποστήριξα και προώθησα το υβριστικό για τους Εβραίους βιβλίο του Κώστα Πλέυρη. 


 Τα τελευταία όμως χρόνια έχω μάθει πολλά για τον Εβραϊκό λαό, την ιστορία του και την προσφορά των Ελλήνων Εβραίων στην χώρα μας και έχω προσπαθήσει πολύ και προσπαθώ να ενημερώσω όλους τους συμπολίτες μας για την συνεισφορά τους αυτή...»




Ὁ Σπυρίδων (Ἄδωνις) πῆγε στό Ἰσραήλ; Ὤπ,γιατί τώρα,ἄρα γε ;



Ἔμ,τζάμπα πηγαινο-ἐρχόταν στό Ἰσραήλ,ὁ Σπυρίδων (Ἄδωνις) ; !

Ἔτρεξαν νά «συμπαρασταθοῦν» στούς ἐν Ἐλλάδι ἐβραίους,διότι τούς βεβήλωσαν δύο τάφους στό νεκροταφεῖον τους

Ἡ ...κυρία περιφερειάρχης,πρώτη-πρώτη,ὁ Σπυρίδων Ἄδωνις ἀπό κοντά...Καί κάποιοι ἀκόμη πολιτικάντηδες μυξοκλαίγοντας γιά τό ...μεγάλο κακόν πού βρῆκε τούς ἑβραίους !


Ἐνῶ ὁ Βορίδης,ἀκόμη ἀνεξεταστέος...

ΒΡΕ, γιά δείτε κάτι ...σκοτούρες των ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ με τόν Μάκη! 

Από π ό τ ε οι ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ έχουν γνώμη γιά το ΠΟΙΟΥΣ Έλληνες υπουργούς ...ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ, ή ΔΕΝ γουστάρουν; 

Νά περάσῃ καί πάλιν τόν Σεπτέμβριον ...

ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ; ΚΙ' ΟΜΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ! Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑ, ΓΛΥΦΕΙ, ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ... 


«Δεχθείτε την διαβεβαίωσή μου ότι η Κοινοβουλευτική Ομάδα της «Νέας Δημοκρατίας», ως η μεγαλύτερη σε δύναμη κοινοβουλευτική ομάδα θα ενεργήσει ό,τι είναι αναγκαίο προκειμένου να υιοθετηθεί από το Ελληνικό Κοινοβούλιο η ήδη υποβληθείσα πρόταση νόμου με την οποία ποινικοποιείται η άρνηση του Ολοκαυτώματος προκειμένου να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά ο αντισημιτισμός και ρατσιστικός λόγος που βρίσκεται σε ευθεία σύγκρουση με την ανθρώπινη αξιοπρέπεια».

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη του υπευθύνου της ADL και ο Βορίδης

«Αντιλαμβάνομαι την ανησυχία της Ισραηλίτικης Κοινότητας, η οποία ερείδεται στον χώρο πολιτικής προελεύσεώς μου. Πάρα ταύτα θεωρώ ότι θα έπρεπε μάλλον να αποδίδεται μεγαλύτερη σημασία στη δική μου στάση και στις δικές μου δηλώσεις, οι οποίες αξίζει να σημειωθεί, δεν είναι όψιμες, αλλά ανατρέχουν σε βάθος χρόνου. Θα ήλπιζα να αξιολογείται περισσότερο η στάση μου απέναντι στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η στάση μου στο θέμα της ποινικοποιήσεως της αρνήσεως του Ολοκαυτώματος, όσο και η στάση μου σε ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, όταν μου δόθηκε η δυνατότητα αυτή, όπως για παράδειγμα όταν αντιτάχθηκα στην απόκτηση status μέλους της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΟΑΣΕ, το οποίο επιζητούσε η Παλαιστινιακή Αρχή. Μια επικοινωνία με τον πρέσβη του Ισραήλ στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του ΟΑΣΕ θα αρκούσε για να επιβεβαιώσει τα γραφόμενά μου. Αν όμως αυτά δεν αρκούν -και φαίνεται πως δεν αρκούν- για να διαλύσουν τις ανησυχίες της Κοινότητας, τότε ευελπιστώ πως η αξιολόγηση των μελλοντικών πράξεων μου θα μπορέσει να το επιτύχει».

Ἔτσι εἶναι Μαυρουδῆ Βορίδη. Οἱ ἐξετάσεις πρέπει νά εἶναι πολλές καί δυσκολότατες,τί νόμιζες πώς μέ μία δήλωσιν θά τήν ἔβγαζες καθαρή; Δέν ἔμαθες ἀπό τόν ...ὁμοϊδεάτη σου (ἀπό κάθε ἄποψιν...) Ἀδωνάϊ,καλά τό μάθημα...

Οἱ Δούρειοι Ἰπποι τοῦ εθνικισμοῦ .. 



Ἄν τε τώρα συνέχισε τίς ἐξετάσεις,ἔχεις πολύ δρόμο μπροστά σου ἕως νά καταφέρεις νά ἀναστρέψῃς τήν δήλωσιν τοῦ ΚΙΣ ἀπό τό 2012 καί ἀπό ἀρνητική νά γίνῃ θετική ἕως ...ἀγαπησιάρικη,ὅπως τοῦ Ἀδωνάϊ...

"Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος εκφράζει την ανησυχία και έκπληξη του Ελληνικού Εβραϊσμού από την ένταξη των κ. Βορίδη και Γεωργιάδη στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι στο παρελθόν έχουν εκφράσει ή ταυτιστεί με προσβλητικές για τους Εβραίους απόψεις. "

ὁλόκληρη ἡ ἐπιστολή ἐδῶ

7 χρόνια παιδεύτηκε καί ἐκπαιδεύτηκε σκληρῶς τό Ἀδωνάϊ,ἀλλά ...δικαιώθηκε ! Ἦρθε,ἐπί τέλους,ὁ ἔπαινος ! Τώρα,ὅλοι οἱ δρόμοι εἶναι ...διάπλατα ἀνοιχτοί ! ! !


Ἡ Πελασγική

8 σχόλια:

  1. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΕΙΔΗ ΜΙΣΣΕΛΗΝΩΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΔΙΚΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ,ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΔΙΚΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΔΟΛΟ.....ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΑΥΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΔΟΛΟΥ ΣΕ ΘΕΩΡΕΙ ΗΛΙΘΙΟ.....ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΠΑΣΤΗΣ,ΑΝΤΙΘΕΤΑ Ο ΠΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΔΡΑΣ ΠΟΤΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ούτε στους νεκρούς στο Ματι δε στεκόταν σε στάση "ευλάβειας" και όσο περίλυπη αυτή η ανεκδιήγητη, η Ρένα Δούρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα πεθάνουν από καρκίνο όπως ο Τάσος Παπαδόπουλος και ο Χριστόδουλος και σε μάχιμη ηλικία, αλλά στα βαθειά γεράματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι ταιριάζει; ευλαβικά κλινει το γονυ,γονυπετης και..εκλιπαρων . Τελικώς η γονυκλισια σε συγκεκριμένους ναούς ταχιά αποδίδει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μην ειμαστε βεβαιοι για ολα..οταν τα παντα ρει..." Κι σα ??"....( ποιος ξερει ?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ειναι γνωστο οτι ..."" ενα....χαμπερι...αλλαζει το περιστερι..."...
    Εσεις γιατι λετε αλλαξε και ποτε ?? Το ...χαμπερι και γαιδαρο ανεβαζει στα κεραμιδια...ειδικα λυγουρη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναί,αὐτό ἀκριβῶς πού ἐννοεῖς,ἀγαπητέ ! Ἔπρεπε κάποιος νά τοῦ ἀνοίξῃ τά μάτια...

      Πόση δύναμιν,τέλος πάντων ἔχει αὐτό τό ...!

      Ἱστορικῶς ἀποδεδειγμένον,ἀπό μία Ἐσθήρ,Ἰουδήθ,Σάρρα...

      Διαγραφή
    2. Ολες οι αλλαγες ειναι καταφανεις.Δεν επεσε κεραυνος.Μια φυλη αυτο τοχει σπορ ..απ την Βαβυλωνα και τους Φαραω.Αλλα δεν το πιστευει κανεις.Κανει κρα κρα αν βλεπεις..Γινεται και αναποδα.Αν το σκεφτεις καλα ολο ειναι κι αστειο.Διοτι ολες εχουν ...Συχνα κοστιζει λιγοτερο απ την επιλογη ...στα παντα και κυριως ψυχικα.Ειναι αληθεια οτι καποιες λιγες αξιζουν πολυ.Αλλα λιγες..και θελει κακουχιες να το δεις.Εν κοποις και κινδυνοις γιγνωσκεις.Εγω 20 χρονια μετα.καταλαβα οτι ημουν τυχερος.Και μετανοιωσα που αργησα.Στην κακουχια το ειδα..δεν ηταν πια θεατρο.Πηγασε μονο...Παντως ειναι δυσκολο θεμα..

      Διαγραφή